Jump to content

Pineal Gland-Epifiz Bezi Kireçlenmesini Nasıl Temizler ve Koruruz?


nameste

Önerilen Mesajlar

http://imagizer.imageshack.us/a/img537/6314/aHFmgr.jpg

 

Birinci adım olarak kireçlenmeyi meydana getirici maddelerden uzak durmamız lazım.

1 – Kimyasallar

Flouride, Chlorine ve Bromide gibi kimyasal maddeleri hayatımızdan uzaklaştırmamız lazım, bilhassa fluoride pineal gland tarafından kolayca çekilen bir madde, burada calcium fosfat kristalleri oluşturuyor, diş macunu ve genelde musluk sularında mevcut, ağır zehir içeriği olup pineal glandde kireçlenme yoluyla işlevsiz hale getiriyor, kaynak suyu ve doğal diş macunu kullanmalıyız (veya flouridsiz macunu)

 

2 – Kalsiyum

Dışardan aldığımız bütün kalsiyum hapları calcium carbonate içeriyor genelde, işlenmiş yiyeceklerde de calcium phosphate, calcium carbonate ve dicalcium phosphate formlarında mevcut, kalsiyumu doğal yiyeceklerden almamız gerekli. Susam, ıspanak gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler, portakal ve brokoli gibi yiyecek ve sebzelerden almamız gerekli.

 

3 – Musluk suyu

Musluk suyunda kireçlenme meydana getiren bir çok madde var flourid ve klor, kalsiyum gibi, uzun vadede distile edilmiş su tavsiye edilmiyor musluk suyundan iyi olsada, en iyi secenek doğal kaynak suyu.

 

4 – Civa

En kötü pineal toksinlerden biri olup temizlemeside güçtür, civalı diş dolgularımızdan hemen kurtulmamıiz lazım, ayrıca koruyucu aşıların hepsi (methyl mercury) kimyasal koruyucusu içermekte ve temizlemesi çok güçtür. Bazı balıklar daha fazla ağır metal içerir. Midye, karides, yengeç, istakoz, kalamar gibi dip deniz ürünlerinden kaçınmak gerekiyor. Ekolojik lambalar, floresan gibi lambalarin kırılmasında cikan tozda da yüksek civa bulunur. Solunum yoluyla almamak gerek. İyi haber clorella ve spirulina( iki değişik kültür yosunu), buğday çimi, suyu ve gunluk kişniş kullanımı beyindeki ağir metal birikimini çıkarmakta ve idrar yoluyla atmaktadır.

 

5 – Bitki böcek ilaçları

Sebze ve meyvaları bir müddet sirkeli suyun icinde bekletip yıkadıktan sonra kullanmalıyız. Mümkünse organic sebze ve meyva tüketmemiz gerek, bunlarda ilac kullanılmıyor. Bir çok et ürünlerinde de yiyecek zincirinde hayvanların aldıkları bitkisellerden bu ilaçlar bulaşmakta ve bize kadar et protein olarak gelmektedir.

 

6 – Diğer toksinler

Yapay tatlandırıcılar, (aspartame K), rafine şeker, phylenanine (meyva ezmelerinde), E numaralı koruyucular,deodorantlar, temizlik malzemeleri kimyasallar, diş ve ağız temizleme gargaraları (tuzlu su en iyi seçenek) ve hava temizleyici spreyler,

 

7 – Şeker

kafein, alkol ve tütün ürünlerinin pineale verdiği zararı temizlek için en az iki ay bunlardan uzak kalmak gerekiyor ama en iyisi tamamen bırakmak, beden ruh dengesi bulunup, pineal gland aktivesinde çok gerekli bir enerji meydana getiriyor

 

 

İkinci Adım Mevcut Kireçlenmeyi Temizleme

 

http://www.naturalfoodfinder.co.uk/sites/default/files/images/blue-ice-royal-lo-bo-caps.jpg

1 – Organik skate fish oil, activator x denilen çok kuvvetli bir madde içermekte.

 

 

http://store.bbcomcdn.com/images/store/prodimage/prod_23800/image_23800_original_X_450_white.jpg

2 – MSM, cok kuvvetli bir anti oksidant olup deri saç ve kemikler icin cok faydalıdır.

