Jump to content

Ağır Psikolojik İlaç Kullananların Seçebileceği Meslekler


tekdunyadevleti

Önerilen Mesajlar

2004 mezunuyum hastalık yeni başladığı zaman üniversiteye girme hayalim suya düştü son 5 senedir ise evde yalnız takılarak zaman geçiriyorum lise mezunlarının seçebileceği kariyer yönünden bolca meslek var ama benim ilaç kullanmam ve 11 saat uyumam çalışmama engel oluyor peki hangi mesleği seçebilirim ve 6 saat çalışmak şartıyla iş bulabilirim kariyer açısındanda olabilir parasından değilde zaman geçirmek arkadaş ortamı sağlamak açısından

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şiddetli uyku ve duygudurum bozukluğu... Ve çok daha fazlası. Mevcut hastalıklarımla belki yıllar önce kapatılmam gereken akıl hastanesine hala yatmadım. Onun yerine sabah 8 akşam 8 çalışıyorum. Sonuç mu? Öyle zor dayanıyorum ki. Öyle zor gizliyorum ki hasta olduğumu. Öyle çok çaba sarfediyorum ki duygudurumumu kontrol altında tutabilmek için. Çalışmak zorundayım. Bildiğim tek şey bu. Bu psikolojiyle çalışılır mı desen... Kendi işyerimin patronu olsam onu bile idare edemem. Ne çalışmak ne evlenmek ne okumak ne doğurmak. Bildiğim tek şey hiçbiri bana göre değil. Yaşamak bana göre değil. Ben bu dünyaya bir şey olmak için değil, ölmek için gelmişim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Part time olarak, stand tanıtımı olabilir, mağaza olabilir -büyük firmalar part time sanırım- yine part time daha çok üniversite öğrencilerinin çalıştığı kafeler olabilir. Durumu izah ederseniz sizin için uygun olan devreye de alabilirler belki. Sabah uyanamıyorsanız 3-10 erkenciyseniz 9-3. Bu arada hangi şehirdesiniz ? Bunu okuyan yardımcı olabilecek arkadaşlar olabilir belki siteden.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...