-
Similar Topics
-
Yeni bir aşk büyüsü daha
İlk önce bir kağıt veya deri üzerine sevdiğinizin adı soyadını yazıyorsunuz siyah mürekkeple (anne ismi veya baba ismi varsa daha iyi olabilir) Kırmızı bir mum yakıyorsunuz Sevdiğinizi imgeleyip muma odaklanıyorsunuz inandığınız tanrı varsa ondan yardım diliyorsunuz örnek olarak Ay tanrı ve tanrıçaları affınıza sığınarak sizden yardım istiyorum --- kızı --- --- beni sevsin bana aşkla dolsun diyip bir kaç kez tekrarlıyorsunuz inanarak hissederek. sevdiğinizin ismini yazdığınız kağıdı yakıyo, Yer: Witchcraft
-
Covid-19 uzay virüsü teorisi
Koronavirüs ( Covid- 19) olayı ile birlikte, birçok kişi, dünya dışı varlıkların, bu zor dönemde insanlığa müdahele edip etmeyeceğini sorguluyor. Covid-19 virüsü hakkında komplo teorilerinden en popüleri, “Uzay Virüsü” olmasıdır. “Uzay Virüsü” nün ana fikri, pandeminin, çok önemli bir mekansal olayı gizleyecek şekilde organize edilmiş olmasıdır : Nibiru’nun gelişmesi, Dünya dışı varlıkların istilası, eski bir asteroid veya Güneş’i içeren büyük ölçekli bir kozmik olay, vb. Seçenekler fa, Yer: Komplo Teorileri
-
Erkekler Daha mı Akıllı?..
Bir beynin diğerinden farkı ne? Önce iki cinsiyet arasındaki farka değinelim. Danimarka'da yapılan bir araştırmaya göre erkek beyni kadınınkinden ortalama 120 gr daha ağır ve ortalama 4 milyar daha fazla nörona sahip. Ancak hemen bundan "Yani erkekler daha akıllı!" sonucu çıkartmayın. Çünkü ağırlığın beynin kapasitesine herhangi bir etkisi yok. inandırıcı bulmuyor musunuz? Örnekleyelim: Einstein'ın beyni özel izinle çıkartılıp incelendiğinde ağırlığının ve büyüklüğünün herhangi bir insanın beyni, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Parası olanlar daha az depresyona giriyor
Avrupa’da yapılan bir araştırmaya göre, yüksek sosyoekonomik güce sahip olanlar, olmayanlara göre daha az depresyona giriyor. http://www.ekolay.net/haber/images/adampara200409_byk.jpg AB 7. Çerçeve Programı kapsamında desteklenen SHARE (Survey of Health, Ageing and Retirement in Europe) Projesi kapsamında sağlık, sosyoekonomik statü, sosyal durum ve aile bağları gibi çeşitli konuları kapsayan ve çeşitli ülkelerden 50 yaş üstü yaklaşık 40 bin kişiyle yapılan araştırmada göze çarpan en öneml, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Kepler Uzay Teleskobu Uyku Modunda
NASA bilinen 3 bin 750 öte gezegenin yüzde 70'ini keşfeden Kepler uzay teleskobunun uydu moduna alındığını duyurdu. http://i.hizliresim.com/JD3JbE.jpg Space.com'un haberine göre, NASA yetkilileri, yakıtı çok azalan ve sona yaklaşan Kepler'i, gelecek ay başında elde ettiği son verileri Dünya'ya gönderebilmesi için uyku moduna aldıklarını açıkladı. Kepler'in bu işlemi gerçekleştirmek üzere 2 Ağustos'ta uyandırılacağı belirtildi. Teleskop, gök bilimcilerin Samanyolu Galaksisi'nde Dünya', Yer: Bilim & Teknoloji
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.