Jump to content

Venüs: Akrep'in iğnesi


Witch Of Rain

Önerilen Mesajlar

[h=2]Venüs: Akrep'in iğnesi[/h]Hint astrolojisine göre, 25 Aralık'tan itibaren Venüs, Akrep burcunun gölgesinde yürümeye başladı. Bu seyir, 19 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek.

Venüs, Akrep burcunda düşük durumdadır. Güzelliğin yıldızı, kendini her açıdan göstermek ve parlamak isterken Akrep burcunun o gizemli atmosferinde kendini kaybeder.

 

 

Biraz ürkütücü gibi gelse de içimize dönmenin, bizi dış dünyanın gürültüsünden kurtaran, kahraman bir yanı da var. Belki de ruhumuz, dış dünya ile bu kadar bağlantıda kaldığında tükeniyor. Bizim hastalık dediğimiz durumlara da ruhsal olarak dinlenmememiz sebep oluyor. Kim bilir?

 

 

Venüs Akrep etkisi oluştuğunda, insanların daha fazla iç sorgulamaya yöneldiklerini gördük... Eksikler, hatalar nerede veya kimde ... Bu soruların cevabını bulabileceğimiz nadide bir zaman olacağını söylemek mümkün... Tabi ki bunun için kendinizle hesaplaşmaktan kaçmayacak kadar da yürekli olmak gerekir. Bilinmesi gereken aslında şudur: Herkesten, her şeyden kaçarız da kendimizden, vicdanımızdan asla kaçamayız... Kaçalım derken yine kendimize doğru koşarız...

 

 

Peki burçlara göre bu kozmik olayın etkileri bizlere nasıl yansıyacak?

 

 

Yükselen burcunuz Koç'sa... Venüs para ve ilişkiler evinizi yönetiyor. Bugünlerde ortak paralar ve hukuki konular gündeminize gelecek. Eşinizden veya ortağınızdan bir hediye alabilirsiniz. Fakat özel hayatınızdaki sorunlarınız sizi biraz rahatsız edebilir. Hukuki bir süreç içindeyseniz, tarihi ertelemenizde fayda var. Çünkü maddi açıdan şanslı bir dönem sayılmaz. Çabalarınız, gayretleriniz başkaları tarafından engellenebilir. Özellikle ortak iş yaptığınız kurum veya kişilere karşı biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

 

 

Yükselen burcunuz Boğa'ysa... Bekarsanız ilişkilerinizde sevginin ve sadakatin test edilme zamanı. Fedakarlık ölçümü yapılacak:) Şayet evliyseniz eşinizden maddi ve manevi güzel destekler alabilirsiniz. Şansınız yaver gidecek. Mantığınızı iyi kullanırsanız güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Özellikle çalışan kişiler, güzel maddi fırsatlar yakalayabilir. Yeni şeyler satın alabilirsiniz.

Yükselen burcunuz İkizler'se... Aşk için pek olumlu bir zaman değil. Mevcut durumlar, beklentilerinizin altında kalabilir. O yüzden sabırlı olmakta fayda var. Bu süreç içinde önemli kararlar almamaya çalışın. Dolandırıcılık ihtimali olabilir. İş değiştirmek istiyorsanız, güzel ve uğurlu bir zaman. Fakat net bir cevap almadan işinizi bırakmayın. Beklentileri yüksek tutmamak daha karlı olacaktır.

 

 

Yükselen burcunuz Yengeç'se... Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Bu ay, gezmek eğlenmek isteyebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ufak tefek sağlık sorunlarınız olabilir. Dikkat etmeniz gereken nokta ise, eski bir meselenin tekrar gündeme gelmesi... Bu biraz canınızı sıkabilir. Herkesten önce siz fark edin ki sorun olmasın...

Yükselen burcunuz Aslan'sa... Çok şanslı bir süreçtesiniz. Özellikle arkadaş çevrenizin genişleyeceği ve farklı faydalar alabileceğiniz bir zaman olacak. Özellikle karşı cinsten gelen pozitif destekler var. Maddi şans sizi desteklerken aşk durumları için pek olumlu bir dönem olduğu söylenemez. Sabır sevgili Aslanlar...

