Jump to content

Sinastride Chiron Bağlantısı \Satürn Çarpması ..


sidar

Önerilen Mesajlar

Bilindiği gibi Eşleşim (Synastry) haritasında çiftlerin iki gezegeni arasında "Üçgen" (120) açı olduğunda bir uyum noktası ortaya çıkar. Eğer bu iki gezegenden biri Chiron ise, bağlantıya "Chiron Bağlantısı" denileceği ve aşk oluşumu için en önemli görünüm olduğu açıklanmaktadır.

 

Aynı şekilde, bir kişinin doğum haritasında Chiron, Venüs, Jüpiter ve Neptün ile üçgen (trine) görünüm yapıyorsa "Sihirli Görünüm" adı verilerek aşk ve romantizm için en önemli görünüm olacağı vurgulanmaktadır.

 

Davut.jpg

 

Chiron ile Venüs, Jüpiter veya Neptün arasında oluşacak sihirli Görünüm (açı), gezegenlerin deklinasyon değerleri için de geçerlidir. Örneğin, erkeğin Chiron'u 8 derece kuzey ve kadının Neptün'ü 8 derece Güney olursa ortaya Sihirli Görünüm çıkar. Astrolojide bu açıya karşıt paralel adı verilir.

Chiron tarafından oluşturulan Sihirli Görünümler üçgen (120) açılardan başka 150 derecelik bir açı içinde de meydana gelir. Eğer Chiron diğer kişinin Venüs, Jüpiter veya Neptün'ü ile 150 lik açı yapıyorsa ortaya güçlü bir uyum ve beraberlik çıkacaktır.

 

Sihirli görünüm açıları için uygulanacak tolerans 3 derecedir. Deklinasyon için uygulanacak tolerans 1,2 derecedir.

 

 

Astrolojide seks gezegenleri Venüs, Mars ve Plüto'dur. İki kişinin haritalarında bu üç gezegen arasında Sihirli Görünüm varsa, ikisinin arasında Seks Görünümü var demektir. Seks görünümü ortaya ihtiraslı ve tutkulu bir aşk çıkartır. Seks görünümü olması için üç gezegen arasındaki kavuşumlar da etkilidir.

Haritasında Sihirli Görünüme sahip bir kadın zengin, ünlü ve seçkin bir erkek ile evlenecek veya beraber olacaktır. Beraberliğin ömrünü ise "Satürn Çarpması" adı verilen başka bir görünüm belirleyecektir. Eşleşim haritasında Satürn ile Chrion arasında kavuşum (0), kare (90) veya karşıt (180) görünüm olan çiftler diğer olumlu işaretler olsa da eninde sonunda ayrılacaklardır.

 

Ayrılığa neden olan "Satürn Çarpması" Chiron'dan farklı gezegenler ile de olabilir ancak, bu takdirde olumlu görünümler ile Satürn görünümleri arasındaki güç farkları beraberliğin ömrünü tayin edecektir. Örneğin, Woody Allen ile Mia Farrow'un Eşleşim haritasında beş tane Sihirli Görünüm yanında beş tane Satürn Çarpması vardır. Eğer bir Eşleşim haritasında pek çok Satürn Çarpması Görünümü varsa ilişki eninde sonunda acı bir final ile biter. Woody ile Mia'nın haritalarında yer alan beş adet Bağlantı bunları bir araya getirmiş ve 10 seneden fazla birlikte yaşatmıştır. Fakat, Satürn Çarpması denen görünümler finali belirtmiştir. Bilindiği gibi Woody, Mia'nın üvey kızı ile evlenerek onu terk etmiştir.