Her gün 7000 -10000 mg kullanılabilir. Yüksek doz daha etkilidir, az kullanıilsa da faydası vardır.

 

 

http://cdn.nasilkolay.com/static/L9YVE/kakao-yagi-saca-nasil-surulur_646x340.jpg

3 – İşlenmemiş kakao, hem cok kuvvetli bir anti oksidant hemde iyi bir pineal gland hareketlendiricisidir. Active edicidir, yüksek dozda tavsiye ediliyor,

 

 

http://www.katkideposu.com/Data/EditorFiles/limon_tuzu.jpg

4 – SİTRİK asid, çiğ limon suyu ve citric acid ayni işi görüyorlar fakat her gün 7 organik limon suyu boş mideye üç hafta boyunca suyla kariştırılarak içilmesi tavsiye ediliyor. Yahut üç çorba kaşığı sitrik asid, sitrik asid dişlere zarar verebiliyor onun için tercihen limon suyu en iyisi.

 

 

http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2012/10/02/53/381640-3-4-633f9.jpghttp://www.alternatifterapi.com/Uploads/PageContentImages/16945/m/nocanvas_neem-agaci-kh346.jpg

5 – Kekik yağı ve neem extresi, nano bakterinin etrafına koruyucu olarak oluşturduğu kalsiyum kabuğa karşi tabii anti bakteriyel olarak faaliyet gosterir,.

 

 

http://www.organikim.com.tr/content/images/thumbs/0002799_elma-sirkesi-green-apple-500-ml_200.jpeg

6 – Organik kırmızı elma sirkesi, malik asid içerir ve çok kuvvetli bir anti oksidant ve temizleyicidir. Şişede satılan ve pastorize edilmemişi tercih edilmelidir.

Gündüz ve gece bir bardak ılık suya bir çorba kaşığı ilavesiyle alınabilir.

 

 

http://i48.tinypic.com/21j9aap.jpg

7 – Activator x (K1/K2), süper potansiyel detox, vitamin A ve D3 ile karişik alındığında, damar eklem ve pineal gland gibi bölgelerden kireci temizleyici ve gerekli yere sevketme etkisi var.

K1 yeşil yapraklı bitki ve sebzelerde, K2 ise bağırsaklarda mikro organizmalar tarafından üretilmekte veya kaz ve tavuk ciğeri, yumurta sarısı ve tabii otla beslenmiş inek sütünden yapılma tereyağı ve peynirde bulunmakta, japon filizlendirilmiş soya fasulyesi (en zengin kaynak) balık yağları,balık yumurtası ve midyede bulunuyor.

 

 

http://mcdn01.gittigidiyor.net/2832/tn30/28327327_tn30_0.jpg

8 – BORON kuvvetli bir detox ve kireç temizleyicidir. Pineal gland icin, floridide temizlemektedir. En cok kırmızı pancar içinde vardır(beet). Organiklerinden günlük tüketmek en iyi seçenektir.

1/4 tatlı kaşığı sodium borate (Borax) bir su bardağı yeşil çaya ilave edilebilir.

1/32 -1/4 tatlı kaşığı borax 1 lt saf suya katılarak gün boyunca azar azar alınabilir.

Ayrıca, 1/8 tatlı kaşığı deniz tuzu da etkili olur aynı şekilde.

 

 

http://wiki.ursinus.edu/images//d/d8/Melatonin.jpg

9 – MELATONIN, pineal gland temizliginde ve floridin atılmasında etklili olduğu düşünülüyor. Melatonin arttırıcı aktiviteler yapmak gerekiyor. Gün boyunca, egzersiz diyet ve meditasyon ile, ayrıca dışarıdan da alınabiliyor, bunun için bir bilene danışmakta fayda var.

 

 

http://www.hurriyet.com.tr/_np/6761/12936761.jpg

10 – IYOT, iyotun, sodium floridi idrar yoluyla kalsiyum florid olarak atılmasında etkin olduğu ispatlanmIş klinik olarak, deniz yosunu yiyeceklerde ve dışarıdan tablet olarak kombine iyodin ve potasyum iyidin olarak alınabilir. Bu vucuttan floridi atarken kalsiyumu da düşürdüğü için ,faydalı kalsiyum içeren yiyeceklere ağırlık vermek gerekiyor ayrıca, iyot alınırken lecittin alınması da tavsiye ediliyor tamamlayıcı olarak.

