Jump to content

Zebaniler Hakkında - Goetia


hermanubis

Önerilen Mesajlar

 

 

Zebaniler negatif varlıklar değillerdir. Zebaniler de melekler gibi ilahi varlıklardır ve kırbaçladıkları yerlerde karmik olarak doğrulama, zincirledikleri zaman zararı önlemeleri yönüyle hayra hizmet ederler. Zebanilerin temel görevleri arasında negatif unsurları pozitife çevirmek, güvenlik ve özgürlük sağlamak, toplumsal denetim, gerektiği yerde negatif unsurları kaldırmak veya yok etmek vardır.

 

Zebaniler insanlarda gerekli arınma, özdenetim, disiplin, eğitim, kısıtlama, dengeleme, doğrulama, hizalama ve dönüşümlerin yapılmasını sağlarlar. Direkt olarak iletişim kurulduğu zaman bu ruhlar ile Nar'dan Nur'a dönüşüm ve Simya çalışmaları yapılabilir.

 

Zebaniler daha ciddi durumlarda kişiyi doğruya zorlama, iradeye müdahale, azap verme ve cezalandırma yetkileri vardır. Özellikle şifacılığın usülüne uygun yapılabilmesi için zebaniler; şifacılık yolunda yol katetmemiş, yetkinliğe ermemiş ve kaş yaparken göz çıkaran bireylerin profesyonel yaşamdan uzaklaştırılmasını sağlayabilirler. Ruhsal, majikal ve psişik güçlerini yaşadıkları dengesizliklerden ötürü veya sadece kendi menfaatleri için başkalarına zarar verecek şekilde kullananların da doğrulanması veya cezalandırılması zebanilerin görevidir. Böyle durumlarda bireyin sürüngen zihininde problemler olma ihtimali yüksek olduğu için bu problemlerin şifalandırılması da kişinin kusurları tekrarlamaması için önemlidir. Psişik-Majikal gücünü insanları suistimal ederek bütünün zararına ve ölümcül şekillerde kullanan kişilere karşı adaletin sağlanması konusunda Devletin Hukuki yaptırımlarının eksik kaldığı bu konuyla da zebaniler ilgilenir.

 

Ayrıca toplumsal karmaya katkıda bulunmayan kişileri de teşvik edebilirler.

 

Haliyle insan ilişkileri içinde iş, aile, kamu, aşk ilişkileri ve arkadaşlıklar içinde cerayan edebilecek problemler, suistimal, istismar, haksızlıklar, eşitsizlik ve durumlar için her zaman devlet veya kurumlar gerekli müdahaleleri sağlayamayabiliyor. Böyle durumlarda adaleti, dengeyi, huzuru ve özgürlüğü sağlamak zebanilerin görevidir.

 

Birşeyleri yanlış yaptığınız zaman şikayet edilirseniz başınıza Zebaniler gelebilirler. Zebanileri dinlemeniz hatanızı düzeltmeniz için önemlidir. Dinlemezseniz ve durum ciddiyse size durumun vehametini belirtmek için İlahi Şer uygulamaları gerekir. İlahi Şer’in en önemli özelliği bütünün hayrına olmasıdır. Zebaniler bir kişiye görece zarar verse bile bu bütünün hayrınadır. Genellikle kişiyi farkındalığa gelmeleri için önce uyarırlar ve hatadan dönmeleri/telafi etmeleri için zaman verirler.

 

Ayrıca kendiniz için de zebani çağırabilirsiniz. Özellikle sizi doğru bir yolda tutmak, aksileşmemeniz, negatif alışkanlıklarınızı bırakmanız, konsantre olabilmeniz, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilmeniz, kendinizi geliştirebilmeniz ve ilişkilerinizi düzeltebilmeniz için de Zebanileri çağırabilirsiniz. Zebaniler geçmiş yaşam karmalarının çözülmesine ve Simya dönüşümleri konusunda da size yardım edebilirler. Zebaniler iyi anlaştığınız zaman çok neşeli olabilirler.