Yükselen burcunuz Başak'sa... Şans size destek olmaya geliyor. Özellikle medya ve reklam sektöründe iseniz ya da işinizi tanıtmak istiyorsanız bundan daha iyi bir zaman olamaz. Kısa seyahatleriniz olacak. Bundan son derece keyif alacaksınız. Esprili ve pozitif olmanız, çevrenizdeki herkesi size hayran bırakacak.

 

 

Yükselen burcunuz Terazi'yse... Güzel maddi kazançlar görünüyor. Bu günlerde ssağlığınıza dikkat etmeniz ve masraflarınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Evinizi yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Sevgi ve aşk durumunuz oldukça keyifli görünüyor. Uzun yolculuklarınız var...

Yükselen burcunuz Akrep'se... İç huzurunuz çoğalıyor. Belki de en şanslısı sizsiniz. Bu süreç, size hayatınızın her alanında mutluluk getirecektir. Arkadaş çevreniz genişleyebilir. Başkaları ile koordineli işler yapabilirsiniz. Beklediğiniz destek, kardeşlerinizden gelecek.

Yükselen burcunuz Yay'sa... Mali açıdan bazı kayıplarınızın oluşma ihtimalini göz ardı etmeyin. Giderlerinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Bu süreçte önemli ihtiyaçlar haricinde harcama yapmamaya çalışın. Online alışverişi tercih etmeyin. Kardeşler ve yakınlarınızla bazı konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çalışmak istemeyebilirsiniz. Aşk hayatınıza da dikkat etmenizi öneriyorum.

 

 

Yükselen burcunuz Oğlak'sa... Uzun zamandır işinizle ilgili bir sıkıntı varsa, bu süreç içinde büyük başarılar elde edebilirsiniz. Deneyin ve görün. Şans sizinle olacak. Arkadaşlarınız da destek olacak. İşinizin getirisi yüksek olacak ama giderlerinizi de kontrol altında tutmanız gerekecek. Karşı cinsinizden gelen destek sizi daha iyi yerlere taşıyabilir.

 

 

Yükselen burcunuz Kova'ysa... Aşk hayatınız pozitif enerjilerle dolu... Mesleğiniz, işiniz sizi bir üst seviyeye taşıyabilir. Yeni girişimlerden elde ettiğiniz başarı, kendinize olan inancınızı arttıracak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için şans sizden yana olacak. Sadece fark edin ve harekete geçin. Ani finansal kazançlar mümkündür.

 

 

Yükselen burcunuz Balık'sa... Çabalarınız, karşılığını bulacak. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu arkadaşlar maddi açıdan size şans getirecek... Uzak seyahatlere çıkabilirsiniz. Aile üyelerinizle daha sık bir araya geleceksiniz. Bu günlerde ruhsal ve dini konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

 

Nesrin Özturna

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hint astrolojisine bu forumda kimsenin pek tabi olduğunu sanmıyorum witc of . Zate batı astrolojisi ile arasında 24 derece fark var . Mesela ben hint astrolojisine göre yükselen koçum ve venüs akrepte seyrediyorken , natal 8.evimden geçmiş oluyor ( Ortak paralar ve hukuki konula gündeme gelecek yani ) , Batı da iken de aynı durum söz konusu yükselen boğayım ve venüs yayda seyredeceği için , natal 8.evimden geçmiş olacak gene venüs gezegenemiz . O kadar güzelsinki , venüs utancından kızardı veyahut o yüzden sadece geceleri parlak gözüküyor diye eski roma lügatında bir iltifatı da dile getireyim . :)

 

Ben de kelt astrolojisine göre mi yorumlar atsam . :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Akrep Venüs iyidir ya, akrepte yerleşen diğer gezegenlerden çok daha farklı bir gizemi vardır. Sezgileri ne kadar derine yöneltse de, karşı tarafa da o kadar derin işler. Venüs sadece kendi doğasını ifade edemediği için düşer, onun dışında akrepteki enerjiyle birlikte zararlıdır da. Yani zararlı bir yerleşim olduğu için de nataldaki konumu önemli. 7.evde, geri giden bir akrep venüs var örneğin bende. Komik.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Akrep venüs konumuna göre değişir.7.,8. evde berbat bir yerleşim hele geri gitmesi demek bir bayanın kadınlığından şüphe etmesi demek.akrepte olsa da bulunduğu evin etkisi yadsınamaz.