 

 

http://www.sifalibitkiler.us/baharat/demirhindi1.jpg

11 – DEMIRHINDI (hint hurmasI), çayının meyvesinin,kabuk ve yapraklarının alkol extresi ve kullanımının floridi idrar yoluyla temizledigi biliniyor, hint ayurvedasında çok kullanılan bir bitkidir.

 

 

http://www.macitmacit.com/2-b.jpg

12 – Distile edilmiş saf su ile yapılan 2-3 haftalık kürlerin temizleyici etkisi tespit edilmiştir.

 

http://static1.squarespace.com/static/554a7cece4b0037c64932115/t/55526bf2e4b0da857ce3414c/1431464951121/three_new_yoga_poses.jpg?format=1500w

13 – YOGA pratiklerinden , dili üst damağın sinuse birleştiği yere yapıştırarak ve o bölgeyi dilin ucuyla masajlamak suretiyle temizlik ve aktivasyon gercekleşiyor ama bu cok uzun zaman alabiliyor. Damağın o bölgesi pineal glandla baglantılı. Asidik olmayan sebze meyva ve yiyecekleri tercih etmemiz ve aynı zamanda kan gurubuna göre diyet uygulaması da tavsiye ediliyor.

 

Çeviren: A.Selçuk Vural

Kaynak: How to decalcify the Pineal Gland? Decalcify Pineal Gland - Decalcifying, Detoxifying & Activating Pineal Glands (Third Eye/Ajna Chakra)

 

---

 

Ayrıca Bakınız;

 

Epifiz Bezi

http://www.gnoxis.com/epifiz-3931.html?highlight=epifiz

Epifiz Bezi için Faydalı Gıdalar

 

http://www.gnoxis.com/epifiz-bezi-i%C3%A7-faydal%C4%B1-g%C4%B1dalar-60395.html

 

--

Ruh Molekülü - DMT

 

http://www.gnoxis.com/ruh-molek%C3%BCl%C3%BC-dmt-60674.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha önce aynı açıklamayı yaptıysam kusura bakmayın. Epifiz bezinin iyi çalışması için bol karbonhidrat az hayvansal besin yemek gerekiyor. Çünkü bu triptofan salgılanmasını sağlıyor. Triptofan serotonin'in ön maddesi olduğu için serotonin oluşması için triptofana ihtiyaç var. Ancak yüksek proteinli beslenme tirosin, metionin, histidin ve lösin gibi aminoasitlerin salgılanmasına neden oluyor ve bu amino asitler de triptofanın beyne ulaşmasını engelliyor. Karbonhidrat almak vücuttaki insülin düzeyini arttırdığı için triptofanın beyne ulaşmasını engelleyen amino asitleri yok ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir nevi biraz daha sebze ağırlıklı beslenme diyebiliriz. Tamamen hayvansal ürün tüketimini kesin demiyoruz azaltmakta fayda var.

 

Not: en çok zorlandığım konu beyaz ve kırmızı et tüketimini azaltmak. Hele ki beyaz et....

2 yıldır veganım. Yani zaten hiçbir hayvansal gıda tüketmediğim için benim açımdan sorun yok. Yakında üçüncü gözüm açılır herhalde. Bu arada epifiz bezi karanlıkta daha iyi çalışır. Kör insanların arasından kahinlerin çıkması ve körlerin kanser olmamasını buna bağlayabiliriz sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 yıldır veganım. Yani zaten hiçbir hayvansal gıda tüketmediğim için benim açımdan sorun yok. Yakında üçüncü gözüm açılır herhalde. Bu arada epifiz bezi karanlıkta daha iyi çalışır. Kör insanların arasından kahinlerin çıkması ve körlerin kanser olmamasını buna bağlayabiliriz sanırım.

 

Vegan olma konusunda bende kimi girişimlerde bulunmak istiyorum fakat catlovesjuly'nin dediği gibi beyaz et tüketimi zorluyor biraz. Hayvansal gıda tüketilmemesi kendi bilinç ve enerjimizin saf kalması açısından çok faydalı bir durum. Bir gün uygulayacagım diye umuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vegan olma konusunda bende kimi girişimlerde bulunmak istiyorum fakat catlovesjuly'nin dediği gibi beyaz et tüketimi zorluyor biraz. Hayvansal gıda tüketilmemesi kendi bilinç ve enerjimizin saf kalması açısından çok faydalı bir durum. Bir gün uygulayacagım diye umuyorum.