 

İnsi Zebaniler toplumda doğrulayıcı etkiye sahip, adalet gözü gelişmiş, karma-adalet-zaman-denge gibi kanunlara hakim, maddi-manevi güvenlik ve özgürlük gözeten görevli ve gönüllü insanlardır. Zebaniler toplumun çeşitli yollarla özgür ve huzurlu olmasını sağlarlar. Cezalandırmaktan çok doğrulama ve yol gösterme politikası izlemelidirler.

 

 

taro_zodiac_goetia_shem_angels.jpg

 

Adalet Konularında Başmelek Elarim, genel olarak şikayetlerinizde de Başmelek/Başzebani Madarim’i çağırıp durumunuzu anlatabilir ve yardım alabilirsiniz. Zebanilerin isimlerini öğrenmek için Goetia, Voodoo Loaları (Petro Loa) ve çeşitli ilimleri araştırabilirsiniz. (Goetia Ruhları iblis değildir. Goetia ile karanlık çalışmalar yapmak pek mümkün değildir, kişi ancak kendi negatif enerjisiyle bunu yapar, majikal sistemi izin vermez. Aşağıdaki resimde sol tarafta Bael ile başlayan sütunda Goetia Ruhlarının isimlerini görebilirsiniz.) Goetia Majiyi icazetli bir şekilde çalışan bir Vazifeli-İlahi Nizamda kadrolu Majisyen-Exorcist de bulunduğu ve sorumlu olduğu alanda Zebanilerin koordine edilmesi için denetleme ve uygulamalar yapar. Goetia Maji bu durumda İlahi Adaletin somutlaşması için uygun bir ilimdir. İcazet gönül gözünün durulaşmasıyla ve kişinin karmik olarak regresyon çalışmalarıyla Adalet sürecinden geçmesi gerekir. Kurşundan arınmak, en aşağı Gümüşe dönüştürerek Saf Nura, Duru sezgilere ve Adaletli yargılara erişmek bu sürecin sonunda mümkündür, bunlar Goetia ile usulüne uygun infaz yapma icazetinden önce karşılanması gereken şartlardır.

 

Zebaniler kendileriyle bir İnsi-Zebani / Exorcist olarak çalışabileceğinizi usülüne uygun olarak belirgin mistik-paranormal olaylar (benim durumumumda odama bir anda üzerinde Pumpkin yazan ve çeşitli başka semboller olan bir anahtarlık bırakılmıştı) ile belirterek size geçiş ve uygulama hakkı verebilir. Ancak böyle bir durum olmadan da hazırlık çalışmalarını ve tılsımlarını yapabilir ve Zebaniler ile iletişim kurabilirsiniz. Ancak icazet olmadan ne yaptığınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz.

 

Benim durumumda Ruhun Karanlık Gecesinden şifa ve simya çalışmalarıyla birlikte çıkmam, hikmet kazanmam ve ruhsal rehberliğimi dinlemem ve Karmik olarak hizmetle adım atmak vardı. Ancak geçmiş yaşamlarımdan da bu Maji sisteminde icazetli olduğumu ve sonrasında negatif tevazudan arındığımda geçmiş yaşamlarım daha net açılınca sistemin kaynağı ve geliştiricileri olan görevlilerden (Kral Süleyman, Abramelin-Yahudi İbrahim, Thomas Rudd'un eşi Margaret Rudd, William Lilly) olduğumu öğrendim. Tabi bu sürecin böyle işlemesinde belli başlı şartları sağlamadan ilerlenmesinin tehlikelerinin olduğu görülmelidir. Benim için her şey bu ömrümde Goetia ile ilgili ilk kitabı okuduktan sonra, Ruhun Karanlık Gecesi içinde sahte-negatif-karanlık-yalancı rehberlerin de içinde bulunduğu bir kör inisiyasyon sürecinde farkındalık ve güç kazanarak ilerlemişti.

 

 

 

 


Kaynak: Sağlıklı Şifacılık

taro_zodiac_goetia_shem_angels[1].jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...