Jump to content

Aşık Etme Muskası (Kaynak : Dr. Snake'in Voodoo Büyüleri Kitabı)


MerLin

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.İlk kez elimde olan bir kitaptan bir büyü paylaşacağım uzun süreden beri foruma üye olmama rağmen.Bu büyü hoodoo kategorisine giriyor sanırım.(Kitap da en azından böyle geçiyor.) Dr. Snake'in Voodoo Büyüleri Kitabı'nı internet üzerinden de bulabilirsiniz Türkçe olarak.

Büyünün doğruluğu ve kesinliği hakkında bir fikrim yok çünkü henüz denemedim fakat çok kısa bir süre içinde denemeyi planlıyorum( sadece işe yarıyor mu amaçlı değil, belli bir amaç için).Sorularınız olur ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Marie Levaeu tarafından bulunduğu düşünülen güçlü bir aşk muskası, aşağıdaki malzemerlin dikkatlice karıştırılması ile kolaylıkla yapılabilir.

 

1/2 çay kaşığı melek otu (Angelica) (Merlin : Kökü de aynı etkisi yapıyor bilmiyorum fakat kök olarak paket halinde aktarlardan çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz.)

1 çay kaşığı Aşıklar Tütsüsü

1 çay kaşığı bahçe nanesi

 

Bir parşömen alarak üzerine size aşık olmasını istediğiniz kişinin adını kendi kanınızı(kadınlar adet kanlarını kullanmadırlar) veya Güvercin Kanı Mürekkebi'ni kullanarak yedi kez yazın.Otları, tütsüyü ve kağıdı teneke bir kabın içine koyun.Malzemeleri dikkatlice tutuşturun ve kül olana kadar yanmalarını bekleyin.Soğumuş külleri toplayıp pamuklu kumaştan, kırmızı bir mojo kesesinin içine koyun.

(Merlin : Mojo kesesinin ne olduğunu, ne işe yaradığını ve nasıl yapıldığını internette rahatlıkla bulabilirsiniz.)Kesenin ağzını sıkıca bağlayarak beyaz bir ip yardımıyla boynunuza asın.Bu muska sayesinde sevdiğiniz kişi kendini size aık olmaktan alıkoyamacaktır - hatta ilerde evlilik bile söz konusu olabilir.

 

Kendi notlarım ve baştaki hariç yazı alıntıdır.Alıntının kaynağı Dr. Snake'in Voodoo Büyüleri Kitabı'dır.Aşıklar Tütsüsü adı altında geçen tütsüyü Kadıköy'de bir aktardan almıştım.En azından aşıklar tütsüsü istediğimde yaşlı amca tarafından bana verilen oydu.Kutunun üstünde Mürrisafi yazıyor idi.İkinci bir adı olabilir fakat dediğim gibi uygulamayı bende denemediğim için bilemiyorum ve internet(yada forumda) buna dair bir bilgi bulamadım.Hatta bu konuda bir bilgisi olan arkadaş var ise bizimle bu bilgiyi paylaşırsa çok sevinirim :).Parşömen olarak sanıyorum ki saman kağıdı da kullanabilirsiniz.Dönüştürülmüş kağıt olarak parşömen kağıdı da kırtasiyelerde bulunabiliyor fakat saman kağıdı da kullanabilirsiniz dememin sebebi anladığım kadarıyla kullanılan malzemenin saflığı.Forumda da okuduğum bir çok büyü konusunda nevermore'un yanlış hatırlamıyor isem böyle bir konuşması vardı.(Saman kağıdı ile ilgili.)Fakat kesin emin değilim.Ve dediğim gibi melekotu'nu kök olarak neredeyse çoğu aktarda bulmanız mümkün.Fakat melekotu ile melekotu kökü kullanmak arasında bir fark olur mu bir fikrim yok.Genel olarak benim de anlattığım bazı noktalarda kafam karışık olduğu için sonuca vardığımda sizlerle paylaşacağım ve burda da benden çok daha bilgili insanlar olduğu için tahmin ediyorum ki onlarda gördükleri yerde düşüncelerini ve bilgilerini bizimle paylaşacaklardır.

 

Arkadaşlar son olarak, benim de zamanla öğrendiğim bir durum olan bir şeyden bahsetmek istiyorum.Bu bir dikkat çekme büyüsü değil anladığım kadarıyla.Karşınızdaki insanın iradesini bir nevi elinizden alıyorsunuz ve bu çoğu cadı için etik bir şey değil.Bunun bir takım sonuçları olacaktır.Eğer bu konuda daha çok bilgi edinmek istiyorsanız http://www.gnoxis.com/ask-ve-sevgiye-dayali-buyuler-genel-bilgilendirme-site-ici-linkler-44429.html linkinden sirius'un konusunu okuyabilirsiniz ki eğer bu konuda bilgili değil iseniz böyle uygulamara kalkışmadan önce bunları bilmenizi öneririm.

Umarım birilerine bir şekilde yardımcı olmuşumdur.Herkese iyi günler.

EDIT 1

Arkadaşlar Sirius admine öncelikle çok teşekkür ediyorum bu bilgi için.Daha önce de yazdığım gibi benim de bilgim dahilinde olmayan ve eksik verdiğim bilgiler vardı.İlk düzeltmemi Aşıklar Tütsüsü malzemesi hakkında yapmak istiyorum :

Aşıklar tütsüsü bir tarifmiş.Yapılan kişiye göre değiştiği fakat beyaz gül, lavanta,bazı enanslar, günlük, mür vs. gibi bileşenleri içerdiği söylendi.Kendiniz de aşk büyülerinde kullanılan güçlü otlardan bir tarif hazırlayabilirsiniz bu bilgilerden yola çıkarak.

MerLin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...