Katı tofu veya tempeh belki veganlığa geçişinizi kolaylaştırır. Eğer onları sevmiyorsanız Veggie markasının eti taklit eden bitkisel ürünlerini alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 yıldır veganım. Yani zaten hiçbir hayvansal gıda tüketmediğim için benim açımdan sorun yok. Yakında üçüncü gözüm açılır herhalde. Bu arada epifiz bezi karanlıkta daha iyi çalışır. Kör insanların arasından kahinlerin çıkması ve körlerin kanser olmamasını buna bağlayabiliriz sanırım.

 

Sizi bilmiyorum da ben doğuştan açık bir 3.göze sahip olduğumdan pek veganlığı düşünmedim ne yalan söyleyeyim.

 

22 yaşımı bitirdim, 22 senedir oldukça sağlıklı ve dengeli besleniyorum ama et tüketimimi sıfıra düşürmedim. Düşürme ihtiyacı da duymadım. Sizin tercihinize saygı duyuyorum.

 

Bu konularda genel olan bir yanlışı düzeltmek istiyorum. 3.gözünüzü açmak için illa da et tüketimini kesmeniz gerekmiyor. Böyle konularda direkt olarak anlaşılan şey bu. Böyle bir zorunluluk yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Melatonin ve florürsüz diş macunu kullanıyorum ,limon sıkıp içiyorum bir de puroyu bıraksam yeterli olur çeşme suyu içmiyor artık kimse.Aslında dmt bulup kullanılsa daha çok işe yarar.Bir depineal bezi aktive edecek fiziksel uygulmalar var bir de meditasyon var:

................

 

TETA DALGASI MEDİTASYONU

Burnunuzdan nefes alın ve verin.

* Nefes alışınız ile, bir çiçeği koklar gibi burnunuza çekin, ama nefes almayı uzatın.

* Nefesinizin ağzınızın tavanında hareket ettiğini hissederken burnunuzdan nefes verin.

* Nefes verirken çıkan sese yoğunlaşın.

* Şimdi, nefes verişinizin Üçüncü Gözünüzün merkezindeki imgeye gideceğini hayal edin.

* Sonra, tamamen topraklandığınızı hissedinceye kadar Kalp Çakranızdan nefes aldığınızı ve Üçüncü Gözünüzden nefes verdiğinizi imgeleyin.

* Hazır olduğunuz zaman, Taç Çakranızdan nefes aldığınızı ve Üçüncü Gözünüzden nefes verdiğinizi imgelemeye başlayın.

SADECE nefes alışınızın ve verişinizin sesine, aynı zamanda içsel vizyonlara odaklanın.

* Pasif şekilde zihninizden geçerlerken düşünceleriniz gözlemleyin, sonra bunları bir sonraki nefes verişiniz ile SALIVERİN.

* Sakince TÜM duyguların farkındalığınıza gelmesine izin verin. Sonra bunları sonraki nefes verişinizle SALIVERİN.

* Sadece nefesinizin sesine ve içsel vizyonlarınıza odaklanın.

* İçsel vizyonunuzun giderek gelişmesine ve/veya değişmesine İZİN VERİN.

* Eğer ilgisiz düşünceleriniz olursa, odağınızı İçsel Vizyonunuza yerleştirirken, bunları geri plana atın.

* Bu egzersizi beş veya on dakika tekrarlayın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bitkisel proteinler de sayılıyor mu?

3. gözümüz sağlıklı olacak diye vücut da geliştiremeyeceğiz galiba :rolleyes:

 

Gayet geliştirirsiniz efendim. Vücut geliştirmek isteyenlere sahip çıkalım:wallbash:

 

İşin şakası bir yana yukarıda dediğim gibi evet bütün bu bahsi geçilenlerin yapılması 3.gözünüzü sağlıklı hale getirecektir ama yapmadığınız vaziyette sorun teşkil edecektir diye bir kaide yok. Zaten vücut geliştirirken özel bir beslenme programınız olup her tür besini dengeli ve almanız gereken miltarda alacaksınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Melatonin ve florürsüz diş macunu kullanıyorum ,limon sıkıp içiyorum bir de puroyu bıraksam yeterli olur çeşme suyu içmiyor artık kimse.Aslında dmt bulup kullanılsa daha çok işe yarar.Bir depineal bezi aktive edecek fiziksel uygulmalar var bir de meditasyon var:

................

