-
Similar Topics
-
Zaman Üzerine
Zaman kavramının derinliğini algılama; Neden olayların sondan başa gerçekleştiğini görmüyoruz? Fizik kurallarına göre böyle bir şey mümkün. Zamanın hikayesi nedir? Zaman hakkında ne biliyoruz? Zamanın akışı tek yöndeymiş gibi görünür. Sadece geleceğe doğrudur. İşte bu doğru olmayabilir. Saatler bize saatin kaç olduğunu gösterebilir, ama zamanın ne olduğunu söyleyemez. Einstein'ın zamanla ilgili radikal fikirleri... Einstein'e göre, zaman farklı hızlarda akabilir. Benim, Yer: Uzay ve Gizemleri
-
Yaşam enerjinizi kaybettiğiniz zaman nasıl bir yol izlersiniz?
Hayat denilen bu karmaşanın içinde savrulurken kendinizden uzaklaştığınızı hissedersiniz.Çevreniz,olumsuz gelişen olaylar veya hayal kırıklıkları vs.. Kendinizle başbaşa kaldığınızda bu sürükleyici girdaptan kurtulmak adına kendinizce geliştirdiğiniz bir takım teknikler olabilir.Sizler bu durumda nasıl bir yol izlersiniz?, Yer: Neo-paganizm & Wicca
-
Ölümü hissetmek gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Arkadaşlar iyi günler umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Beni çok rahatsız eden bir durum var sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle ben yaklaşık bir yıldır biri ölecekmiş bir felaket olacakmış gibi hissediyorum önce bunu kullandığım ilaca bağladım fakat ilaç bitti etkileri bitti ve bu his bende hala devam ediyor. Belli bir zaman geçti ve bu kişinin babam olacağını hissetmeye başladım. Karantina süreci başladı ve şehir dışından ablam geldi, kendisi güçlü bir öngörü yeteneğine sahip nitekim darb -
Covid-19 uzay virüsü teorisi
Koronavirüs ( Covid- 19) olayı ile birlikte, birçok kişi, dünya dışı varlıkların, bu zor dönemde insanlığa müdahele edip etmeyeceğini sorguluyor. Covid-19 virüsü hakkında komplo teorilerinden en popüleri, “Uzay Virüsü” olmasıdır. “Uzay Virüsü” nün ana fikri, pandeminin, çok önemli bir mekansal olayı gizleyecek şekilde organize edilmiş olmasıdır : Nibiru’nun gelişmesi, Dünya dışı varlıkların istilası, eski bir asteroid veya Güneş’i içeren büyük ölçekli bir kozmik olay, vb. Seçenekler fa, Yer: Komplo Teorileri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.