-
Similar Topics
-
Faydalı İnternet Adresleri
Yıllaarr yıllarr önce bir ajandanın ön sayfalarından birinde yazıyordu bu internet siteleri hatta başlığıda değiştirmedim sayfanın başında ne yazıyorsa onu yazdım hatta o kadar eski ki belki bazı internet siteleri şuan kullanım dışı bile olabilir kontrol etme şansım olmadı bugün eski ve önemli şeyleri sakladığım bir kutuyu açıp bir bakayım dedim onun içinde gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim aslında hepsini teker teker yazmaya üşeniyorum ve kağıttaki harflerin çok çok küçük olması şevkimi dah, Yer: İnternet
-
Doğal Taşların Faydaları
Doğal taşların kullanım alanları A Adet dönemlerinin düzeni için kullanılan taşlar Aytaşı Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar. Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardır. Garnet Rahmin üzerine koyularak, üreme gücünü artırma amacıyla kullanılır. Ayrıca; adet sancıları, düzensiz kanamalar ve menapoz için de faydalıdır. Adet ve yumurta sancılarına karşı kullanılan taşlar Azurit Yine iki adet azurit taşıyla, adet dönemi sancılarınızı ya da yumurtalık san, Yer: Alternatif Terapiler
-
Birden fazla farklı doğal taşı takı olarak kullanabilir miyim?
Başlıkta yazdığı gibi sorum gayet net, birden fazla farklı doğal taşı takı olarak kullansam ne olur? Hepsinin etkisinin görür müyüm veyahut enerjileri çakışır mı? Böyle bir olay var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de melek kuvars aura taşı aramaktayım Türk sitelerinden, bildiğiniz yer var mıdır? Ya da İstanbul'dan, Ankara'dan satın alıp Malatya'ya sipariş verebileceğim bir yer falan? Teşekkürler şimdiden., Yer: Alternatif Terapiler
-
Taşların doğal mı sahte mi olduğunu nasıl anlarız ?
Merhaba arkadaşlar doğal taş alacaktım da geçenlerde Antep'ten ay taşı ve ametist aldım şimdi Kilis'te de satılıyor renkleri benziyor ama gerçek mi sahte mi bir türlü emin olamıyorum nasıl anlayabilirim yardımcı olabilir misiniz ?, Yer: Gnoxis Cafe
-
Bunca kişiyiz bir oyun oynanmaz mı hep beraber?
Ne güzel mmolar var öyle tutup metin2,knight hele hele wolfteam'i hiç söylemeyin :S Her oyunda küfreden 12 yaşında insancıklar var sinir olmaya başlıyor insan bir yerden sonra.Bir kaç kişi oynarız aslında katılan olsa ya da benim bilmediğim belki forumda oynuyorsunuzdur. neyse işte eğer oynamak isteyen varsa oynanabilirlik açısından en doğru oyun seçilmeli.forum bilgisayarı muhteşem ötesi olan vardır,az buçuk iyi olan vardır,iyi olan vardır vb. işte. Runes of Magic iyi gibi.yarı non targe, Yer: Oyun
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.