-
Similar Topics
-
telepati ile insanlarınn duygu ve düşüncelerine hükmedebilir miyiz
arkadaşlar ben telepati yapmaya yeni başladım ve ilk yapışıma göre baya iyi sonuçlar aldım yalnız merak ettiğim bişey var..telepati ileinsanların duygu ve düşüncesini değiştirebilir miyiz ? şimdiden teşekkür ederim, Yer: Telepati
-
Olumsuz Düşünce, Duygu ve Çağrışımlar
İnsanın, olumsuz düşünce, duygu ve çağrışımlarına karşı kesin bir muhalefet içinde olması lâzımdır. İncil'de, "Düşüncelerinizden bile sorumlusunuz." ifadesi vardır. Burada söz konusu edilen, olumsuz duygular ve çağrışımlardır. İnsanın, envolüsyona götürecek (olduğu yerde durduracak), gelişmesine engel olacak her türlü çağrışımdan kendini uzak tutmasını öğütlemektedir. Bu nedenle, değişmeye kendini adamış biri olumlu düşünceye ve iyilik idealine bağlanmalıdır. Olumlu tesirleri izlemek, almak içi -
0 duygu Düşünce [Soru]
~Arkadaşlar İlk Önce Yeri Yanlış İse Özürdilerim. Arama Yaptı Bulamadım.. Eğer konuları Filanda Varsa link Verebilirmisiniz ? Benim 0 duygu,Düşünce İle İlgili Her Şeye İhtiyacım Var. Elinde Telkinli müziği Ve Teknikleri Olan Varsa Acaba Paylaşa Bilirmi ?, Yer: Meditasyon
-
Bipolar (Mani Depresyon) Duygu Durum Düzenleyiciler
Psikiyatrinin tüm alanlarında olduğu gibi BAB'ta da etkin tedavi arayışları sürmektedir. Bu grup ilaçların etkinliğinden sözederken yalnızca kesitsel iyileşme ve atakların önlenmesi değil, -bazı belirtilerin subsendromal düzeyde olsa remisyon döneminde de sürme riskine karşın- sosyal yaşamı ne kadar etkilediği de düşünülmektedir. A-Lityum (LithurilR 300mg) Lityum, 1840'da tıpta kullanılmaya başlanmış, doğada bulunan alkali bir metaldir. 1873'de mani, daha sonra da depresyonda tedavi e, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Nefesle Duygu Kontrolü
Duygu ve dusuncelerinizi nefesle kontrol edebilirsiniz. Nefesini gozlemleyenler cok iyi bilirler ki butun duygular nefesi kullanir. Her bir duygu bir nefes ritmine ve nefes modeline sahiptir. Nefes alis verisini degistirebilirseniz bircok duygunuzu da degistirebilirsiniz. Eger Nefes alis verisinizi dikkatlice gozlemlerseniz kendini koruma programinizin bir parcasi olan kizginlik ve ofkenin belli bir nefes ritmi ile birlikte hareket ettigini gorebilirsiniz. ÂsIk oldugunuzda veya kiska, Yer: Meditasyon
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.