Jump to content

Gezegen Tılsımı Yapımı (lesson)


reincarnated

Önerilen Mesajlar

Tılsım Yapım Dersleri

 

Bu derste ilk tılsımınızı yapacak ve tılsım yapmanın o kadarda zor olmadığını anlayacaksınız.

Bu ders için seçtiğim tılsım en az 2000 yıllık bir geçmişe sahip olduğu bilinip pek çok kişi tarafından kullanılan SATOR AREPO tılsımıdır. Bir sonraki derse hazırlık için size harfli kareler tasarlama ve yapmayı göstericem. O zaman tam olarak bir tılsım tasarlamak daha mümkün olacaktır.

Tılsım harflerinin 5 satırı vardır:

Adsız.png

 

Bu harflerin düzenlenmesin de belli ki tersliklerden yararlanılmış, bu tılsımı kötü amaçlı saldırılara karşı taşıyan kişiyi korur ve bir yansıtıcı olarak işlev görür. İşlem basittir herhangi bir negatif enerji tılsım tarafından kaynağına geri yansıtılır. Harflerin üzerinde karma yasası etkili olduğu için tılsımın karmayıda değiştirme etkisi bulunmaktadır.

İlk Tılsım Yapımı için Talimatlar

Öncelikle yapılacak olan işleri bir gruba koyup ayrı ayrı inceleyelim

1. Gerekli malzemelerin temini

2. Çalışma alanın ayarlanması

3. Materyallerin hazırlanması

4. Zaman seçimi

5. Kendinizi hazırlamanız

6. Tılsım yapımı

7. Tılsımın şarj edilmesi

 

Malzemeler:

Tılsım için ihtiyaç duyulan malzeler temiz ve hiç kullanılmamış olmak üzere kağıt veya parşömen, cetvel, mumdur.

Çalışma Alanı:

Tılsımın yapılacağı alan sessiz ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer olmalıdır. Tılsım çiziminin yapılacağı masa ideal olarak venüs gezegeninin rengidir, ya da yeşil veya üzeire beyaz örtü ile örtülmüş olarakta kullanabilirsiniz.

 

Materyallerin Hazırlanması:

Kullanılacak malzemelerin enerjilerden arındırılması gerekmektedir bu işlemi tamamladıktan sonra projeyi taslak olarak hazırlamalısınız.

 

 

Zaman Seçimi:

Bir tılsım yapmak için doğru zamanı seçmek bazı insanlar için başlı başına bir bilim dalı olmuştur. En iyi talismanologistlerin çoğu iyi birer astrologa bu görevi yaptırmıştırlar. Tılsımın yapılacağı zaman büyük çoğunlukla tılsımın amacına bağlıdır. Genel olarak bu gezegensel enerjiler tılsımın amaçlarına destekleyici nitelikte olmalıdırlar. SATOR AREPO tılsım çok genel bir tanesidir. İstediğiniz zaman pratikte bunu yapabilirsiniz.

 

Kendinizi Hazırlamak:

Yapılacak olan amaca yönelik zihinsel hazırlık etütleri gerçekleştirmek meditasyonlar ve beslenme şekilleriyle zihin ve beden dengesini sağlamak önemlidir.

 

Tılsım Yapımı:

Nihayet tılsım yapım evresine geçip fiili bir çalışma gerçekleştireceğiz. Öncelikle mumları yakın bu mum ışığı ilahi ışıkları temsil ettiğini ve tılsımı şarj edeceğini unutmayın. Muma odaklanıp yoklaşık 3-5 dakika meditasyon yapın ardından 2x2 inç satır ve stunları ayrı çizgiler çizerek bir kare oluşturun kare içerisine harfleri çizin.

 

Tılsımın Şarj Edilmesi:

Tılsımın parça olarak yapını bitirdik ancak bu tılsımın işe yarayabilmesi için uygun bir şekilde enerjiyle şarj edilmesi gerekir.

