Jump to content

hangi burç hangi burcun sıyırmış hali :)


tugse

Önerilen Mesajlar

koç burcu:balık burcunun sıyırmış hali :) dünya ahiret şevkat merhamet derken balığımız en sonunda çıldırır önüne ne gelirse yıkar geçer hep başkası derken önce ben der.yan bakanı yamuk bakanı düzeltir.edep ahlak uğruna kısıtladığı maceraları yaşamaya başlar.fazla hız,komalık olana kadar alkol.herkesi düşünmekten unuttuğu bedeni için spor yapar.sıkıldığı herşey ile bağını tamamen koparır.liderliğini ilan eder ezilen iken ezen olur.

 

boğa burcu:koç burcunun sıyırmış hali:) ben ben ben derken enerji patlaması yaşarken en sonunda bedeni iflas eder.totosunu kaldıracak gücü bulamaz.en rahatsız yerlerlerde arı gibi çalışan koç buna isyan edip yemek ve rahat ister.zamanında arı gibi çalıştıklarının semeresini tembellikle tüketmek ister.cinselliği spor gibi yapmaktan vazgeçer elle tutulur gözle görülür bi neticesi olsun ister(çocuk).her bi halt için oraya buraya koşmaktan bıkıp artık bir şeylerin ona koşmasını ister.biraz gönül doygunluğu ister.

 

ikizler burcu:boğa burcunun sıyırmış hali:)artık ağırlıktan yavaşlıktan hayatta kaçırdıklarına isyan eder boğa hareketlenir.konuşmaya konuşmaya pas tutan çenesi makineli tüfek gibi ateş etmeye başlar. düşünceleri tekrar hızlanır.sosyal ortamlara akmaya başlar günlük uğraş koşuşturmadan sonra sana ile ilgilenir. elleri maharetlenir hızlanır.

 

devam edecek.....

sirius tarafından düzenlendi
okunabilir hale getirildi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yengeç burcu: ikizlerin sıyırmış hali :) evlerden ırak yaşayan ikizler sonunda sevgi aile çocuk konularında takıntılı hale gelip yengece dönüşmüştür. kendine yapılmasını istemediklerini başkasına yapan boğucu çılgın çılgın bağıran asabiyet konularını milli ve ailevi konulara çevirmiş tüm ortadan kaldırdığı şeylere namusumu temizledim gözüyle bakmaktadır. aslında hala her bi halttan çabucak sıkılmaktadır tek sıkılmadığı aile çocuklar tabi hareketli yapısı gitmiş çıldırmış yapısıyla bol kilo almıştır.

 

aslan burcu:yengeçin çıldırmış hali :) yengeçten de daha cıldırılınır demeyin aslanlar ne güne duruyor.ev iş aile ile uğraşa uğraşa kafayı yiyen yengeç piyasalardan uzak kalır kendinden geçmiş olduğu için köleye bağlar.bakar aile sülale ile uğraşmaktan ezilmenin doruklarında yaşıyor.artık özlediği karizmayı sıyırdığında elde eder.ona baş kaldıranın başını ezer.varlığım yeter der kabuğundan çıkar ve hayat olur parti time.biriktirdiklerini partilerde harcar dünya ya on kere mi gelicez yapar.bütün onu üzenleri hizaya diker :)

 

başak burcu: aslan burcunun çıldırmış hali :) e tabi bu kadar çar çur edip eğlencenin zevkin lüksün dibine vurunca.alacaklılar kapıya dayanınca arkasına kgb ajanı takılmış gibi yaşamaya başlar. doyuma ulaştığı için daha ulaşacak bir şeyi kalmaz ve birazda yokluk çekeyim diye manyakça bir fikre kapılır.kendine kılı kırk yaracağı imtihanlık bir iş bulur eğlence dünyasından tamamen kaybolur hatta tek eğlencesi deli gibi çalışmak olur.önceden kırmadıklarını bin parçaya böler insana saç yoldurtacak durumlara atar kendini. bir de bir okb başlar onda sormayın her şeyin okb sini çıkarır :D.çamura düşüp temiz çıksa bile donuna kadar kirli diye çöpe atar.artık rahat olamaz o rahat sürekli batar.

