Jump to content

Aylardır anlam veremediğim olay


aydasena

Önerilen Mesajlar

öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar sizlere hayatımın en berbat dönemini paylaşıcam sizinle . bugünle birlikte geçtiğimiz ocak ayı boyu süresince . Belirtmek isterimki dinim İslam bu olayıda hep İslam dinine göre yorumlamaya çalıştım fakat bir yararı olmadı .

arkadaşım parapsikolojiyle uğraştığını oğrendim ve kendince etraftaki insanlara benim kendime göre özel cinim var dediğini duymuştum ( ben pek inanmamıştım) arkadaşımın ben ve kızlar haric erkeklere suratı sanki dünyanın en güzel kızıymış gibi gelirdi. beraber gezdiğimiz zamanlar erkekler beni kenara çeker arkadaşımın numarasını isterlerdi ve bunun psişik tokalaşmayla kaynaklı olduğunu söyledi bana . 6 yıldır parapsikolojiyle uğraşıyor zaten . sonra bir ara küstük ve ben ciddi anlamda etkilenmiştim . psikolojikmendi tabiki o aralar . uyuyamıyordum sesler duyuyordum dua ediyordum felan . bu olaydan tam 7 ay sonra ciddi olaylar olmaya başladı . bu arada o arkadaşımla barışmıştık . ilk once el afarit cin'in rüyama girip tüm aileme musallat olduğunu görmüştüm . sonra bir kaç ay sonra küçük kara kedi vardı tellere takılmıştı onu kurtarcaktım fakat saldırır diye izledim kurtulurmu diye göz göze geldik ve bir süre sonra gözlerini kırmızı olarak gördüm ve kalbime ciddi anlamda çöküntü hissi verdi . direk suratımı çevirdim bi sıcaklık bastı beni . ondan sonraki günlerde gece gıydığım tisörtümde kına renginde izler ve çok kötü kokuyordu . araştırma yaptığımda ve o arkadaşıma sorduğumda sana geliyolar ve bu da onların izleri diyordu . hocaya gitmeye karar verdim ve iki hocaya gittim iki hocada farklı şeyler söyledi bana . birincisi aşık cinin var dedi ( ki bu gerçekten olabilir . bu olaylar yaşanırken benim erkek arkadaşım var dı . ne zamanki o tişörtümde izleri farkettim o an birden hiçbirşey olmadan ayrıldık ) öbür hocada küçük bir çarpıntı olmuş korkmana gerek yok dualar vericem yatmadan once oku 21 kere de besmele çekhdemişti . aileme anlatamadım çünkü bana deli gözüyle bakarlardı . hocanın dediklerini yapmaya başladım ilk 1 hafta herşey güzeldi hiç yaşanmamış gibiydi herşey .sonra izler çoraplarıma kadar gelmeye başladı . yeni yıkanıp hiç giymediğim kıyafetlerimdede vardı iz . ve bu izler geçmiyo bir türlü . bir ara anneme gidip çamaşır makinesii iz mi bırakıyor diye sormuştum hayır demişti . arkadaşlar korktuğum nokta şu :

ben müslümanım fakat dualar okumama rağmen yine geliyolar .

işin bir tuhaf tarafınıda yazayım benim hiç uykumdan uyandırmadılar faakat kalktığımda dayak yemiş gibi hissediyodum