(ders 2)

 

 

Gezegen Tılsımları

Bazı en yaygın kullanılan gezegen tılsımları vardır. Adındanda anlaşılacağı gibi bu tılsımlar gezegensel enerjileri temsil ederler. Genellikle her bir tılsım farklı gezegenlerin enerjik bir özelliğini sembolize eder. Bu ve sonraki derste gezegen tılsımlarının korelasyon numaraları, metaller ve renkler üzerinde bulunan en sık kullanılan simgeleri edinmelisiniz. Bunlar iyi bir tılsım yapmak için önemlidir. Bazı gezegenlerin temsil ettiği eylemler şunlardır:

 

 

  • · Venüs: sevgi, güzellik
  • · Mars: savaş, spor, matematik
  • · Jüpiter: servet
  • · Güneş: otorite
  • · Merkür: entelektüel

 

 

 

Gezegen Tılsımlarının Etkileri

 

  • · Satürn: insan ve transandaltal kaynaklı kötü etkilere karşı korur. En önemliside satürn tarafından yönetilen negatif enerjilerden korur. Dayanıklılık, güven, güç ve sebat verir. Bu tılsım ezoterik çalışmalarda size majikal güç sağlar.

 

  • · Jüpiter: Aziz jüpiter tılsımı zenginlik, onur ve zafer için yardımcı olur.

 

  • · Mars: Mars tılsımı cesaret ve eylem için sizi güçlendirir. Mücadele ve zafer getirir. Mars, düşmanlarınızı bertaraf etmek için size güç verir.

 

  • · Güneş: Güneş tılsımı onur, iyi bir ün, güç ve popülerlik sağlar. Bu tılsım iyi koşullarda uzun bir hayat sürmenizde etkili olur.

 

  • · Venüs: Özellikle diğer cinsi çekici kılar ve aşka neden olur.

 

  • · Merkür: Merküt tılsımı zihni etkinleştirir. Bu konuşma, yazma becerilerinde ve seyahatlerde etkilidir. Daha çok sehayat eden kişiler, gazeteci ve yazarlar için uygundur.

 

  • · Ay: Bu tılsım su elementinden gelen tehlikelere karşı korur. Ay durugörü gibi yeteneklerin gelişmesinde yardımcı olur.

 

 

 

 

Gezegen Metalleri

Yedi geleneksel gezegen belirli metallere karşılık gelir. Bu metaller gezegenlerin belirli titreşimlerini içerir. Bu nedenle tılsımı bir gezegen ile yapmak daha elverişlidir. Ayrıca metal olmayan bir malzemeylede tılsım yapılabilir.

 

 

  • · Satürn:
  • Kurşun ile çalışmak kolaydır lakin toksin olduğu için zararlıdır. Bu nedenle çıplak elle temas etmeyiniz. Parşömen ve kurşundan yapılmış tılsım sembolleri etrafına daire çizin. Satürn tılsımını taşımak için deri bir çanta kullanılması uygundur. Kurşun düşük sıcaklıkta eridiği ve yumuşak olduğu için çabuk şekil alır.

 

  • · Jüpiter:
    Teneke, Teneke ile çalışmak kolaydır. Cildinize temas etmesinde sorun çıkmaz bu yüzden jüpiter tılsımı bir kolye olarak tasarlanabilir.

 

  • · Mars:
    Demir, hidroklorik asit veya gravür aleti ile kazınabilir.

 

  • · Güneş:
    Altın, doğal olarak altından büyük bir tılsım yapmak büyük paralar gerektirir. Alternatif olarak bronz veya altın tel kullanılabilir.

 

  • · Venüs:
    Bakır işlenmesi kolay bir metal.

 

  • · Merkür:
    Civa çok zehirleyici bir metal türü olduğu için bazı metafizikçiler altın kaplama bakır kullanmışlardır.

 

  • · Ay:
    Gümüş, gümüş ile çalışmak kolaydır ve fiyatıda uygundur.

