-
Similar Topics
-
Stres Boşaltma Yöntemleri
Stresle baş edebilmek için her yıl milyarlarca dolar harcıyoruz. Stresi içkiyle alt etme çabasından stres ilaçlarına ve masajla rahatlamaya dek birçok çaba eşliğinde, hayatımızı 'çağın hastalığı' denilen stresle mücadeleye adadık. Peki, gerçekte ondan nasıl kurtuluruz? Yapılan araştırmalara göre, strese maruz kalmış bir kişinin vücudu tam 17 farklı hormonu aynı anda salgılamaya başlıyor. Vücudumuzun böyle bir tepki vermesinin nedeni, bizi tehlikelere karşı uyararak, harekete geçmeye hazır hale g, Yer: Alternatif Terapiler
-
Büyü Olup Olmadığını Anlama Yöntemleri
Büyü olup olmadığının nasıl anlaşıldığı ile ilgili çok fazla soru işareti var. Anlamak için çok fazla yol olmasına rağmen burada derli toplu aklıma geldiği ve uygulanabilir olduğu kadarını paylaşmakta fayda var. Eğer bahsetmeyi unuttuğum veya kişisel kullandığınız başka metotlar varsa burada paylaşabilirsiniz. 1- Gözlem Bu yol ruhsal pratiklerle alakası olmayan insanların uygulaması gerekendir. Büyü, klasik düzenin ve enerji akışının dışında bir enerji akışı ve seyir getiri, Yer: Witchcraft
-
Hitit Toplumunda Büyü: Çeşitleri, Uygulama Alanları, Yöntemleri
İnsanlar tarih boyunca korktukları şeylerden korunmak, dileklerini tanrılara iletmek, hastalıklardan kurtulmak ve çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için büyüye başvurmuştur. Büyü, Türk Dil Kurumu sözlüğünde; “tabiat kanunlarına aykırı sonuçlar elde etmek iddiasında olanların başvurdukları gizli işlem ve davranışlara verilen genel ad, afsun, efsun, sihir, füsun, bağı” olarak açıklanmıştır. Büyü uygulamaları, Sosyoloji Sözlüğünde “uygun zamanlarda yerine getirilme zorunluluğu olan, uygulama sırasında, Yer: Dinler ve İnanışlar
-
Bir idam Mahkumunun Son Günü / V.Hugo
trajikomık:)ımla ve noktalama ıcın tekrar özur dılerım Ve sonra başıma cok komik bir olay geldi. Benim iyi kalpli,ihtiyar jandarmamın nöbet süresi bitmişti;onu almak için geldiler.Ona karsı öylesıne bencil ve öylesine nankör duygular içindeydim ki;onun elini bile sıkmadım.Sonra onun yerine alnı çökmüş,koca gözlü,alık suratlı bir başkası geldi Sonrasında hic dıkkat etmedim;masanın başına oturmuş arkamı kapıya dönmüstüm.Elimi yelpaze gibi sallayarak,kendimi serinletmeye çalışıyordum ve d, Yer: Not Defteri
-
İdam Mahkumusun, Ölmeden Önce Son İsteğin Ne Olurdu ?
eveettt az sonra cellat gelicek ve ipi çekicek, ama son arzunu söyliceksin.. Ölmeden önce ne olmasını isterdin???, Yer: Forum Oyunları
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.