 

TETA DALGASI MEDİTASYONU

Burnunuzdan nefes alın ve verin.

* Nefes alışınız ile, bir çiçeği koklar gibi burnunuza çekin, ama nefes almayı uzatın.

* Nefesinizin ağzınızın tavanında hareket ettiğini hissederken burnunuzdan nefes verin.

* Nefes verirken çıkan sese yoğunlaşın.

* Şimdi, nefes verişinizin Üçüncü Gözünüzün merkezindeki imgeye gideceğini hayal edin.

* Sonra, tamamen topraklandığınızı hissedinceye kadar Kalp Çakranızdan nefes aldığınızı ve Üçüncü Gözünüzden nefes verdiğinizi imgeleyin.

* Hazır olduğunuz zaman, Taç Çakranızdan nefes aldığınızı ve Üçüncü Gözünüzden nefes verdiğinizi imgelemeye başlayın.

SADECE nefes alışınızın ve verişinizin sesine, aynı zamanda içsel vizyonlara odaklanın.

* Pasif şekilde zihninizden geçerlerken düşünceleriniz gözlemleyin, sonra bunları bir sonraki nefes verişiniz ile SALIVERİN.

* Sakince TÜM duyguların farkındalığınıza gelmesine izin verin. Sonra bunları sonraki nefes verişinizle SALIVERİN.

* Sadece nefesinizin sesine ve içsel vizyonlarınıza odaklanın.

* İçsel vizyonunuzun giderek gelişmesine ve/veya değişmesine İZİN VERİN.

* Eğer ilgisiz düşünceleriniz olursa, odağınızı İçsel Vizyonunuza yerleştirirken, bunları geri plana atın.

* Bu egzersizi beş veya on dakika tekrarlayın

 

Yasal olmadığı için buradan isim/mekan/şahıs belirtemem fakat İzmirde Dmt sentezi yapılan/yapan kişiler mevcut. Biraz araştırın ;)

 

Florür diş çürümesini engelleyen bir madde. Parodontax gibi florürsüz macunlar kullanırken ağız sağlığına özeni arttırmada fayda var :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gayet geliştirirsiniz efendim. Vücut geliştirmek isteyenlere sahip çıkalım:wallbash:

 

İşin şakası bir yana yukarıda dediğim gibi evet bütün bu bahsi geçilenlerin yapılması 3.gözünüzü sağlıklı hale getirecektir ama yapmadığınız vaziyette sorun teşkil edecektir diye bir kaide yok. Zaten vücut geliştirirken özel bir beslenme programınız olup her tür besini dengeli ve almanız gereken miltarda alacaksınız.

Hiç hayvansal besin tüketmeden vücut geliştiren sporcular da var. Hatta sporcular arasında da çok var. Mesela en tanınmışlardan Venus Williams da vegan besleniyor. Hatta dev Rus Nikolai Valuev'den dünya ağır siklet boks şampiyonluğunu alan David Haye de vegan besleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hiç hayvansal besin tüketmeden vücut geliştiren sporcular da var. Hatta sporcular arasında da çok var. Mesela en tanınmışlardan Venus Williams da vegan besleniyor. Hatta dev Rus Nikolai Valuev'den dünya ağır siklet boks şampiyonluğunu alan David Haye de vegan besleniyor.