 

7. evde kendi evindedir, bilmem farkında mısın?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Akrep venüs konumuna göre değişir.7.,8. evde berbat bir yerleşim hele geri gitmesi demek bir bayanın kadınlığından şüphe etmesi demek.akrepte olsa da bulunduğu evin etkisi yadsınamaz.

 

Sesli güldüm! Venüs 7.evde kendi evindedir ve çok güzel bir yerleşimdir. 8.evde ve hatta akrepteyse de, zengin bir evliliğe işaret eder. Gayet iyidir.

 

Son yorumda da "takıntı" demişsiniz ama biz venüs-akrepler ona "tutku" diyoruz :) Bakış açısı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sesli güldüm! Venüs 7.evde kendi evindedir ve çok güzel bir yerleşimdir. 8.evde ve hatta akrepteyse de, zengin bir evliliğe işaret eder. Gayet iyidir.

 

Son yorumda da "takıntı" demişsiniz ama biz venüs-akrepler ona "tutku" diyoruz :) Bakış açısı.

Parmaklarını boşuna yormuşsun dostum, bilmiyor zaten o. Retrograde Venüs'ü yorumlama şekli de beni bitirdi zaten.:D Astrolojiyi kendi aile ilişkilerine göre yorumlayan birinden bahsediyoruz.:rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yalnız epey tuttu. yükselen aslan için özellikle arkadaş (arkadaş?!) çevremde şaşırdığım bir genişleme söz konusu. kendimden kaçarken habire sokaklarda nasıl tanıştığımı bilmediğim insanlarla takılıyorum. karşı cins konusu da sağlam tuttu. güzel konu teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Parmaklarını boşuna yormuşsun dostum, bilmiyor zaten o. Retrograde Venüs'ü yorumlama şekli de beni bitirdi zaten.:D Astrolojiyi kendi aile ilişkilerine göre yorumlayan birinden bahsediyoruz.:rofl:

çok profesör var ama bir astroloji ile ilgili sorular kısmında soruları cevaplayabilen yok.varsa yoksa astroloji altından goy goy.herkesin bakış açısı tabi bazıları burdan sallayıp bir adım kadar yol kat edemiyorsa.:rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Venüs akrep burcunda . İlla zararlı çalışacak diye bir kaide yok . Yararlı ve Zararlı kavramları tamamen arzu edilen dünyevi rahatlığın bakış açısından kaynaklanmaktadır .Her insanın natal haritası ; İçinde bulunduğu aktif enkarnasyonu temsil eder . Deniz yolculuğundaki bir gemiyi düşünürsek , dümenin kontrolünü sağlayarak , esen rüzgarları kendi lehinize daha çok çevirebiliyor olmanız size kalmış birşey . Venüsün yumuşatıcı ve arındırıcı niteliklerini unutuyor günümüzün astrologları . Örneğin venüs akrep konumu ; bir natal haritadaki zorlayıcı akrep konfigürasyonunu oldukça yumuşatabilir . Bu kişide 7.evin akrep olduğunu ve yönetici marsın satürn veyahut uranüs ile kare açıda bulunduğunu düşünelim . Normalde bu şahıs evliliğe bile sıcak bakamıyor ve ortak ilişkileri sürekli çatışma içerisinde olması gerekiyorken . Venüsün akrep burcundaki ve 7.evdeki konumu , Bu olguyu oldukça ılımlaştırabilir . Hatta kişi akrebin verdiği yoğun gücü , diplomatik anlamda başkalarını cezbetmek açısından da kullanabilir bu konumda . ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Venüs akrep burcunda . İlla zararlı çalışacak diye bir kaide yok . Yararlı ve Zararlı kavramları tamamen arzu edilen dünyevi rahatlığın bakış açısından kaynaklanmaktadır .Her insanın natal haritası ; İçinde bulunduğu aktif enkarnasyonu temsil eder . Deniz yolculuğundaki bir gemiyi düşünürsek , dümenin kontrolünü sağlayarak , esen rüzgarları kendi lehinize daha çok çevirebiliyor olmanız size kalmış birşey . Venüsün yumuşatıcı ve arındırıcı niteliklerini unutuyor günümüzün astrologları . Örneğin venüs akrep konumu ; bir natal haritadaki zorlayıcı akrep konfigürasyonunu oldukça yumuşatabilir . Bu kişide 7.evin akrep olduğunu ve yönetici marsın satürn veyahut uranüs ile kare açıda bulunduğunu düşünelim . Normalde bu şahıs evliliğe bile sıcak bakamıyor ve ortak ilişkileri sürekli çatışma içerisinde olması gerekiyorken . Venüsün akrep burcundaki ve 7.evdeki konumu , Bu olguyu oldukça ılımlaştırabilir . Hatta kişi akrebin verdiği yoğun gücü , diplomatik anlamda başkalarını cezbetmek açısından da kullanabilir bu konumda . ;)

