Jump to content

Uygun fiyata çizgi roman.


DenizFeneri

Önerilen Mesajlar

Öncelikle ingilizce geliştirme amacıyla çizgi roman okumak istiyorum.Ancak fiyat konusu beni sıkıştırıyor.Dc ve marvel okuyacağım ve sorularım şunlar:

 

1. The new 52 öncesi evreni hikayeleri artık yayınlanmıyor mu?

 

2.Bir çizgi roman yaklaşık ne kadar?

 

3.Çizgi roman okumak zevkli mi?Kitap kurduyum bu beni endişelendiriyor...Bekleneni veremez belki diyorum bazen.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1- Maalesef. DC'nin huyudur bu. Evreni sık sık sıfırlar ve yerine koyduğu evrene odaklanır, eski evrende öyle havaya uçar gider.

 

2- Bulmak kolay değil. İnternet üzerinde satıldığını görmedim. D&R gibi mağazalardan 30-40 liraya alınabileceğini (Belki daha fazla) biliyorum. Ama genelde bir yerlerden korsan indiriyorum ben. :D

 

3- Ne aradığına göre değişir. Bu çizgi romanlar Amerikan gençliğinin öylesine okuduğu ve sırf eğlence amaçlı hazırlanan çizgi romanlar. Herhangi bir derinliği yok ve eski çizgi romanlarda baş karakterin kişiliği hakkında bile hiçbir bilgi verilmezdi. Karakterler oldukça amatörce hazırlanır daha çok çizimler ve olaylar üzerine yoğunlaşılır. Her şekilde kitaplar çizgi romanlardan daha profesyonelce ve kalitelidir ancak çerezlik bir şeyler okumak istersen çizgi romanlar çok hoştur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Korsan olarak the killing joke hikayesini okudum ve açıkçası kısa geldi.İnternet üzerinden satan sitelere baktım.Bazı çizgi romanları makul fiyata bulabiliyorsunuz.Ama green arrow ilk sayıya bakınca dudağım uçukladı.40 lira!Kısacık şeyler için bu kadar para sayamam.Korsana devam...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...