 

Hayvansal gıda tüketmeden geliştirenler vardır ben ona bir şey demiyorum. Genel bir yanlışı düzeltmek istiyorum sadece siz yanlış anladınız beni sanırım. Veganlara ve vegan beslenmeye bir tepkim ya da karşı çıkmışlığım yok :)

 

Vegan beslenmeyi düzenli olarak yapabileceğine inanan arkadaşlar durmasın. Veganlar için de ne mutlu, ben denedim başaramadım. Sadece bu 3.göz olayında insanlar illa da bütün bunları yapmak zorunda olduklarını hissediyorlar (florürsüz diş macunu, vegan beslenme vs) Ben bunların iyi geleceğini ama yapılmasa da dünyanın sonu olmadığını belirtmek istiyorum hepsi bu :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biyolojik durum ruhsal durumu, ruhsal durum biyolojik durumu direkt etkiliyor. nameste'nin yazısı epifiz bezi üzerinden gitse de aslında genel anlamda tüketilmemesi gereken maddelere de değinmiş, bilgilendirmiş.

 

Ben de 3.Göz'ün "kesinlikle şu yenmeli, illaki bu diyet uygulanmalı, şunu yedin bitti sen unut bunu" gibi şeylere bağlı olduğunu düşünmüyorum.

 

Hayvansal ya da bitkisel, tüketilen her türlü gıdanın kimyasal-fabrikasyon işlemlerden olabildiğine uzak, doğal olmasına dikkat etmek yeterli bence.

 

Bir süre sonra zaten sıkıntılı gıdaları kokusundan bile ayırt edebilir hale geliyor insan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nefes Çalışmaları, Karanlık Ortam ve Pineal Bezi

 

"...Nefes teknikleri çalışmaları sırasında ışıktan arınmanın özel bir anlamı vardır. Nefes çalışmalarının amaçlarından bir tanesi de oluşturduğumuz yüksek oranda oksijenle pineal bezin uyarılmasını sağlamaktır. Harekete geçirmek istediğimiz pineal gland, enzimlerini karanlıkta daha yoğun salgılanmaktadır.

 

Pineal bez yeterli seviyede faaliyete geçtiğinde normal gözlerin görme algılamasından çok daha farklı çalışır ve termal kamera gibi ışık algılaması dışında görüntüleri zihnimizde oluşturur. Ve ışığın azaldığı ortamlarda pineal bezin termal görüntüler algılaması daha netleşir. Pineal bezin kazanılarak daha yoğun çalıştırılması birçok bilim adamı ve araştırmacı tarafından da ifade edildiği gibi telepatik algılamaları kuvvetlendirmektedir. Bu spritüel öğretinin üçüncü göz (sufilerin gönül gözünün açılması) olarak ifade ettikleri asıl olarak biyokimyasal bir iyileşmenin sonucudur. Telepatik algılamaların artması bireyin ortak bilinçle olan ilişkisini kuvvetlendirmesi anlamı taşıyacağından ayrıca önem kazanmaktadır."

 

Kaynak: Nefes Teknikleri (Nefesin Sihirli Gücü) - Mustafa Kartal Sayfalar: 60, 61

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Pineal bez yeterli seviyede faaliyete geçtiğinde normal gözlerin görme algılamasından çok daha farklı çalışır ve termal kamera gibi ışık algılaması dışında görüntüleri zihnimizde oluşturur. Ve ışığın azaldığı ortamlarda pineal bezin termal görüntüler algılaması daha netleşir.

 

 

Pineal beziniz birazcık temizlenmeye başlayınca anlıyorsunuz beyninizin nasıl da ağır beton blokları altında olduğunu. En hızlı ve kestirme yol; bor, altın, gümüş, magnezyum, çinko ve demirden geçiyor. 2 haftada müthiş etkilerini görebilirsiniz. Ormus ların içerisinde zaten bunlar var. Bor zeka kapasitesini de artırıyor. Âdeta beyne reset atmakta. İmgeleyerek zihninizde canlandırdığınız şeyler öyle net canlanıyor ki zihninizde... Hatta imgeler artık sizden bağımsız olarak değişip zihninizde size birer gösteri yapar hâle geliyor...

 

Ancak özellikle mineralleri kullanırken dozaja dikkat edin. Üzerlik ve ginkgo biloba yı da eksik etmeyin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belgesele göre birini alnından öpmek ruhundan öpmek gibiymiş...

Çok sıra dışı bir belgeseldi.

Decartes'in ruhun beden üzerinde etki yaptığı yer olarak tarif ettiği eskilere göre üçüncü göz olarak tabir edilen beynimizde yer alan küçük kırmızı kamarlı bir bez olan epifiz vücut ısısını ayarlaması dışında ruh durumlarından da sorumludur...

 

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...