 

Haritasında Sihirli Görünüm olan ve iyi bir evlilik yapacak olan kadının karşısına yakışıklı Prens ne zaman çıkacaktır ? İşte, bu sorunun yanıtını da yıldız transitleri verecektir. Öncelikle en önemli kuralı belirtelim. "Chiron ile Jüpiter veya Jüpiter ile Chiron arasında oluşan sihirli açıya sahip bir transit insana hayatta en fazla istediği şeyi verir". Örneğin, transit Chiron doğumdaki Jüpiter ile 120 (üçgen), 150'lik veya kavuşum yaptığı zaman sahip olmak istenen şeye kavuşulur. Bunun tersi olarak Transit Jüpiter ile doğumdaki Chiron açıları da aynı güce sahiptir.

 

 

Haritasında Sihirli Görünüm olan bir kadın sihirli transitin olduğu zaman kaderinde belirlenen erkek ile birleşir veya evlenir. Bunu bir örnek ile açıklayalım. 1981 yılında devrin en ünlü bekarı Prens Charles olarak bilinirdi. Onunla evlenecek kadın bir gün İngiltere Kraliçesi olacaktı. Bu işi başaran Diana'nın ne gibi özellikleri vardı ? Diana'nın doğum haritasında Chiron ile Neptün üçgen (120) görünüm yapmaktaydı. Bu bir Sihirli Görünümdür. Bu kadın günün birinde mükemmel bir evlilik yapacaktır.

 

 

Evlenme tarihi olan 29 Temmuz 1981 tarihinde Diana'nın üç tane Sihirli Transiti vardı. Öncelikle doğum haritasında yer alan Neptün-Chrion üçgen açısına ilaveten evlenme tarihinde iki gezegen 150'lik görünüm yapıyordu. Bundan başka, T.Chiron ile N.Venüs kavuşum yapıyordu ve T.Jüpiter ile N. Chiron 150'lik görünüm yapıyordu. Deklinasyonlara gelince, Venüs 15.9 Kuzey deklinasyonda ve Chiron da 16.1 kuzey deklinasyonda kavuşum halindeydiler.

 

Diana ile Charles arasındaki sihirli görünümler onları birbirine getiren sihirli görünümlerdir. Eşleşim haritasında Chiron ile Neptün üçgen (120) görünüm yapmıştır. Ayrıca, Venüs ile Chiron deklinasyonları paralel görünüm içindeydiler. İşte, onları birleştiren güçler bunlardır. Pekala, bu kadar ses getiren ve olumlu işaretlere sahip evlilik neden yıkılmıştır ?

 

Bu çiftin eşleşim haritası süper bir Satürn Çarpmasına sahiptir. Charles'in doğumdaki Satürn'ü ile Diana'nın doğumdaki Chiron'u karşıt açı (180) yapmaktadır. Evlilikleri yıkan en güçlü Satürn çarpması Chiron ile olan görünümlerdir.

 

Bir kadın ile bir erkeği birleştiren en güçlü Sihirli görünümler haritanın birindeki Chiron ile diğer haritadaki Venüs, Jüpiter veya Neptün arasındaki 120 veya 150 lik sihirli açılardan oluşur. Eğer bir de Venüs, Mars veya Plüto arasında sihirli görünüm varsa ortaya müthiş bir seks bağlantısı çıkar. Böyle bir beraberlik ancak Satürn Çarpması görünümü ile bozulabilir.

 

En uyumlu ve sağlam beraberliğe örnek olarak sinema sanatçı olan ve 40 yıldan fazla evli yaşayan Paul Newman ile Joanne Woodward verilmiştir. Newman 26.01.1925 tarihinde ve Joanne 27.02.1930 tarihinde dünyaya gelmişlerdir. Newman'ın haritasında Chiron ile Neptün arasında üçgen (120) görünüm vardır. Bu işaret mükemmel bir evlilik göstermektedir.

 

Newman ile Joanne'nin eşleşim haritalarında hem Chiron, hem de Seks Bağlantısı vardır. Chiron diğer haritadaki Venüs ile üçgen (120) açı yaparken, Plüto da Venüs ile üçgen (120) açı yapmaktadır. İşte, bu görünümler neden bu çiftin uzun yıllar birlikte olduklarını açıklamaktadır.

 

Alıntıdır ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...