-
Similar Topics
-
Sincaplar Öksüz Kalan Yavru Sincapları Evlat Ediniyor
Kanada'da yapılan bir araştırma sincapların evlat edindiklerini ortaya koymuş. Bu araştırma kızıl sincapların, annelerini kaybeden yavru sincapları evlat edindiğini göstermiş. Türkiye’de de yaşayan, ancak kürkleri için avlanmaları sebebiyle ülkemizde nesli tükenme tehlikesi altında olan kızıl sincapların evlat ediniyor oluşu, bilimsel açıdan son derece önemli bir bulgu olarak kabul ediliyor. Zira uzmanlar evlat edinmenin geniş aile gruplarında yaşayan türler arasında normalken, sincaplar gibi a, Yer: Gnoxis Cafe
-
Dinozorlar Çağından Kalma Bir Köpek Balığı
Bilim insanları, Portekiz kıyılarında dinozorların yaşadığı dönemden beri var olduğu bilinen 300 dişli ve yılan kafalı bir köpek balığı buldu. Günümüzde hala yaşayan bu tür, insanlardan çok daha önceden beri varlığını sürdürüyor. Bu fırfırlı köpekbalığı, ticari avcılık sırasında istenmeyen avlanma miktarlarını en aza indirecek bir araştırma projesi sırasında bir trol balıkçısı tarafından yakalandı. Köpek balığı, “Yaşayan fosil” olarak nitelendiriliyor ,çünkü varlığına dair kanıtlar e, Yer: Bilim & Teknoloji
-
Rüyada Köpek Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyalarımıza en çok konu olan köpekler astroloji uzmanları tarafından nasıl yorumlanıyor? Anlamsız gibi gözükse de rüyada köpek görmek oldukça sık karşılaşılan bir durum. Kimi astroloji uzmanları rüyada köpek görmenin aslında olumsuzluğa işaret ettiğini söylese de, rüyada köpek görmek bir çok açıdan olumlu sonuçlarla karşılaşacağınızın anlamını taşır. Rüyada köpek görmek, sezgi, sadakat, cömertlik, korunma ve gücü simgeler. Rüya sahibinin güçlü adımlarla ilerleyeceği, yeni işlerle, Yer: Rüyalar
-
Köpek Besleyenler (Yardım)
Uzun zamandır almayı düşündüğüm ve şartlarını oluşturduğum bir konuda yardım rica edeceğim tecrübeli olanlarınızdan. Bu konuyu Elbetteki araştırdım, bu konu ile ilgili sitelere üyeyim okuyor ve araştırıyorum halen vs... Değişik birşeyler duyabilme umuduyla konuyu açmış bulunmaktayım. Farkındayım uzatıyorum ama kafamda 3 cins var doberman, rottweiler ve alman çoban köpeği. Bu cinslerden besleyen var mı ? Şimdiden teşekkürler..., Yer: Gnoxis Cafe
-
Kedi ve Köpek Sahiplendirme.
Eh, aslında forumda hayvan sahiplendirme başlığı bulunması da fena olmazdı Aykırı bir şey yoktur diye umuyorum. İstanbul içi yuva arıyoruz Border Collie kırması 9 aylık dişi Daisy acil yuva arıyor. Aşırı oyuncu, sıcak kanlı ve akıllı. 6 aylık dişi, adı "Kedi" 2 köpek ile beraber büyüdüğü için köpeklere fazlasıyla alışık sokağa bıraksak köpeklere sürünmeye kalkacak başına bir şey gelecek. Evde bakıldığı için sorun değildi ancak şimdi çiftlikte 60 köpek ile be, Yer: Gnoxis Cafe
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.