Jump to content

Yüklerden Arınma Büyüsü


Ukulele

Önerilen Mesajlar

Her birimizin bu yapay sistem içerisinde binlerce gündelik sorunu var, kirayı yetiştirme derdi, ses kirliliği, şehrin, insanların ve toplu taşımanın üzerinizde bıraktığı ağırlık... :D

Bununla birlikte dünyaya daha ilk gelişinizle beraber, insan doğasına hizmet etmeyi çok uzun zaman önce bırakıp her şeyi yozlaşmaya sürükleyen bu sistemin, insanlar, olaylar, durumlar aracılığıyla bilincinizde, kalbinizde açtığı bolca yara var.

Bazı yaralar ise doğal döngünün bir ürünü, ölüm, hastalık vs... Ölümü bize yanlış tanıtan, içimizdeki bütün saflığı ve potansiyelleri bizden sömüren bu yaşam tarzı...

 

Şimdi, hadi suçu sisteme, insanlara, size acı çektirenlere atmayı bırakalım. Her şeyin sorumlusu sizsiniz! Her şeyin sorumlusu olduğunu kabul ettiğiniz an ancak kendinizi ve dünyayı iyileştirmeye başlayabilirsiniz. Arınmanın ilk adımı yüzleşmektir.

 

Bu ritüelde, travmalarınız ile yüzleşeceksiniz...

 

Malzemeler;

 

Beyaz bir kap (Plastik olmasın)

Su

Asa yada Athame

Tanrı - Tanrıça mumu

 

Uygulama;

 

Çemberinizi her zamanki şekilde açın.

 

Çemberin içinde oturun ve bir süre nefes alıp verin, aklınızı boşaltın. Ancak burada sizden istediğim zihninizi susturup alfa dalgasına geçmeniz değil. Bu ritüelde tam tersine, zihninize ait ne varsa ortaya çıkarak, "O" olacaksınız.

"Yükselişin kadim varlıkları, ruhuma dost olan bütün enerjiler ve

üst bilicim. Size sesleniyorum! Bu ritüelde yanımda olun ve bana eşlik edin, tüm var oluşumla sizi buraya davet ediyorum, kutlu olsun!" deyin.

Bir kap suyu tasın içine dökün ve önünüze koyun.

 

 

-Yaşadığınız en kötü anıyı düşünün, o anın içine girin, o olayın size hissettirdiği şeyin KENDİSİ olun.

-Nefret ettiğiniz insanları düşünün, onlara olan öfkenizin KENDİSİ olun.

- Kıskandığınız insanları, olayları düşünün, kıskançlığınızın KENDİSİ olun.

- Zihninizin size her an hatırlattığı ama sizin unutmak için her şeyden çok çabaladığınız bütün durumları her ayrıntısıyla aklınıza getirin...

 

 

Duygularınızla bir oldukça, iliklerinizin altından açığa çıkan simsiyah bir sıvının bütün bedeninize karıştığını imajine edin...

 

Ağlayabilir, çığlık atmak isteyebilir, kendinize dair hiç farkında olmadığınız taraflarınızı görebilirsiniz, kendinizi engellemeyin. Ama ne yaparsanız yapın devam etmeyi bırakmayın. Bu aşama için en az 20 dakikanızı ayırın.

 

Sonrasında, bütün bu siyah sıvının önünüzdeki bir kap suya aktığını imajine edin, ta ki bedeniniz bem beyaz ve önünüzdeki bir kap su simsiyah oluncaya dek. Bütün acınızı, sizi siz olmaktan alı koyan bütün bu kirliliği suya akıtın, suya verin.

 

Bu aşamada bir süre meditasyon yapabilirsiniz, rahatlamak ve enerjinizi yeniden toparlamak için.

 

Kendinizi tekrar iyi hissettiğinizde, tanrıça mumunu önünüze koyun ve bütün yükünüzü akıttığınız bir tas suyu tanrıça mumunun üzerine tutun.

 

" Işığı ve yükselişi temsil eden bütün tanrıçalarıma sesleniyorum. Annem, yüce ay, Artemis. Karanlığıma ışık tut, Yolum senin yolundur, sana gelen yolda ışığın benim üzerimde olsun ve kutsamaların bu suyu onurlandırsın. Kutlu olsun! " Deyin. Bu spelleri söylerken kabı mumun üzerinden yavaşça yukarı kaldırın ve gökyüzünden kaba dökülen bembeyaz bir ışık imajine edin. Işık simsiyah olan bütün suyu iyileştiriyor, beyaz, saf bir hale getiriyor...

