Jump to content

Klasik Gitar ve Elektro Gitar Dersi Ankara


ulviunver

Önerilen Mesajlar

26 yıllık gitar hocasıyım. Sadece bu işi yapıyorum. Klasik Gitar, Pop Gitar ve Teori üzerine yayımlanmış 3 tane kitabım vardır. Detaylı bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: www.gitardersiankara.com . Klasik gitar ve elektro gitarda; pop (akustik), fingerstyle, doğaçlama , blues, rock, jazz gitar dersleri veriyorum. Ayrıca ileri düzey ve elektro için teori ve armoni dersleri de veriyorum. Armoni, gamlar, bir şarkıda solo nasıl atılır, nasıl solo yazılır, şarkının tonu nedir, hangi akorlardan oluşur, nasıl akor bulunur, ifade nasıl güçlendirilir, nasıl süsleme yapılır, iki gitar parçayı nasıl çalar, grup çalışması nasıl yapılır, şarkıyı söyleyenin ses tonuna göre parça nasıl transpoze edilir… Tüm bunlar çalışmalarımız içinde yer alacak.

Tel: 0 532 407 95 69.

e-mail: [email protected]

web adresi: www.gitardersiankara.com

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaş şu siteye yıllardır üyeyim ve yeni yüzler görmek için çooook bekledim. Gördüğümüz yüze bak, saygısızca reklam yapıp gitmiş. Bir cevap bile yok yazılana. Kaldı ki; bu saygısızlığı yapanlar aramızda da mevcut değil değil. Neyse bakalım. Günde bir dünya insan kayıt oluyor görünüyor bu siteye, birazcık ilgi ve alaka ile burası daha güzel bir yer olabilir diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...