 

Gezegensel Renkler

  • · Satürn: Menekşe (Kova), sihay, koyu gri, koyu yeşil, koyu kahverengi.
  • · Jüpiter: Mavi (Yay), koyu mor, lacivert, mor, bordo.
  • · Mars: Kırmızı (Koç), kahverengi, turuncu, lila.
  • · Güneş: Sarı (Aslan), altın, kahverengi, sarı, açık sarı, turuncu.
  • · Venüs: Yeşil (Terazi), penbe, lacivert, açık yeşil, mavi.
  • · Merkür: Turuncu (İkizler), sarı, gri.
  • · Ay: Beyaz veya gümüş.

 

 

Gezegen Numaraları ve Kareleri

Her gezegenin sahip olduğu titreşimi yansıtan bir sayı atfedilir. Buna ek olarak her bir gezegenin numaraları tuhaf bir şekilde düzenlenerek gezegen kareleri elde edilir. Bir gezegensel karenin satır, sütun ve çapraz toplamı her zaman aynı sonucu verir. Gezegenlerin dört tane belli numaraları vardır:

İlk sayı gezegenin sayısıdır. İkinci sayı gezegen sayısının karesidir. Üçüncü sayı bir sütun, satır veya çapraz toplamıdır. Dördüncü sayı ise bütün sayıların toplamıdır.

SATURN

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/1ff0b0.png

 

3 – 9 – 15 – 45

 

JUPITER

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/28aa4c.png

 

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/3186eb.png

 

4 – 16 – 34 – 136

 

MARS

 

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/47da1f.png

 

5 – 25 – 65 – 325

 

GÜNEŞ

 

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/55b8eb.png

 

6 – 36 – 111 – 666

 

VENÜS

 

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/6e0899.png

 

7 – 49 – 175 – 1225

 

MERKÜR

 

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/7092bb.png

8 – 64 – 260 – 2080

 

AY

 

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/22/8e3215.png

9 – 81 – 369 – 3321

 

 

Sizin bu gezegensel renkler, metaller, sayılar, eylemlerin kolerasyonunu iyi öğrenmeniz gerekmektedir. En iyisi ayrı ayrı gezegenleri incelenip her biri birer sayfa şeklinde ayrıntılı bir şekilde not düşülmesi olacaktır. Diğer derste zeki ruhlar, melekler, ilahi isimler, temsili sembolleri hakkında bilgiler verilecek daha sonra bir gezegen tılsımı yapımına geçilecek.

 

Gezegen Tılsımları (devam)

 

İkinci derste eylem, metaller, renkler ve numaraları gezegenlerin özellikleri hakkında bilgi verdik. Bu derste size gezegen tılsımın üzerine eklenebilecek diğer ögeler hakkında bilgiler vereceğim.

Ana varlık ve enerjilerin gezegen üzerinde adları ve sembolleri çok önemlidir. Gezegensel enerjilerin tekabül ettiği varlıklar melekler ruhlar ve demonlardır.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

Baş Melek ve Gezegensel Zekalar

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

 

İSİMLER

 

Satürn: HOD JAH HOD JEHOVAH AGIEL (Ruh) ZAZEL (demon)

Jüpiter: ABA JHVH EHI EL AB JOPHIEL (Ruh) HISMAEL (demon)

Mars: HE (letter of the holy name) IHI ADONAY GRAPHIEL (Ruh) BARZABEL (demon)

Güneş: VAU (letter of the holy name) HE (letter of the holy name) ELOAH NACHIEL (Ruh) SORATH (demon)

Venüs: AHA HAGIEL (Ruh) KEDEMEL (demon) BNE ELOHIM

Merkür: ASBOGA DIN DONI TIRIEL (Ruh) TAPHTHARTHARATH (demon)

Ay: HOD ELIM HASMODDI (demon) SCHEDBARSCHEMOTH (demon of demons) MALCHA BETHARSISIM SCHEHALIM (Ruh) SCHARTHATHAN HED BERUAH

 

Şimdilik bu kadarı yeterlidir. Bu semboller istenilen yönde etki yapabilmesi için tılsıma çizilebilir. Bir egzersiz olarak bunları bir parça kağıda çizip enerji şarj etmeye çalışın.

