Jump to content

Ölümü hissetmek?


PurpleAngel

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, çok tuhaf olaylar yaşadım ve anlamını bilmiyorum internette de konu üzerine hiçbir şey bulamadım. Öncelikle ilk olay ben 15 yaşlarındayken oldu; önceki gece ailemle birlikte kutlama amacıyla birer kadeh şarap içmiştik. Ben de temiz bulaşıkları yerlerine koyuyordum şarap bardaklarının yeri de en üst raftı, boyum pek yetişmiyordu neyse rafa koydum, koyar koymaz kaydı ve alnımda parçalandı. Çok canım yanmadı sadece burnumun kemerinde hafif iz oluştu azıcık kanadı filan, evde de yanlızdım ama abimin eskiden yakın arkadaşı olan biri o gün parçalanarak öldürülmüş ve çöpe atılmış. Ben buna üzüldüm ama o zaman durum hakkında anormal bişey düşünmedim tabi.

 

Şimdi biz mezarlığa yakın bir sitede oturuyoruz biraz tepelik bir yer. Balkonumuz da açık kapalı cam yaptırmak istemedik 10 yıldır bu evde yaşıyoruz, güvercinler her baharda yavrularını doğururlar sonra da uçar giderler filan [tabi etrafı pislik içinde bırakıp annemi kızdırarak anne işte :confused::D] bu baharda her zamanki gibi kuşlar yavrularını balkonumuza doğurdu bir ay kadardırda yavruları duruyorlar neredeyse uçtu uçacaklar diye bekliyorduk. Olan 2 gün önce oldu. Doğum günümdü bende annemle evde şarap içmek istedim. Yeni aldığımız birbirinin aynı iki kadehti işte. Annemle bir polisiye dizisi açmış seyrediyorduk, bende masada bir şeyler alıp uğraşıyordum filan elim yanlışlıkla şarap kadehine çarptı kırıldı yerde temizlemek için süpürge getirdim filan mutfağa girdim balkonu kapatmak için kapıya yürürken kan kokusu geldi balkon ışığını açtım baktım ki yavrulardan birisi yeni parçalanmış ölmüş her yer kan içinde önce çok üzüldüm tabi ne kadar pisletseler de etrafı hayvanlara alışıyorsun seviyorsun annemi çağırdım etrafı temizledi yıkadık diğer yavruda onlar için koyduğumuz kabın arkasına saklanmıştı. Bir yırtıcı kuş geldiğini düşündük ama Ankara nın ortasındayız burada da yırtıcı kuş bulunmaz yani annem ''kargalar yapmıştır belki'' dedi mezarlık yakınında olduğumuzdan burada kargalar çoktur ancak insanlardan ve diğer hayvanlardan uzak dururlar, kargalarda leşlerle beslenir bir hayvanı hem cinsini avlayıp parçalayıp yemez (bir veteriner olarak bu bilgilere sahibim) işimiz bitince Annem '' Sen şarap bardağını kırmasaydın hiç mutfağa gidip de fark etmeyecektin sabaha kadar ev böcek dolardı'' dedi.

 

2 gün sonra bugün evde yanlızım ve akşam vakti mutfakta yemek hazırlıyordum annemde diğer şarap bardağını yıkayıp kenara koymuş (:no:) etrafı toparlarken yanlışlıkla yere düşürüp kırdım. Annem beni öldürecek diye düşünürken iki gün önce kuşu bulduğumu hatırladım. Acaba dedim balkon ışığını açıp baktım diğer yavruda parçalanarak öldürülmüş kanı da diğeri gibi taze. Gökyüzünde de şimşekler çakıyor normalde kuşlar bu havayı sezerek yuvalarına sığınırlar çünkü şimşekler yağarken uçamazlar. Yine etrafı temizledim falan bu olaylar sonradan aklıma geldi ve tuhaf buldum. Tam bir korku filmi başlangıcı gibi geldi internette de bir şey bulamadım buraya yazmak istedim. Ne dersiniz bu olay ölümü sezinlemek gibi bir şey mi yoksa bilinçaltımın bir oyunu filan mı? Annem bütün şarap kadehlerini saklamalı mı?:rolleyes: Bir daha şarap içmemeli miyim? :derisive: Sizin fikriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...