Jump to content

Hitler' in Özel Eşyaları Satışa Çıkarılıyor !


Moterda Olisya

Önerilen Mesajlar

hitlerin-kafatasi-satista,bJTsxk1AaUqzDwLP7MOfEw.jpeg

Adolf Hitler ile Nazi Almanyasının Hava Kuvvetleri komutanı Hermann Göring'in kişisel eşyaları Münih kentindeki "Hermann Historica" müzayede evi tarafından açık artırmaya çıkartılacak. Satışa çıkarılacak eşyalar arasında Hitler'in kafatası röntgeni, ceket, çorap ve kravatları bulunuyor. Göring'in de iç çamaşırı satışa sunulacak. Alman basınında yer alan haberlere göre, müzayede evi tarafından yarın yapılacağı duyurulan açık arttırma da Nazi dönemine ait 169 eşya satılacak. Bu eşyalar arasında Hitler'in giydiği belirtilen ceket, çoraplar, kravatlar, röntgen filmleri ve 1944 te suikastte uğradıktan sonra ki muayene raporları yer alacak. Müzayede de en dikkat çeken eşyalar arasında Göring'in iç çamaşırı ve1946' da intihar etmek için içtiği zehrin kabı bulunuyor.

Açık arttırmada ayrıca Hitler' in eşi Eva Braun' a ait elbiseler de bulunuyor. Göring' in içtiği zehrin bulunduğu kutunun 25 bin, Hitler' in ceketinin ise 30 bin euro değerinde satışa sunulacağı ifade edildi. Müzayede birçok yerden ağır tepki almasına rağmen iptal edilmedi.

KAYNAK : NTV HABER

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...