-
Similar Topics
-
Tütsüden tütsüye bir şey değişir mi?
Merhaba Gnoxisin güzel üyeleri. Ben farklı farklı tütsüler almak istiyorum fakat gördüm ki 2.50 TL'ye de var 7.50 TL'ye de var. Tütsüden tütsüye kalite değişir mi? Fark var mıdır? Deneyimleriniz var mı? Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Ben malum öğrenciyim, 7 farklı tütsü alabilecekken 2 farklı tütsü almak istemem., Yer: Gnoxis Cafe
-
Beynin hayallere dalması neden yararlı?
Oturmak ve hiçbir şey düşünmeden rahatlamak… Bunu yapmak pek de mümkün değil. Beyni dinlenme moduna almaya çalışsanız bile farklı hayal dünyalarına daldığınızı görürsünüz. Fakat bu boş hayaller faydalı olabilir. Nörologlar yıllarca beynin özel bir iş yaparken sıkı çalıştığını ve boş dururken dinlendiğini sanıyordu. Deneylerde parmak oynatma, zihin aritmetiği yapma, resimlere bakma gibi eylemler sırasında insanların beyin taraması yapılıyor ve hangi bölgelerin aktif olduğu, beynin davranışları, Yer: Gnoxis Cafe
-
Beynin Cinsiyeti Yok
http://static.fizikist.com/img/2015/12/beyin3-m.jpg Tel Aviv Üniversitesi'nden bilim insanları kadın ve erkek beyinlerinin yapısını inceledi. Araştırmaya göre, beyin her iki cinsiyete özgü özelliklerin bir mozaiği. İsrail Tel Aviv Üniversitesi'nden bir grup bilim insanının yaptığı araştırma, en azından beyin yapısı göz önünde bulundurulduğunda cinsiyetler arasında net bir ayrım yapılamayacağını ortaya koydu. Sonuçları ABD Ulusal Bilimler Akademisi'nin PNAS adlı yayın organında yayımla, Yer: Bilim & Teknoloji
-
Üst Dünyaların Yapısı
1- Yaratılan Varlığın Gelişiminin Dört Safhası · Bildiklerimiz Kabalistlerin eriştiği algılara bağlıdır ve onların Kabalistik kitaplarda açıkladıkları şeylere endekslidir. Ulaştıkları seviyede anladıkları şey; tüm gerçeğin kaynağının üst bir güç olduğudur ve bunu (O’nun özü) olarak tanımladılar. Çünkü O’nun özünü algılayamazlardı. · Algılayabildikleri en üst nokta şuydu: O’nun özünden varlıkları yaratmak düşüncesi ve niyeti doğdu ve bunun nedeni yaratılan varlıkların bundan faydalanması id, Yer: Kabala
-
Evrenin En Büyük Yapısı
EVRENİN EN BÜYÜK YAPISI: Büyük Sloan Duvarı http://www.kozmikanafor.com/wp-content/uploads/2015/02/734725_189511174528703_958083372_n-810x608.jpg Bugüne kadar bilim insanların evrende “tespit edebildiği” büyük galaksisayısı yaklaşık olarak 300 milyar civarında. 7-8 trilyon kadar da cüce galaksiolduğu hesaplanıyor. Yanlızca bizim galaksimiz Samanyolu’ndaki yıldız sayısının 400 milyar kadar olduğunu düşündüğümüzde bu kadar sayıda galaksinin içerebileceği yıldız sayısı gerçekten akılla, Yer: Bilim & Teknoloji
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.