Jump to content

with every heart beat.(rıhtımda yazdığım bir kaç karalama)


burak1942

Önerilen Mesajlar

Bir kaç yazımı paylaşmak isterim.hissedebilen kalplere gelsin

 

Kaybettiğim kadını arıyorum.onu kaybettiğim sokaklarda.kaybettiğim dalgalarda.gururumu bu aşk oyununda ayaklar altına aldığım yere gidiyorum.umutsuzca.yalnızım işte o sahilde.bir zamanlar elif ile ayı izlediğim o deniz kıyısında.bomboş ve sakin.sanki hiç suçu yokmuş gibi umarsız. Dalga sesleri....sessizlik...rüzgar..acı.

 

 

Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz demiş yazar. Ben hayalimdeki ruhları buluyorum ama hep yapbozda bir parça eksik kalıyor.belkide o son parçayı adem ve havva bile kaybetmişti.belkide her zaman bir parça eksikti.belkide yaratan o tek parçayı cennette bıraktı.o parça bu dünyaya ait değildi.

 

 

Nasıl unutulur boylesine bir uyum.ben kalbine boyle askları mezar etmiş bir adamım.bana kimse masal anlatmasın.benim yolculuğum böyle başladı.yıllar önce alkolün uyusturdugu bu kafa şimdilerde kendi kendine sarhoş olabiliyor.sarhoşken şarkı yazarsın ama kalbin mezar iken dalgalarda kaybolur bir kıyıya vurursun.her gece.her dolunayda.her bir kalp atışında.....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...