 

Gezegensel Tılsım Tasarımı

Artık gezegensel tılsım yapımına geçebiliriz. Bu amaçla bir karton veya kağıt alın tılsımın türüne göre gezegensel renkte olması idealdir veya beyaz karton kullanıp onu boyaya bilirsiniz. Yapılacak tılsımın amacına uygun sembolleri seçin aşağıda bir örneği bulunmaktadır. Genel olarak gezegensel tılsımlar iki yüzden oluşur bir yüzünde çeşitli karakterler, semboller, mühürler vb. yer alır diğer yüzündede gezegenlerin sayısal kareleri yer alır.

Örnek olarak aşk körüklemesi amacıyla bir tılsım yapalım. Bunun içi n kullanacak olduğumuz gezegen venüstür, yapıma geçmek için venüs günü (cuma) beklenebilir. Şu anki amaç bir tılsım tasarlamak olduğu için zamanlar hakkında daha sonra bilgi verilecek. Tılsımı bir metalden yapmak isterseniz bu bakır olacaktır venüs gezegeninin metali bakırdır ancak bu konuda metal ile bir tılsım yapılmayacak genellikle el becerisi istediği için bunu es geçebiliriz.

 

Şimdi tam olarak gerekli olanlar:

1- Parşömen veya kağıt

2- Yeşil kalem.

3- Seremoni için gerekli bazı eşyalar en azından bir mum olabilir.

4- SATOR AREPO TILSIMI

 

Yapım:

1- İlk olarak kağıda yeşil bir daire çizin.

2- Daire içine bir venüs karesi çizin köşeleri çembere değebilir.

3- Daire içinde kalan boş dört bölümede üst: 175, sağ: 1225, sol: 49, alt: 7 şeklinde doldurun.

4- Şimdi diğer yüze geçin ve iki daire çizin bu iki daire arasındaki boşluğa venüsün astrolojik simgesini çizin.

5- Tam ortaya venüsün Karakterini çizin.

6- Sağ ve sola başmelek sembollerini çizin.

7- Üst ve alta ise demon sembollerini çizin.

8- Şimdi ruh ve karakter isimlerini iki daire arasına yazın.

9- Yazıma venüsün astrolojik simgesinin sağ tarafından başlayın

BNE SERAPHIM --- HAGIEL

10- Şimdi venüs simgesinin soluna başmelek ismi

ANAEL --- HAGITH

11- Venüs sembolünün tam aldındaki boş olan iki daire arasına demon ismini yazın

KEDEMEL

 

 

venustal.jpg

 

 

ZAMANLAMA

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]Saat[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[TD]Pazartesi[/TD]

[TD]Salı[/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma[/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]12 - 1 Sabah[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]1 - 2[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]2 - 3[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]3 - 4[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]4 - 5[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]5 - 6[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]6 - 7[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ver[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]7 - 8[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]8 - 9[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]9 - 10[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]10 - 11[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]11 - 12[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]12 - 1 öğleden sonra[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]1 - 2[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]2 - 3[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]3 - 4[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]4 - 5[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]5 - 6[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]6 - 7[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]7 - 8[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]8 - 9[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]9 - 10[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]10 - 11[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]11 - 12[/TD]

[TD]Ven[/TD]

[TD]Sat[/TD]

[TD]Sun[/TD]

[TD]Moo[/TD]

[TD]Mar[/TD]

[TD]Mer[/TD]

[TD]Jup[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

reincarnated tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ARINDIRMA

Eğer bir metal ile çalışıyorsanız, dört elementi temizleyebilirsiniz. Elementler tılsım çalışmalarında çok önemlidir. Bu konuya pek aşina değilseniz aşağıda belirtilen prosedürleri uygulamanız yeterli olacaktır.

