Jump to content

Genç Viktorya Dönemi Aşk Büyüsü


Moterda Olisya

Önerilen Mesajlar

Genç Viktorya dönemine kadar mumlar aşk tılsımları olarak'ta kullanılmıştır. Bir kız, aşığını çağırmak için birbirine sarılmış iki iğneyi bir mumun içine sokup şunları söylerdi ; Bu mumlar değil yakmak istediğim,Aşkımın kalbine ulaşmak niyetim.Ne uyuyabilir o, ne huzura erebilir,Yerine gelene kadar dileğim.Ayrıca bu büyü hakkında eklemek istediğim bazı notlar var : -Kullandığınız mumu'n rengi koyu pembe ve kırmızı tonların'da olursa büyünüz'ün enerjisi daha uyumlu olacaktır.- Bu büyüyü sadece yeni ay ve ilk dördün'de yapın çünkü bu zamanlar'da yapılan aşk büyüleri daha tesirli olacaktır.-Sevdiğiniz'in sihirli bir halat ile çekilip size bağlandığını imajine etmeniz'de tesiri arttıracaktır.- yeninay ve ilk dördün olduğu sürece gün önem arz etmez lakin cuma günü yaparsanız daha verimli olur zira aşk ve güzellik gezegeni venüs cuma günü'ne hükmeder.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsanın tabiatı gereği aşk zaten saçma bir olgu , aşk filmleri , kitaplar , büyüler herkes kendi çıkarı için aşk istiyor. Olm büyüsü olduğuna inanıyor lan insanlar. Büyü ile yapmaya çalışmak nasıl bir ezikliktir. Yaptığın büyü de karşı tarafın hissiyatınıda ayarlıyabiliyormusun mesela ? gözlerime aşık olsun , bacaklarıma , peltek konuşmama , kaşlarımın seyrekliğine , pilavı lapa yapmayışıma falan.... büyü sana aşık ediyor. Peki büyünün aşk kataloğu varmı , onu seçebiliyormusun mesela ?

 

Yani büyüye sonradan aşk güncellemesi gerekiyormu ? büyüyü yaptın aldattın hala geçerliliğini koruyormu ? aşırı kıskanç ama sana aşık bir insanı başkası ile yatakta yakalatıp büyünün tesirini test edebilme garantisi veriyormusunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...