bana yardım edin lütfenn

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana o arkadaşın enerjini kullanıyor gibi geldi. zaten onun çevresinde böyle varlıklar var acaba yükünden kurtulmak için bir kısmını sana mı yolluyor.yada senden başka diğer arkadaşlarında öyle belirtiler var mı?bol bol mutevezyan suraları oku suya iç yüzünü sıvazla yatmadan önce namaz kılıyormusun bilmiyorum.yada kılınca durumun ne oldu.2 hocada doğru söylemiş bence.sürekli bir varlık sebebiyle hocalardan birinin onun sana aşık olduğunu düşünmesi normal.diğer hocada ayrıntıya girmediği için çarpıntı olduğunu söylemiştir.mümkün olduğunca dua oku suya oku iç.o arkadaşınla küsme ama mesafe koy.paranormal olaylar olan yerlerden uzak dur isimlerini anma,yalnız kalma ki aklına gelmesin. erkek arkadaşından ayrılmana da vesile olmuşlar.şöyle düşün sen onları ne kadar merak edersen onlarda seni o kadar merak eder,inceler.her varlık kendi boyutunda yaşasın onları da Allah yarattı.arkadaşının bu hali doğuştan aileden de geliyor sanki sadece bi şey de ileri gitmek için yetenek de lazımdır.senin auran zayıflamış olabilir enerjini sabit tutamıyorsun o yüzden psikolojik şeylere açıksın.paranormal değilde, genel senin psikolojini güçlendiren şeylere yönel seni üzenleri çok düşünmeki az olan enerjini de onlara hediye etme.bağışıklık sistemin düşerse nasıl hasta olursan psikolojin çöker sende bilip bilmediğin zayıf varlıkların korkutmasına müsait olursun bu yüzden sara ve bazı nörolojik beyin ile ilgili rahatsızlıkları olan insanlara dua muska vermek. hastalığı çözmez ama bir süre bazı yakınmalarını azaltır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum, bence duaların etki etmediğini düşünme durumun dinden çıkma eğilimini göstermiş bize. Farklı teknik ve metodlar aramanın yanı sıra Şubat'ta üye olmanı göz önüne alırsak bence bu alanlara gayet ilgilisin ve araştırmaktasın. Kıyafetlerdeki izler domuz yağı olabilir gibi alışıldık şeyler bekleme ve onların sana geldiğini düşünme. Eğer onların sana zarar verebileceğine inanırsan, onlar sana zarar verebilirler. Eğer hedef olacağına inanırsan, hedef olursun. Uzun lafın kısası korkma, düşünme, anma. İlle de korunmak istersen forumda korunmak için birden fazla teknik bulunmakta. İslami teknikleri pek bulabileceğini düşünmüyorum forumda fakat arkadaşında söylediği gibi cin mektubu işe yarayabilir. Fakat cin mektubunu tavandan ters şekilde ayna karşısına asarak cin yaktıklarını duymuştum arkadaşlarımın. Ne kadar doğru bilmiyorum, işin islami ilim yönüyle ilgili bir şeyler okuyalı uzun zaman olduğundan bilgilerimden şüphe edilebilir. Fakat şuanki pskilojinle kullanacağın islami bir tılsımın işe yarayacağını da düşünmüyorum çünkü inanç ve imanın duaların etkisizliği karşısında sarsılmış. Farklı bir ekolün tılsımını denemeni öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eger arkadasin gercektende bu tur varliklarla ic iceyse emin ol bu tur seyleri yasamanin cok buyuk bir nedeni o tabi uzerinde buyu yoksa. Hocalara gitmemeni oneririm. Bu konuda bana cok hasta geldi hatta bazilari musluman bile degildi. Cok korkulacak seyler yasamiyorsun coguna gore, umarim da yasamazsin. Her seyden önce ilk yapman gereken olayin kaynagini bulmak. O arkadasinla oturup konusmani oneririm. Bir sure ona sorular sor ama surekli gozunun icine bak ve icinden bildigin tum dualari oku. Eger kalbin sıkışırsa veya arkadasin gözlerini kacirmaya baslarsa uzulerek soylemeliyim ki arkadasin isteyerek veya istemeyerek sana zarar vermis. Eger bu tur bir sey olmazsa konu ya buyudur ya da musallat. Hepsi farkli sekilde temizlenir. Istersen ozelden mesaj atabilirsin sana kaynagini buldugun takdirde gerekli uygulamalari yollarim ve umuyorum hicbir seyin kalmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaslar arkadasim bana bu islerle ugrasmiyorum artik dedikce baska arkadaslarima musluman cinlerle iletisimdeyim aynanin karsisinda birsey okuyorum o bana herseyi gosteriyo cok basit isterseniz siz de yapin diyor . Ama ben ne zaman konusunu acsam konuyu kapatiyo . Birde biz onunla hocaya gidicektik hocanin kapisinin onune kadar geldi sonra işi cikti gitti ve bu bence bahaneydi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

