Jump to content

Sizce Bu Kişi Kim?


paranormalfikir

Önerilen Mesajlar

"Her çocuk gibi bende zıplamaya meraklıydım ve havada asılı kalmak gibi büyük bir arzum vardı. Ara sıra dağlardan oksijenle yüklü güçlü bir rüzgar eser ve vücudumu neredeyse bir mantar kadar hafif hale getirirdi. Böyle zamanlarda havaya sıçrayarak bir süre süzülürdüm. Bu dönemde bazı garip zevkler, nefretler ve alışkanlıklar edindim. Bunlardan bazılarını dış etkilere bağlarken bazılarını hâlâ açıklayamıyorum. Kadınların taktığı küpelere karşı müthiş bir tahammülsüzlüğüm vardı, bilezik gibi takılardan hoşlanıyordum. Bir incinin parıltısı bana fenalık geçirtirdi ancak kristal parıltısı ve keskin kenarlı düz yüzeyler çok hoşuma giderdi. Şeftaliye bakınca ateşim çıkardı ve evin herhangi bir yerinde naftalin varsa çok rahatsız olurdum. Şimdi bile bu uyarılara karşı tamamen duyarsız değilim. İçinde sıvı olan bir tabağa kare şeklinde kâğıtlar düşürürsem, ağzımda her zaman tuhaf ve korkunç bir tat olur. Yürürken attığım adımları sayarım ve yemek yerken çorba tabaklarının, kahve fincanlarının ve yemekte kullanılan çeşitli eşyaların hacmini hesaplarım. Aksi takdirde yediğim yemekten hiç zevk almam...

 

Sekiz yaşına kadar karakterim zayıf ve kararsızdı. Olaylara azimle yaklaşmak içi ne cesaretim ne de gücüm vardı. Yaşadığım duygular kabararak gelir ve aşırı uçlar karşısında durmadan değişirdi. Dileklerim tüketici birer güçtü ve tıpkı Yunan mitolojisindeki Hidra'nın kafaları gibi çoğaldılar. Düşüncelerim acı ve din korkusuyla baskı altına alındı, sürekli batıl inançlar tarafından yönlendirildim. Kötü ruhların, hayaletlerin ve canavarların korkusuyla yaşadım.

 

Sonra bir gün tüm varlığımı değiştiren bir şey oldu..."

 

Vesaire vesaire... Tahminleri alayım, sonrasında yazarım kim olduğunu. (:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...