-
Similar Topics
-
Ayahuasca Tarifi
Uyarı Ayahuasca'nın kabul edilmiş bir tarifi yok her şaman'ın kendince bir tarifi var ki genel olarak ruhsal konularda tecrübesi olmayan biri olarak internette bilgi toplayarak kendi hazırladığım ve denediğim bir tarifi paylaşıyorum her ne kadar kendim bir sorun olmadan verim almış olsamda tariften doğacak herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmiyorum. Ayahusca temel olarak 2 bitkiden oluşuyor , bu bitkilerden biri asıl bitki DMT içeren diğeri ise maoi inhibitor. Bizim maoi inhibit, Yer: Gnoxis Cafe
-
Ayahuasca çayi hakkinda bilinmeyenler (şaman'nin iksiri ruhun asmasi)
Belkide hayatım boyunca en çok incelediğim araştırdığım ve çokca deneyimlediğim bir konuyu sizlerle paylaşıyorum bugün malesef en güzide forum sitelerinde bile eline kalemi alan karalamış kendince aslı astarı olmayan şeylerle ''Ayahuasca zehirli bir bitki türüdür '' konunun bir tanesinde bu cümle geçiyor ne yazık ki ama Ayahuasca zehirli bir bitki değildir çünkü Ayahuasca bir bitki değildir Ayahuasca bir formüldür bu yüzden bu kadar saçma benzeri cümleleri dikkate almayın yeri gelmişken s, Yer: Dinler ve İnanışlar
-
Ayahuasca Nasıl Hazırlanır?
Ayahuasca siparişini verdim geldi. şimdi ben bunu nasıl hazırlayacağım tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirmi ?, Yer: Gnoxis Cafe
-
Doğadaki İnsan - Serdar Kılıç
1969 yılında doğdu. ODTÜ Jeoloji Mühendisliği'nin yanında, Beden Eğitimi ve Spor Lisansı Eğitimi mezunu. Spor Organizasyonu ve Yönetimi üzerine yüksel lisansını tamamladı. Egzersiz Fizyolojisi, Sporcu Beslenmesi ve Sağlığı konularında da eğitimini tamamlayıp sertifikalarını almıştır. 1976-1979 yılları Mukavemet Kayağı "Cross Country" kayak eğitimi aldı ve hâlâ ilgilenmektedir. 1980-1989 Temel Hayatta Kalma Eğitimleri, Kampçılık ve İzcilik Faaliyetlerinde bulundu. 1990-1991 Temel Dağcılık Eğitiml, Yer: Gnoxis Cafe
-
Çok tesirli bir büyüyü bozmak için yardım!!!???
Zamanında annemi sevmeyen Babaannem,halam ve yengem çok tesirli bir büyü yapmıslar anneme. Sivaslı halam ve İskenderunlu yengem hem yazılı hem ekmeğe,yumurtaya,ete okuttukları büyüyü anneme yedirmis. Benim ve annemin ömrü hayatı boyunca herçesit fal,bakım büyüde çıkanlar bu yönde ve gerçeklikle uyumu beni bile büyüye inandırdı Hattabir falcı '' çok tesirli kara büyü etkisini onlarda da göstericek canlarından can gidicek vebal ödüyecekler yakınlarını kaybedecekler'' dedikten 4 sene kadar sonra kü, Yer: Witchcraft
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.