Jump to content

Tütünün Faydaları


insanusundecies

Önerilen Mesajlar

Tütün şamanların dua ve niyet yükleyerk kullandıkları bir güç bitkisidir çünkü Astrolojik olarak Mars ve Kabalistik olarak Geburah-Güç ile bağlantılıdır bu da kişinin iradi olarak bilinçaltı enerjilerini kendi niyetlerine yöneltmesi için yardımcı olur. Bu yüzden haritanızda Mars’ın konumuna göre Tütün sizde belli başlı etkiler yapabilir, ayrıca bulunduğu burçta yönetici veya yükselen gezegenlerin enerjilerin etkinleşmesini de sağlayarak Astrolojik haritanızın vaatlerini gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz, çünkü Mars gezegenin tesiri haritanızdaki enerjileri ileri taşıyan bir tesirdir.

Ancak paket sigaralar hali hazırda ambalajlı olduklarından ötürü üreticilerinin reklamları aracılığıyla niyet taşırlar. Paket sigaralar hem üzerinde taşıdıkları sağlık uyarılarının oluşturduğu ölüm, hastalık, kısırlık gibi korkuları uyandırabileceği hem de satışları arttırmaya yönelik bağımlılık yapıcı niyetler taşıdığı da düşünülmelidir. Bu yüzden açık tütün kullanmak ya da sigara içmeden önce onun üzerindeki niyetleri ve negatif enerjileri üfleyerek temizlemek veya ateşle daha yüksek enerjilere dönüştürmeniz evlâdır. kendi niyetinizi yüklediğinizde sigara içmek size kendi belirlediğiniz yönde fayda sağlayan ama fiziksel sağlığa biraz zararı olan ve böylece iyilik derecesi daha yüksek bir alışkanlığa dönüşecektir.

Tütüne ne niyet yüklerseniz bedeninizdeki enerji o yönde çalışacaktır. Kendi halinde Mars gezegeninin esmalarını taşır Kök ve Mide çakranızı etkinleştirir ve alt planlardaki subtil enerjilerin dönüşmesini sağlar. Kundalini enerjisi bedenimize kök çakradan girer ve İlahi Muradın doğrultusunda hareket eder. Bu yüzden aslında tütün ruhsal açıdan çok faydalı bir bitkidir, bedene zarar vermediği sürece de bu faydasından keyifle yararlanılabilir. Bu açıdan düşünülüp farkındalıkla yaklaşıldığı zaman tütün aslında acılarımızı ve stresimizi azaltmamıza yardımcı bir arkadaş ruh gibi görülebilir.

Bu yüzden tütüne ne inanç yüklerseniz buna yönelik çalışır ve kargaşanın içinde tek bir yön tutabilmenize yardımcı olur.

 

Kaynak: https://sagliklisifacilik.com/2016/06/02/tutunun-faydalari-samanik-bilgelik/

sirius tarafından düzenlendi
Kaynak belirtildi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

vay canına ilk defa tütünle ilgili yarı iyi sayılabilecek bir yazı okudum...

mars gezegeniyle bağlantılı olduğunu hiç bilmiyordum keşke sigara içtiğim zamanlarda okusaydım da bol deneyimleme şansım olurdu neyse artık arada bir içeçeğim zaman önce niyet yüklemesi yaparım artık