o arkadaşını esir almışlar zaten.hocaya gidince arkadaşını ordan başka yere gönderdiler.bunun sebebi hoca yakar diye korkmaları.arkadaşının iradesini ele almışlar sana bulaşıyorlar.daha net ne denilebilir.o arkadaşından uzaklaş eğer uzaklaşamıyorsan onun yanındayken sürekli nas felak oku onun harici 11 er defa fil ve kafirun süreside sana olan etkilerini azaltır.bu seferde arkadaşın seni yanında istemeyebilir senden uzaklaşabilir.dua etmene engel olabilir.denersen bir şey kaybetmez korunursun.zaten o başka alemlerle uğraşmakta

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Allah kolaylık versin çok kötü durum, her hocaya da güvenilmez. Burdan bilgili yada bilgili insanları tanıyan arkadaşlar çıkıp yardımcı olacaktır sana. Ben yine de çok musallat olduklarını düşünmüyorum, yoksa yavaş yavaş eziyete başlarlardı :/ Bence eğleniyolar ama tabi baya uzun süredir başına geliyo bu, eğlencesinın kaçması lazımdı..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlk olarak bu tarz olayların senin yaşında insanlar tarafından çok sık yaşandığını bilmeni isterim. Bu tarz "cin" aşkları, cin gelmeleri vs. çok sık olan şeylerdir. Dönemin psikolojik sorunlarından kaynaklanır ve eş zamanlı bir şekilde olaylar oluşur. Özellikle ergenlik dönemindeki gençlerde ve Türkiye koşullarında da özellikle de genç kadınlarda herhangi bir baskının oluşturduğu durum psişik enerji olarak açığa çıkabilir ve bu fiziksel işaretlerin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Konunun bununla ilgili kısmı senin ve psikolojini derinlemesine inceleyebilecek birisi arasındaki bir görüşmeyle açığa çıkabilir. Çözümü basit, sadece yaratıcı enerjini sana uygun bir şeye yönlendireceksin (hocanın verdiği duayı okuduğunda gelen rahatlama hissi gibi). Bu sayede psişik enerjin de başka bir yöne, hem de seni mutlu edecek bir yöne doğru akacaktır.

 

İkinci ihtimal olarak gerçekten bir "cin" olduğunu varsayarsak. Şimdi öncelikle bir cini açıklamak lazım. Daha önce bir konuda bahsetmiştim cin hakkında. Cin genel olarak elemental varlıklara verilen isimdir. Dört elementten herhangi birinden olan varlıklara arap kültüründe cin denir. Genel bir kavramdır yani. Hani bir ikileme vardır dilimizde "cin peri..." diye ikisi birlikte kullanılır, çünkü ikisi de aynı anlama gelmektedir. Biri farsça, diğeri arapçadır. Neyse konuya dönecek olursak, eğer sana bir cinin (yani elemental bir varlığın) musallat olduğunu düşünüyorsan şu konuyu okuyup yapmanı öneririm;

 

http://www.gnoxis.com/tum-kotuluklere-karsi-sihirli-toz-59761.html

 

"Ben bunları nereden bulayım?" gibi sorulara cevap vermiyorum. Hepsi bulunabilir nesneler. Bu tozdan bir kese yapıp boynunda taşırsan senin istemediğin her enerji senden uzak durmak zorunda kalacaktır. İçine ek olarak dumanlı kuvars ekleyebilirsin. Müslüman olduğun için tozu karıştırırken nas ve felak surelerini okuyabilirsin (bana bunu da yaptırdınız ya tebrik ederim).