İlk olarak bir kabın içine toprak doldurun ve üzerinde çalışacak olduğunuz metali bu kabın içine yerleştirin ardından uygun bir pozisyonda (hafif meditasyon hali uygundur) toprağın metalde bulunan kirleri emdiğini absorbe ettiğini imajine edin. Diğer bir gün aynı teşkilat içerisinde bu sefer kaba toprak yerine su koyarak yapınız. Ertesi gün bir mum alevinde hafif meditatif haldeyken bir maşa yardımıyla metalinizin ateş yardımıyla kirlerden arındığını imajine edin.

Materyaliniz kayğıt veya parşömen ise bir sunak üzerine bir bardak su bir miktar toprak ve bir mum yakın, tütsü veya buhurda eklenmelidir. Hafif meditatif konumda iken elementlerin ortada bulunan metalden bütün kirleri çektiğini ve yok ettiğini imajine edin sonra tılsımı elinize alıp ateş elementiyle bağlamak için üfleyin sonra bunu diğer elementler içine yapın. Benzer işlermer kristal ve taşlar içinde geçerlidir ayrıca arındırmada tuzda kullanılabilir…

 

KURULUM

Temiz bir masa üzerine 4 elementi temsil edecek objeler koyun. Gerektiği gibi tütsü ve buhurda koyun. Şimdi 4 elementi temsil eden objelerin merkezine sator arepo tılsımını yerleştirin. Bu tılsım yapacak olduğunuz tılsım üzerinde gezegensel enerjiyi yoğunlaştırmada hizmet edecektir. Önceki derste gördüğümüz venüs tılsımının venüs günü ve saatinde yapımına başlayın. Dört saat içerisinde yapılacak bu saatler Perşembe günü öğleden sonra 6-7 saatleri arası, cuma sabah 1-2 arası, cuma sabah 8-9 ve cuma öğleden sonra 3-4 saatleri idealdir.

TILSIM ÇİZİM

Şimdi hafif meditatif bir hale geçip parşömen üzerine sembolleri çizin, çizerken her hattın üzerine yeşil bir ışığın aktığını imajine edin ve bu enerjiyle dolup taştığını… Sator arepo tılsımı bu enerjiyi yoğunlaştırıcı etki gösterecektir.

 

EK ŞARJ

Tılsımı bitirdikten sonra ek olarak enerji şarj etmek için aynı teknikler kullanılarak venüs saati dahilinde uygulamayı tekrarlayınız bu sefer sadece imajine bölümü geçerli olacak.

Not: Çeviride hatalarım çoktur mazur görün...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzel konu efe elmasın bi yazısında da geçiyordu gezegen tılsımları.Onuda incelemekte fayda var

 

Kutsal Sembollerin

http://indigodergisi.com/2009/12/gelecegi-ongormek-astroloji-tarot/

Not:Batıya göre gezegen tılsımı yapmasını pek bilmiyorum zira batı majisinde yeniyim.Ama konuda ciddi eksiklikler var eve gelince bir kısmını tamamlıyayım benim de faydam dokunsun..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle yıldız saatleri kısmı tamamiyen yanlış.Her biri 60 dakika.Geceyle gündüz eşitmi de her biri 60 dakika?Hayır güneşin doğuş saatiyle batış saati arası dakikaya çevirilir sonra 12'ye bölünüp yıldızlar tek tek dizilir.Gece saatini öğrenmek içinse güneşin batış saati ile bir sonraki günün güneş doğuş saati arası hesaplanıp 12'ye bölünür yıldızlar dizilir.

 

Şimdi 22 temmuz 2015 İstanbul güneş saatini hesaplıyayım.

Gün:Çarşamba

Güneş Doğuş:05:51

Güneş Batış:20:31

 

05:51 ile 20:31 arasında 9 saat 40 dakika var.Bunu şimdi dakikaya dönüştürelim.580 dakika oluyor.Şimdi 540/12=48.3333 gibi birşey çıkıyor.Küsürat lüzumsuz 48 dakika diyelim.Demekki 60 dakika değil 48 dakikaymış.

