-
Similar Topics
-
Son yaptığım Hayalet tespit cihazı (EMF Detector)
http://www.gnoxis.com/emf-detector-meter-kendi-yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1m-emf-%C3%B6l%C3%A7er-56702.html Tüm arkadaşlara uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar, Yukarıda linkini vediğim üzere daha önce açmış olduğum konuda emf detectorlerin ne amaçla ve nasıl kullanıldığını kısaca anlatmıştım. Özellikle son 20-30 yıllık paranormal araştırma ve gözlemlerde kullanılagelen techizat listesinin ilk sıralarında yer almaktadır. Aşağıda kendi yaptığım EMF Detector -bir nevi hayalet tespit cihazı- r -
Tükürük Bezi Kanseri
Vücudumuzun tüm dokularında olduğu gibi tükürük bezinde de iyi ya da kötü huylu tümörlere rastlanabiliyor. İyi haber, tükürük bezinde gelişen tümörlerin yaklaşık yüzde 70’inin iyi huylu olması... Ülkemizde her yıl 4 bin iyi huylu, 800’e yakın da kötü huylu tükürük bezi tümörü tanısı konuluyor. Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Çetin Vural, ancak iyi huylu tümörlerin karakter değiştirerek kötü huylu olma riski barındırdığı için tümörlerin uzun süre tedavisiz bırakılmaması ge, Yer: Sağlık
-
Paranormal Olayları Tespit Eden Program !
Arkadaşlar Bugün Nette Gezinirken Gözüme Çarptı Bu Program Bilgisayarınıza Kurduğunuz Zaman Bulunduğunuz Alanın Enerjisini Ölçüyormuş ve de Varlıklarını Yerini Kadar Hatta ve Hatta Konuştukları Kelimelere Kadar Tespit Edebiliyormuş ... Tabi Ne Kadar Doğrudur Tartışılır ... Ama Bu Programı Kullanırken İlginç Bir Tür Olay Yaşadım Hemen Kısaca Özetlemek İsterim. Programı Kullandığım Bir An Değerler Nerdeyse En Üst Değerlerdeydi vede Program Uyarı Veriyordu Varlık Tespit Edildi Diye O An Besmele, Yer: Paranormal Olaylar
-
hissiyat ile varlıklar tespit edilir mi?
sirkeye dualı bir kağıt koydum sonra denilen üzerine hem yemeklere kattım hemde etrafı sildim ama bi türlü sirke kattığım suyu atacak bir yer bulamadım. dikkat çekmemek için anneme git gel yaparım genelde para biriktirdiğim için evde elektrik vs gitmesin diye bir kaç kes eşimle darıldığımda eve sadece birer akşam gitmedik hemen böyle göz önünde bir yerde örümcek ağ kurmuş. sildikçe yine kuruyor.oda zeminleri tahta tek başına eve gelince içim ürperiyor. sanki evde varlıklar var gibi hissediyorum, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.