 

Bu tozu yapıp, boynunda taşıdığında varlık falan kalmayacaktır çevrende. Eğer olaylar devam ediyorsa da bu, ilk başta bahsettiğim psikolojik olan durumdur ve bu konuda bir uzmandan yardım alman iyi olur. İlaç tedavisi değil, psikanalizden bahsediyorum. Psişik enerjinin fiziksele yansıması konusunu da lütfen bir ayrıcalıkmış olarak düşünme. Patlamak üzere olan bir reaktör olarak düşün. Çevresine ısı veya başka fiziksel enerjilerle zarar verir patlamadan önce. Patlama kısmı gözünü korkutmasın ama bu sağlıksız bir durumdur. O bakımdan sağlığına kavuşmana odaklanmanı tavsiye ederim.

 

Ayrıca, şu "özele gel yardım edeyim" diyen zevzeklerden uzak dur. Ne oldukları belirsiz. Bir çok olay yaşandı bu konularda. Belki gerçekten yardım etmek isteyen insanlar olabilir. Ama o yardımı "Şekil A" da görüldüğü gibi buradan da yapabilir. Hem belki aynı durumda olan kişiler de faydalanabilir. Pek samimi değiller özetle. Özel bilgilerinizi buradaki hiç kimseye vermeyin zaten. Sitede islami paylaşımların yasak olması dolayısıyla buraya gelen kişi zaten islami kaynak aramıyordur. O bakımdan "islami bilgi paylaşımı yasak olduğu için özelden yardım etmek istedim" ayakları da çok sıktı gerçekten. Ek olarak insanların kafasında şöyle bir yanılgı var; "inanmazsan bir şey olmaz, korkmazsan bir şey yapamaz, iradeni ortaya koyarsan bıdı bıdı bıdı..." Maalesef işler böyle yürümüyor arkadaşlar. Su kenarında kafasını fark ettiğin bir anakondanın sana "saldırmayacağına inanmak" ve "ondan korkmazsan sana dokunmayacağına inanmak" deliliktir. Siz hiç "aslan gelsin ben kıpırdamıyorum yerimden" diyen sağlıklı bir antilop gördünüz mü? Antilop kaçar, iradesini ortaya koyar, ve istisnasız kaçmayı tercih eder çünkü kaçmaya uygun "donanıma" sahiptir. Biliyorum hepiniz süper zekisiniz, hepinizin inanılmaz güçleri var, milletin on yılda anlayamadığı bilgeliği siz whatsuptan chatten konuşarak anlıyorsunuz, hepiniz yıldız tozusunuz biliyorum ama artık yapmayın ne olur. Okuyarak bilge olunmaz. Okumak bilgeliğin bir parçasıdır ama en azından diğer kısımlarına da bir göz gezdirin. Gözlemleyin, araştırın, deneyimleyin ve en önemlisi öğrenin. Ezberlemeden lütfen, sadece öğrenin. Burada, bu platformda birilerinin sizi beğenmesi, size saygı duyması, sizi sevmesi hiçbir şey ifade etmiyor. Sadece yalan yanlış bilgiyle bir gün daha geçirmiş oluyorsunuz. Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla. Lütfen bilmeden yorumlar yapıp ne insanların deneyimlerini aşağılayın (onlara değinmiyorum şimdilik, bir ara denk gelir mutlaka), ne de olduğundan büyük gösterin.

 

Neyse, söylediklerimi yaparsan bir sıkıntı kalmaz. Konuştuğumuz gibi aklına takılan herhangi bir şeyi sorabilirsin uygulamayla alakalı. Özelden değil de konu başlıklarının altından sorarsan başkalarına da faydan dokunacağını düşünüyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım, erkeklerin arkadaşına gösterdikleri ilgi, sende gereksiz ağır bir travma yaratmış. Belliki o arkadaşında erkekleri etgileyen gereksiz bir etki var. (Fazla oynak olması olabilir mi acaba?) bu ismini koyamadığın etkiyi bilinçaltın, 'cin'ler gibi görünmeyecek ama insanları fazlasıyla etgileyecek bir nesnede vücut buldurmuş. Dolayısıyla kendince aradığın ve tabii -kötü niyetli olduğunu varsaydığım- arkadaşınında çanak tutmasıyla bulduğunu sandığın cevap, bilinçaltında cinlere karışmak olarak başgöstermiş.

