Jump to content

Voodoo Aşk Majisi ...


sidar

Önerilen Mesajlar

Malzemeler:

Bir parça parşomen kağıt(bebek şeklınde kesilecek)

bir fincan tabağı ya da plaka

9 adet mavi küçük ince mum (doğum gunu mumuda olur bulamazsanız )

esmer şeker (toz)

 

voodoo bebeği de yapamayanlar için benzer bir tekniktir;

bir parça parşomene bebek şekli verdikten sonra üzerine dokuz yerine büyü yapılacak kişinin ismi yazılır, ismin çaprazına gelecek şekillerde ise sevgisini ıstediğiniz şeyler tek cümlelerle yazılır (aşk sadakat, bağlılık gıbı)

ortasına plaka yada fincan tabağı konulur ve mum yakılır , mumu plakaya yerleştirmeden önce birkaç yere mum damlatılır ve o damlatılan yerlere esmer şeker serpilir (şekerler bu sayede donar)

mum plakaya yerleştirilir hergün bir mum yakılır ve eriyip gidene kadar bekletilir..

bu ışlem 3 kez tekrarlanır, 9 gunluk skalalar halınde.

 

Eğer bu işleme rağmen o kişi size gelmiyorsa kesinlıkle sizinle olmaması gerekıyordur ustelemenın bır manası yoktur. (kesın tutan bır yöntemdir çünkü)

 

(ALINTIDIR)

Uyarılar

Bu büyüyü denemek isteyenler riskleri ve doğabilecek olumsuzlukları kabul etmiş olmalıdır.

Voodoo tariflerinde adak ve ruhlardan yardım isteme söz konusudur tarifte bunların detayları eksik bırakılmıştır bu yüzden detaylı araştırma yapmadan ve voodoo hakkında etraflıca bilgi edinmeden tarifi denemenizi tavsiye etmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kesin tutan bir büyü zaten söz konusu olamaz.Büyünün gerçekleşmesini etkileyen,belirleyen o kadar fazla etmen var ki,onlar uyum içinde olmalı,ki olsa dahi yine kesinlik söz konusu olamaz.Bu büyüde de bebekten dolayı sanırım voodoo büyüsü denmiş ancak bebek sadece voodoo'da değil,bir çok büyü sisteminde kullanılır,popüler kültür nedeniyle voodoo dini ile iç içe geçmiş bulunmakta.Bu büyüde ise ''voodoo'' olduğu için herhangi bir ruhun olumsuz etkisi bulunamaz,notta da belirtildiği gibi tarif eksik çünkü.Herhangi bir loa'dan yardım istenmiyor,herhangi bir loa'nın veve'si (sembolü) çizilmiyor,adak adanmıyor.Bir kaç küçük değişiklik ve eklemeyle kendi inancınıza göre değiştirilebilir bir büyü,çünkü zaten basit bir mantığı var.Loa'lara değilde başka bir panteonda ki aşk Tanrıçasına dua edilerek yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En azından sitede paylaştığınız büyülerin test edip onayladığınız şeyler olması gerekir. Her konuda alıntı eyvallah da büyü hele hele voodoo büyülerinde alıntılar çok tehlikeli oluyor. Çünkü bu örnekte olduğu gibi doğu batı kuzey güney tüm kültürler harmanlanmış vs vs yapmayın bunları.

 

Ayrıca alıntı yapılan şeyde bile eksik denilen şeyi neden paylaşıyorsun ?

 

Konu kilit.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...