The Contact - Temas
-
Similar Topics
-
İsa Üzerinden Zihinsel Temas
1-2.Korintliler 4:6 “Çünkü, “Işık karanlıktan parlayacak” diyen Tanrı, İsa Mesih'in yüzünde parlayan kendi yüceliğini tanımamızdan doğan ışığı bize vermek için yüreklerimizi aydınlattı.” Ayeti beyanıyla Rab İsa’ya rabıta şöyle yapılır. 2-Temiz ve tenha bir yerde bağdaş kurup otururuz. Başımız kalbimize eğik, dilimiz damağımıza yapışık ve gözlerimiz kapalı olur. 3-İçimizden Matta 6: 9-13 Rabbin duasını “Göklerdeki babamız, adın kutsal kılınsın. Egemenliğin gelsin. Gökte olduğu gibi, yer, Yer: Dinler ve İnanışlar
-
Gölgelerle temas
Ben ne zaman uyuyacak olsam gölge goruyorum.Bi gun gene uyumaya calisiyodum.Ama uyumamistim uyaniktim.Gozum kapaliydi sadece oda fazla sikmamistim gozumu gevsektiil once karanlikta beyaz bir kadin yuzu grdum sonra goz kapagimi elimle sıktim.bu sefer kadinin yuzunu dibimdeki duvarda gordum tuhafti goozum kapaliydi ve elimle tutuydum gozlerimi ama sanki goz kaagim kaldirilmis sadece kirpiklerimi tutuyodum gozum kapali oldugu halde gordugum bir de ranzanin kartonlu yeriydi (tam olarak ustumde de ab -
Ruhsal Varlıklarla Temas, Ön Koşulları
Denilebilir ki dünyada Spiritizma ile meşgul olmak yani bedensiz varlıklarla görüşmek kadar kolay bir iş yoktur. Gene denilebilir ki, Spiritizma'da başarılı bir sonuca ulaşabilmek kadar da güç iş yoktur. Bir üniversite öğrencisi, ilk okullardaki hazırlık devrelerini geçirmek için bir çok sene emek verir. O, böylelikle fikirsel ve zihinsel melekelerini, bir üniversite öğrenimine kendisini hazırlayıcı şekilde geliştirmeye çalışır. Örneğin, ilkokulda yazıp okumasını öğrenir, eşyaya ve kendi maddi v, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Yakın temas - GEORGE ADAMSKI
http://www.siriusufo.org/tr/images/george1.jpg Tüm zamanların en ünlü ve ilk temasçılarından sayılan Polonyalı Profesör George Adamski, insana benzeyen uzaylı varlıklarla temasa geçtiğini söyleyen ilk kişidir. Adamski’nin “uzaylılarla” karşılaşması ve teması, Frank Sculy tarafından yazılan “Uçan Daireler İndi” adlı kitapla başlayarak pek çok kitapta yer almıştır. Adamski ile temasçılar çağı başlamıştır. Adamski’den sonra, bu tür karşılaşmalarla ilgili pek çok rapor tutulmuştur. Adamski’nin, Yer: Yakın Temas
-
Radardaki UFO ve temas çalışmaları
Rusyada radarda hızla ilerleyen cisimden bir bayan sesinin kedi gibi mırıldandığı söyleniyor. Haberin orjinali aşağıda: MYSTIFIED air traffic controllers claim they were contacted by a high-speed UFO piloted by a female sounding alien. Stunned Russian sky monitors said the pilot of the unknown air threat spoke to them in a "cat-like language". Extraordinary video has emerged of the air traffic controllers' screens showing the mystery blip jumping across the display. The inc, Yer: Ufoloji
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.