İnan erkeklerin ilgisini kazanmak için böyle bir bedel ödemeye değmez. Bilinçaltımız düşündüğümüzden de güçlüdür. İnan bilinçaltının kurbanı olabilirsin. Ve hatta onlar, bilinçüstünde vücut bile bulabilirler. Bu yüzden o arkadaşının senin üstünde kurduğu baskıdan kurtul. Hatta o arkadaşından kurtul. Hayatta erkekler tarafından beğenilmekten çok daha önemli ve güzel şeyler var. Hatta sıradan ve önemsiz olmak özgürlüklerin en güzelidir. Neden kendini bilinçaltında yarattığın canavarların kölesi yapıyorsun? Bunun tek kurtuluşu kendi gerçeklerinle yüzleşip, sadece kendin olmaktır (gerçi bu dünyanın en zor şeyidir de).

 

Ve her şeyin dışında bu tarz hikayelerle ilgi çekebileceğini sanıyorsan inan en büyük hatayı yaparsın. Zira bu hikayelerin bir adım ötesi bu hikayelerin kurbanı olmaktır.

Tek çözüm sensin. Tabii eğer çözüm istiyorsan...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım, erkeklerin arkadaşına gösterdikleri ilgi, sende gereksiz ağır bir travma yaratmış. Belliki o arkadaşında erkekleri etgileyen gereksiz bir etki var. (Fazla oynak olması olabilir mi acaba?) bu ismini koyamadığın etkiyi bilinçaltın, 'cin'ler gibi görünmeyecek ama insanları fazlasıyla etgileyecek bir nesnede vücut buldurmuş. Dolayısıyla kendince aradığın ve tabii -kötü niyetli olduğunu varsaydığım- arkadaşınında çanak tutmasıyla bulduğunu sandığın cevap, bilinçaltında cinlere karışmak olarak başgöstermiş.

İnan erkeklerin ilgisini kazanmak için böyle bir bedel ödemeye değmez. Bilinçaltımız düşündüğümüzden de güçlüdür. İnan bilinçaltının kurbanı olabilirsin. Ve hatta onlar, bilinçüstünde vücut bile bulabilirler. Bu yüzden o arkadaşının senin üstünde kurduğu baskıdan kurtul. Hatta o arkadaşından kurtul. Hayatta erkekler tarafından beğenilmekten çok daha önemli ve güzel şeyler var. Hatta sıradan ve önemsiz olmak özgürlüklerin en güzelidir. Neden kendini bilinçaltında yarattığın canavarların kölesi yapıyorsun? Bunun tek kurtuluşu kendi gerçeklerinle yüzleşip, sadece kendin olmaktır (gerçi bu dünyanın en zor şeyidir de).

 

Ve her şeyin dışında bu tarz hikayelerle ilgi çekebileceğini sanıyorsan inan en büyük hatayı yaparsın. Zira bu hikayelerin bir adım ötesi bu hikayelerin kurbanı olmaktır.

Tek çözüm sensin. Tabii eğer çözüm istiyorsan...

 

suan çok gereksiz konuştun onun erkekleri cezbetmesi benim işime geliyordu benim yakınlarıma bulasmiyordu ayrica suan ki takildigim nokta ona erkeklerin yakin olmasi degil benim yasadiklarim burda inanin ya da inanmayin benim icin hic bir sey degistirmez sagolsun bazi forum arkadaslarim ayrintili seyler soyledi gerek ise yaradi gerek ise yaramadi ve suan arkadasimdan tamamen kurtuldum yani gorusmuyoruz aylardir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

suan çok gereksiz konuştun onun erkekleri cezbetmesi benim işime geliyordu benim yakınlarıma bulasmiyordu ayrica suan ki takildigim nokta ona erkeklerin yakin olmasi degil benim yasadiklarim burda inanin ya da inanmayin benim icin hic bir sey degistirmez sagolsun bazi forum arkadaslarim ayrintili seyler soyledi gerek ise yaradi gerek ise yaramadi ve suan arkadasimdan tamamen kurtuldum yani gorusmuyoruz aylardir

 

İyi o zaman. Konu kapandı demek ki...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...