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uçak düşüren sözde şeyh ile aynı kafada ve kulvarda bir yazı. Bu gözler parayla çalışan lobilerin zamanında sigara yararlıdır reklamlarını yaydırdığını da gördü. Ahmet Hulusi tarzı 99 doğruya 1 yanlış ekleme huylarını da gördü. Tütün hakkında en çok ciddiye alınması gereken söz zamanında bir hocamın söylediği '' Boka fazla para verilmez oğlum.'' sözüdür benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tütünün faydaları çoktur (sigaranın değil),1-kansızlığa iyi gelir 2- bağışıklık sistemini güçlendirir 3- antiviral etkilifdir 4-Daha az uyku ile daha canlı olmanızı sağlar 5-alzheimere karşı yararlıdır.Yalnız katışıksız ilaçsız saf tütün olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tütün için şamaniktir gibi bir yazı olmuş. Günümüzde tarladan gidip kendiniz toplamadıkça güvenmeyin. Ayrıca ritüelistik olarak kullanımları var tütünlerin bildiğim kadarıyla. Yani sigara sarayım içeyim gibi bi durum söz konusu değil. Çeşitli kuru bitkilerle harmanlanıyor amaca göre veya çiğneniyoe, kür yapılıyor vs.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende her maddenin yanarken bi enerji açığa çıkardığını ve tütünü içerken de aslındabu enerjiyi içimize aldığımızı biliyordum; ekleyeyim dedim. Zaten bi tütün içip ölen var bi de senelerce içip sapasağlam olan insanlanlar var bilim her şeyi doğru bilemez bi de işin mikroskopla çözülmeyen kısmı var ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 Nisan 2016 saat 05:00 dan bu yana 5 gün sonra tam 3 yıl olacak ve tam olarak şu an 10.906 TL birikmiş, bu para nerede diye soranlar oluyor aylık 500TL taksitle bir sürü şey aldım o günden bu güne :) Aralarda içmedim değil ama sigara değil püro fakat bıraktıktan sonra 1 yıl deli gibi nargilede içmiş olsam da neticede artık yok ve çok mutluyum.

 

İstediği kadar iyi olsa bağımlılık kötü bir şey.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tütün şamanizmde kullanılıyor . Defetmek ,arındırmak ve enerji yükseltmek adına tütsü seklinde. Kabalistlerin de kullandıgını bir kitap da okumustum . Lakin konu icerisinde gecen sigaraya niyet etme olayı tuhaf geldi bana . Zaten keyfi tütün kullanımının ve bagımlılıkların ruhsallık acısından zararlı tarafları oldugu aşikar . bagımlıysanız bagımlı oldugunuzu kabul edin ve zihninize söz gecirin . Sigaraya niyet ederek kaytarmanın bir manası yok .. Herseye sadece niyet ederek hükmedemeyiz. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tam 5 ay olmuş sigarayı bırakalı karşıma bu yazı çıkıyor. Bırakan herkesi tebrik ediyorum.

İçmekten ziyade bitkisini kullanın yakarak veya karışımların içine katarak ama içmeyin ısrarla içmeyiniz:thumbsup:

Mars Boğaya ne tütün ne başka bir şey hedefe yönelmek şurda dursun. Hayat bazen gerçekten zor:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vay be, yine yüksek benliğimin bana sunduğu bir hediyeyi fark ettim. Sardığım sigaralara pratik büyüler uygulayıp öyle içerdim; mesela sınavdan önce içtiğim sigaraya, zihin açıklığı sağlaması için, parmağımı doğrultup "purgare corde meo" (Latince: zihnimi arındır) sözlerini söyleyerek enerji yüklerdim. Bu yönteme ek olarak sarma sigaraların içine çeşitli bitkiler katıp majikal etkilerden faydalanmak da özellikle Batı'da sık kullanılıyor. Örnek olarak rüya/kehanet büyüleri yapmadan önce içine pelin otu eklenmiş sigara içmek, anksiyeteyi azaltmak için lavanta eklenmiş sigara içmek gibi.

 

Paketlerin üstünde "sigara içmek öldürür" yazmasıysa hep kafamı kurcalamıştır. Sonuçta kimse bu uyarıları görüp sigarayı bırakmıyor ama herkes sigaranın öldüreceği yönünde kodlanıyor ve tabii ki kaçınılmaz son. Sonuçta sözler ve kelimeler büyüdür, bu nedenlerden yola çıkarak biraz fazla mı komplocu davranıyorum bilmiyorum ama, her zaman bunun kitle kontrol yöntemlerinden biri olduğunu düşündüm.

 

Sonuç olarak sigaranın tabii ki sağlık üzerinde belli zararları var ama endüstriyel sigaralardan kaçınıp doğal tütün sarar ve günde 1-2 gibi makul miktarlarla sınırlı tutarsanız o kadar dert edilecek bir konu olmaktan öte bazı yararlar bile sağlayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca sadece sigaranın değil, her türlü tüketim ürününün endüstriyel ve paketlenmiş olanından uzak durmaya gayret etmemiz gerektiğini de hatırlatıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...