Zararlı yerleşim kendi çapında zararlıdır evet. Doğum haritası bir bütün olduğu için, harita sahibi kişiye bu yerleşimin zararı fayda sağlayabilir. Haritaya bütünden bakarsak oluşan yapı bu zararlı yerleşimde ortaya çıkan enerjiye ihtiyaç duyabilir gayet. Venüs akrepteki enerji de venüsyen yapıda bir kişiye fayda sağlayacaktır. Venüs akrepteki venüsyen ve marsyen enerjinin birleşmesi, venüsyen evlerde meydana geliyorsa eğer venüsyen enerji marsyen enerjiyi bastıracak ve akrep enerjisi daha sanatsal ve estetik yönler ile kişiye eklenecektir. Günümüzde bilgisiz ve boş ev kadınlarının astrolojik ilgi alanları kocalarının burcundan öteye gidemediğinden, daha düz bir kafayla ilerlemekte bu sistem. Aynı şekilde geri giden Venüs'e de üzülen primat ev kadını kafa yapısı, Venüs ve Mars gezegenlerini direk cinsiyete atfetmekte. Retro Venüs'te ortaya çıkan uranyen bir enerji vardır ve genel venüsyen algılara karşı çıkan, farklı normları amaç edinen ve beğenen bir yapı verir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zararlı yerleşim kendi çapında zararlıdır evet. Doğum haritası bir bütün olduğu için, harita sahibi kişiye bu yerleşimin zararı fayda sağlayabilir. Haritaya bütünden bakarsak oluşan yapı bu zararlı yerleşimde ortaya çıkan enerjiye ihtiyaç duyabilir gayet. Venüs akrepteki enerji de venüsyen yapıda bir kişiye fayda sağlayacaktır. Venüs akrepteki venüsyen ve marsyen enerjinin birleşmesi, venüsyen evlerde meydana geliyorsa eğer venüsyen enerji marsyen enerjiyi bastıracak ve akrep enerjisi daha sanatsal ve estetik yönler ile kişiye eklenecektir. Günümüzde bilgisiz ve boş ev kadınlarının astrolojik ilgi alanları kocalarının burcundan öteye gidemediğinden, daha düz bir kafayla ilerlemekte bu sistem. Aynı şekilde geri giden Venüs'e de üzülen primat ev kadını kafa yapısı, Venüs ve Mars gezegenlerini direk cinsiyete atfetmekte. Retro Venüs'te ortaya çıkan uranyen bir enerji vardır ve genel venüsyen algılara karşı çıkan, farklı normları amaç edinen ve beğenen bir yapı verir.

 

Kanka . Anlamak için iki kere okudum len . Venüsyen evler hangileri oluyor ? ffs . Ahah . :)

 

( 5.ev , 7.ev ) . Bu evler için dediğin geçerli olabilir evet . ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...