 

Çarşamba günü Merkür ile başlıyor yanii ilk 45 dakika merkür yanii 05:51 ile 06:36 arası merkür saati.Bir sonraki saat Ay yıldızına aittir.Onu bulmak için 06:36+48 dakika 07:24 ediyor.Yanii 06:36 ile 07:24 arası da Ay yıldızına aittir.Bu şekilde devam ederek tek tek yıldızlar dizilir ve buna göre yapılır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birde yıldız saati hesaplamayı bilmeyen adam daimon siğilleri filan paylaşmış.Bu 60 dakika saçmalığına inananlar havass ilminde de vardı.Bu arkadaşların söylediğine göre bazı günler bazı yıldızlar hiç var olmuyor bile :D Havassda bu sahte hesaplama Osmanlının cahiliye döneminde keşfedildi.Hani şu beşikten halife olanlar okuma yazma bilmeyen ulemalar vs. Bu saatleri hesaplamak günümüzde bile sıkıntıyken o zamanda daha zordu bu yüzden bu uydurma yöntem saraylarda bile kullanıldı.Batı majisine nasıl bulaştı hiçbir fikrim yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle yıldız saatleri kısmı tamamiyen yanlış.Her biri 60 dakika.Geceyle gündüz eşitmi de her biri 60 dakika?Hayır güneşin doğuş saatiyle batış saati arası dakikaya çevirilir sonra 12'ye bölünüp yıldızlar tek tek dizilir.Gece saatini öğrenmek içinse güneşin batış saati ile bir sonraki günün güneş doğuş saati arası hesaplanıp 12'ye bölünür yıldızlar dizilir.

 

Şimdi 22 temmuz 2015 İstanbul güneş saatini hesaplıyayım.

Gün:Çarşamba

Güneş Doğuş:05:51

Güneş Batış:20:31

 

05:51 ile 20:31 arasında 9 saat 40 dakika var.Bunu şimdi dakikaya dönüştürelim.580 dakika oluyor.Şimdi 540/12=48.3333 gibi birşey çıkıyor.Küsürat lüzumsuz 48 dakika diyelim.Demekki 60 dakika değil 48 dakikaymış.

 

Çarşamba günü Merkür ile başlıyor yanii ilk 45 dakika merkür yanii 05:51 ile 06:36 arası merkür saati.Bir sonraki saat Ay yıldızına aittir.Onu bulmak için 06:36+48 dakika 07:24 ediyor.Yanii 06:36 ile 07:24 arası da Ay yıldızına aittir.Bu şekilde devam ederek tek tek yıldızlar dizilir ve buna göre yapılır.

 

peki ya hesapladıktan sonra hangi gezegenin sonraki olacağı nasıl hesaplanıyor söyler misiniz ? örneğin çarşambadan sonra perşembe (jüpiter) günü gelir fakat siz bir sonraki saat için ay demişsiniz bunu sırası ve hesabı tam olarak nasıldır acaba ? ha saatler için farklı olabilir ama çarşamba merkür günü ise hesapladığımız ilk 45 dakikalık zaman diliminden sonra diğer 45 dakka neden direkt jüpiter değil, bunu sırasını veya hesabını verir misiniz ?

 

ilginiz için şimdiden teşekkürler :-):-)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok fazla deyinilmemiş fakat bir tılsımı tam olarak nasıl şarj ederiz? (Konuyu hortlatmak gibi olucak ama.)