 

Tanrıçaya teşekkür edip tanrıça mumunu altardaki yerine geri koyun ve tanrıyı temsil eden mumu önünüze koyup kabı yeniden mumun üzerinde tutun.

 

" Işığı ve yükselişi temsil eden bütün tanrılarıma sesleniyorum. Babam, yüce güneş, Apollon. Karanlığıma ışık tut, Yolum senin yolundur, sana gelen yolda ışığın benim üzerimde olsun ve kutsamaların bu suyu onurlandırsın. Kutlu olsun! " Deyin. Bu spelleri söylerken yine aynı şekilde kabı mumun üzerinden havaya kaldırın ve yukarıdan kabın içine dökülen bembeyaz bir ışık imajine edin. Kabın içindeki su he saniye daha da beyazlıyor, daha da parlak, güçlü ve saf bir hal alıyor.

 

Tanrıya teşekkür edin ve mumu altardaki yerine geri koyun.

 

Athamenizin ucunu tanrı ve tanrıça mumundan geçirip yukarı kaldırın, Kollarınızın uzadığını, atmosferi, yıldızları, gezegeleri aşıp evrenin en merkezine gittiğini hayal edin. Athamenizin ucunda biriken bembeyaz bir ışık topu hayal edin, O topu güçlendirin, büyütün ve aşağıya, yanınıza indirin. Işık topuna sevginizi ifade edecek sözcükler fısıldayıp onu önünüzdeki kabın içine doğru yönlendirin ve "Tüm gerçekliğimle bu suyu kutsuyor ve kendime olan sevgimi onurlandırıyorum. Tanrımın ve tanrıçamın ışığı ile, kutlu olsun!" Deyin. Athameniz ile kabın üstüne pentegram çizin.

 

Ve önünüzdeki suyu bir dikişte için.

 

Tanrıya, tanrıçaya, elementlere ve size eşlik eden varlıklara teşekkür edip çemberinizi kapatın.

 

Kutlu olsun!

 

 

Ritüelden sonra bir süre meditasyon yapıp ardından uyumanızı tavsiye ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çalışmanın mantığı güzel . Önce yaşadıklarını yaşarsın ve sonra yaşamak istediklerini .Günümüzde nlp,neuroformat , regresyon , aile dizimi ve reiki gibi sistemler içerisinde yapılan çalışmalar bunlar . Lakin alt detayların çoğunluğu bana yetersiz ve kopuk geldi nedense . Cadılar bu tür çalışmalarda olabildiğince zengin malzemelerden yararlanırlar birde , kolaya kaçmazlar .

 

Bazen kişi düğümleri kendisi çözemeyebilir . Bu konuda uzman bir terapistten veyahut kendisinden daha deneyimli ve güçlü olan bir cadıdan yardım ve destek de alınabilinir . :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Altindan kalkamayacaginiz bir yuku kendimize cekmemiz imkansizdir. Kendimize sonuna kadar rehberlik edebilir ve her blokaji kirabiliriz, yasaminizda var olan insanlar da zaten bu gorevi bize ayna olarak yerine getirmektedirler. Guclu bir cadiya yada terapiste ihtiyacimiz yok, sahsen ben bu yola, icsel sekilde cevabini aldigim ve uyguladigim yollarin dogrulundan emin olamadigim zamanlarda basvuruyorum. Saglamasini yapmak amacli.

 

Bence alt yapisi gayet net olan bir buyu, gelistirilmeye ise cok acik (suyu kutsadiktan sonra gul yagi, gul, adacayi, papatya, vs, bitkiler kullanilabilir, speller okunurken ayni islevi tasiyan bitkilerin oz sivilari agiza surulebilir.. Vs.) bilerek basit tutmak istedim, daha karmasik sekillerde de ayni islevde bir buyu yazilabilirdi ama ne kadar basit olursa, yonlendirilmeye o kadar acik bir enerji var ederiz. Zaten blokajlarimizin cogunu, onlari asmanin zor olduguna inandirildigimiz icin asamiyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...