 

terazi burcu :başak burcunun çıldırmış hali:başak okb ve imtihanlık acılardan intihar edip hastanelik olunca yeni bir kafa yaşamaya başlar. artık deli gibi çalışmaz tembellik eder.beden işçisi ameleye bağlamaz.fikir işçisi olduğunu idda eder birden sanatsal akımlara verir kendisini beyni kısa devre yapar :D.mütevaziliği artık kıyafette değil sadece kıyafette bırakır. bi göz kırpma yan bakış kaş çatışla insanları avlamaya başlar.hafif bi seksilikte dünyanın en seksi insanı olduğunu düşünür.kimseyi kırmak istemez.büyüklük bende kalsın der.işte aşkta her bi haltta ortamı olmada dengesi bozulur seçici olur.tarz mıyım farz mıyım diye düşünmeye başlar ulaştığı nirvanada daha da bi devreleri yakar :D

 

akrep burcu:Terazinin sıyırmış hali :D edep ahlak büyüklük derken bakar ki kimsenin umru değil yapanın yanına kalıyor..... aşkın ızdırabını der tepesi attı mı dünyayı yıkar deyim yerindeyse. hafif seksiliği sıyırınca olur tutku.yer gibi arkasından atlı koşturur gibi sevişir.arzular şelale ötesinden çok tsunami gibidir.elde etmek istediklerini rica ile değil ya seve seve yada seve seve elde eder.terbiyeli aile çocuğundan, sıyırınca kendini polat alemdar ile özdeşleştirir :D.

 

yay burcu: akrebin sıyırmış hali :D.bu seferde yaptıklarından yavaş yavaş vicdan yapan akrep tövbe eder.bu

seferde din inanış okültizmler ile kafayı yer.dışardan her halttan anlar gibi konuşur kitap yaz desen metodu değil felsefesini yazar ancak.eskiden söz senettir derkene şimdi söz verir yarın unutur.belli düzeni varken herkesten önce o dağıtır.kendini dağa taşa (ona macera gelecek her şeyi denemeye) vurur.sonunda ya akıllanır yada daha bi hayta olur çıkar ata barı şarkı sözüne döner.(yüzbin kere tövbe eder yine şarap içeriz. :D) şuuru gittiği için her bi şeye saf can olarak dalış yapar.fikirleri sürekli değişir.daldan dala daldan dala akrobatik hareketlerle gezer. gezmeye keşfetmeyi merak ettiği için yaptığı sporu arttırır.

 

oğlak burcu:yayın sıyırmış hali :D dağ taşta gezmekten kendini maddi olarak heba eden yay tüm enerjisini artık paraya yönlendirir.artık ne iyi niyetle yaptıysa sıyırınca her bişeyi çıkarı için yapar.beynen bedenen kendini tükettiği için kalanlarla azimle çalışmaya çabalar.bakar ki herkes kendine müslüman benim dinim benim geleneğim bana yeter der.hoşgörüsüde tükenmiştir.dağda taşta kelebek keşfetmekten çok evden işe işten eve gitmek ister.

 

kova burcu:oğlak burcunun sıyırmış hali :D kendi çıkarlarında doyuma ulaşmış oğlak bakar azimle dağları delse de her dağa faydası yok.ben böyle dünya düzeninin der ve sıyırır.insanı değiştirmeden önce dünyayı değiştirmek lazım der.önce basma kalıp yaptıklarını inkar eder. ben hümanistim der.düzenin parçası olmaktan sıyıran oğlak beni seven böyle sevsin yapar kendine iyi kötü bir lakap elde eder.sürekli dostluklarında çıkar esas olduğu için dostluk kurumunu bir iki kişi ile sınırlamaz dünya benim dostum der geçer.millet hala ondan faydalanabildiği kadar yanında iken o hala olsun insanlık kazandı der.

 

Balık burcu: kova burcunun sıyırmış hali :D insanlık humanizm derken bakar ki kova her bişey lafta havada,enteresan orjinal olacam diye yalnız.bazı şeylerde tutmayınca tutmuyor hani."insanlık için yeni bir dünya için batsın bu dünya "derken bir bakmış kendi batıyor ama el verip de kurtaran yok.o noktada sürünür tükenir ve sıyırır artık.yaratıcıya havale eder.sadece hak edenlere merhamet etmeye çalışır.onun için uğraşmayanlar için uğraşmaz.belirli bir insan olmaktan çok belirsiz olur. onun sıyırmasına sebep olan düzen gibi belli belirsiz biri olur.

sirius tarafından düzenlendi
okunabilir hale getirtildi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hakikaten oyle

kova burcu:oğlak burcunun sıyırmış hali kendi çıkarlarında doyuma ulaşmış oğlak bakar azimle dağları delse de her dağa faydası yok.ben böyle dünya düzeninin der ve sıyırır.insanı değiştirmeden önce dünyayı değiştirmek lazım der.önce basma kalıp yaptıklarını inkar eder. ben hümanistim der.düzenin parçası olmaktan sıyıran oğlak beni seven böyle sevsin yapar kendine iyi kötü bir lakap elde eder.sürekli dostluklarında çıkar esas olduğu için dostluk kurumunu bir iki kişi ile sınırlamaz dünya benim dostum der geçer.millet hala ondan faydalanabildiği kadar yanında iken o hala olsun insanlık kazandı der.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...