Jump to content

Kaostan Beslenen Negatif Enerji Meditasyonu


Blacksaw

Önerilen Mesajlar

Merhaba değerli arkadaşlar. Size uzun zamandır çalıştığım tekniği aktaracağım. Bu meditasyon röere olarak devamlı kullanım içerir. Şöyle ki yaptıktan sonra enerjiniz negatif olarak gelir. Pozitif duyguları minimuma indirir. Bu saye de negatif ile çalışan arkadaşlar bundan fazlaca yararlanabilir.

 

Me-qol Adeu-ztaneh Jhommile-og

 

İhtiyaç Listesi

 

Siyah Mum x3

Kırmızı Mum x3

Beyaz Mum x4

Bir Tutam Adaçay

Bir Çay Kaşığı Kaya Tuzu

'' '' '' Karabiber

Obsidyen Taşı

Küçük Parçalı Kömür

Bir Kaç Damla Bireyin Kanı (Parmaktan Bir Kaç Damla)

Tütün Kolonyası

Bir Kaç Adet Bireyin Saç Teli

İçi Su Dolu Kase

Kara Toprak

Meeling-f Enerjisi Seviyesi (Beta 10)

 

Gecenin belirlediğiniz saatlerinde kendinizi rahat hissedeceğiniz bir ortamda tuz çemberi alınır. Tuz çemberi adaçayı ile ters etkileşim yapması sorun değil. Karmaşık bir spaknok arıyoruz. Çember içinde toprak zeminlenir. Su dolu kase toprak zemine konulur. Kasenin tahta olması verimliliği artırır. Obsidyen taşı kaseye konulur. Siyah ve kırmızı mumlar kase etrafına beş köşeli olarak hizalanır. Beyaz mumlar çemberin dört tarafına dikilir. Karabiber, Adaçayı, tuz, kömür, saç telleri, tütün kolonyası ve bir kaç damla kan farklı bir kaseye konulur. Majikal veya Sprütüel bir meditasyon gibi görünse de varlıklarla her hangi bir iletişim yoktur. Tuzlar farklı bir enerjiden arınma için.

 

Başta dış mumlar yakılır. Suya bakılır. Ardından iç mumlar yakılır. Kişi belli bir süre Meeling-f seviyesine çıkana kadar meditasyon yapılır. Pozitif enerji çekildikten sonra merkez içinde karışımlar yakılır. Meditasyona devam ederken önemli olan hiçlik ve rahatlama değil, tam tersi sinir ve öfkeye odaklanılır. Ters meditasyon olduğu için ışıktan uzaklaşılır. Aura tamamen siyahlaşana kadar bu meditasyon devam eder. En sonunda zemindeki kara toprak suya katılır. Su karıştırılır ve küçük bir kısmı bir küçük şişede kalacak şekilde saklanır.

 

Meditasyon sonrasında öfke artışı gözlemlenebilir. Bu yüzden yapılma nedenini belirlemeniz gerekir. İnisiye olan bir bireyin bu meditasyonu yapması kesinlikle önerilmez. Genelde usta veya büyük ustalar tarafından kullanılmalıdır.

 

Tam olarak belli sonuçları olmadığı gibi farklı bireylerde farklı gelişimler görülebilir. Kişisel çalışma olduğunu göz önünde bulundurulmalı.

 

Tacht-1/Eba Eunduolı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...