 

En basitinden bir örnek çalışma vereyim . Umarın eksik veyahut hatalı değildir . Lakin sağlam duruyor . Kutsama işlemi yapılıyor . Kolyedeki kullanımı için ;

 

Malzemeler:

Gezegenin rengine ait bir örtü (örnek Venüs ise yeşil)

Gezegenin renginde bir mum

Gezegene uygun bir tütsü (örnek Jüpiter için adaçayı)

Bir kadehte su (bulamazsanız bardakta)

Küçük bir kapta toprak

 

Örtününüstüne mumu, tütsüyü, su ve toprağı yerleştiriyoruz. Amaç hava, su, ateş vetoprak elementlerini bir araya getirmek. Tılsımı elimize alarakniyetimizi söylüyoruz. Önemli olan niyeti düzgün belirlemek. Niyetimizde asla“istiyorum, diliyorum” kelimelerini asla kullanmayınız. Olumlama da en uygun kalıp, istenilen şeyi gerçekleşmiş gibi söylemek ve bunun için şükran sunmaktır. Bilinçaltı farklı bir şekilde çalışır. “Dileme” ve “isteme”kelimelerini kullanmak, bilinçaltınıza “ben bu şeyden yoksunum, bunun olmasını istiyorum” mesajı verir ve o şeyin olmasını sadece istemekle yetinirsiniz.“Zengin olmak istiyorum” yerine zengin olduğunuzu, refah içinde yaşadığınızı düşünerek “Para bana hızlı ve kolay geliyor. Güçlüyüm. Seçtiklerimi eldeediyorum. Refahım ve zenginliğim için Yaratıcı’ya (Allah’a, Yaradan’a, Evrene inancınız ne ise) şükrediyorum” şeklinde niyet edebilirsiniz. Niyetiniz sizeözeldir. Niyetlerinizi amacınıza uygun olarak kendiniz belirleyin.

Doğruşekilde niyet ettikten sonra tılsımı örtünün üstüne yerleştiriyoruz. Mumu vetütsüyü yakıyoruz. Tılsımı niyetimizi tekrarlayarak (mantrada okunabilir)kadehteki suya batırıyoruz. Yine niyetimizi ve mantrayı tekrarlayarak toprağıniçinde 1-2 dakika bekletiyoruz. Yine mantrayı ve niyeti tekrarlayarak tütsünün üstünde gezdiyoruz. Sonraki aşamada mantra ve niyeti tekrar ederek mumun üstünde gezdiriyoruz. Böylece kolyeniz 4 elementin [su, toprak, hava(tütsü),ateş (mum)] enerjisini alıyor. Sonrasında ay ışığını görecek şekilde dolunay dabir gece bekletiyorsunuz. 4 elementin ve dolunayın tılsımlı gücünü alan kolyeniz kullanıma hazır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En basitinden bir örnek çalışma vereyim . Umarın eksik veyahut hatalı değildir . Lakin sağlam duruyor . Kutsama işlemi yapılıyor . Kolyedeki kullanımı için ;

 

Malzemeler:

Gezegenin rengine ait bir örtü (örnek Venüs ise yeşil)

Gezegenin renginde bir mum

Gezegene uygun bir tütsü (örnek Jüpiter için adaçayı)

Bir kadehte su (bulamazsanız bardakta)

Küçük bir kapta toprak

 

Örtününüstüne mumu, tütsüyü, su ve toprağı yerleştiriyoruz. Amaç hava, su, ateş vetoprak elementlerini bir araya getirmek. Tılsımı elimize alarakniyetimizi söylüyoruz. Önemli olan niyeti düzgün belirlemek. Niyetimizde asla“istiyorum, diliyorum” kelimelerini asla kullanmayınız. Olumlama da en uygun kalıp, istenilen şeyi gerçekleşmiş gibi söylemek ve bunun için şükran sunmaktır. Bilinçaltı farklı bir şekilde çalışır. “Dileme” ve “isteme”kelimelerini kullanmak, bilinçaltınıza “ben bu şeyden yoksunum, bunun olmasını istiyorum” mesajı verir ve o şeyin olmasını sadece istemekle yetinirsiniz.“Zengin olmak istiyorum” yerine zengin olduğunuzu, refah içinde yaşadığınızı düşünerek “Para bana hızlı ve kolay geliyor. Güçlüyüm. Seçtiklerimi eldeediyorum. Refahım ve zenginliğim için Yaratıcı’ya (Allah’a, Yaradan’a, Evrene inancınız ne ise) şükrediyorum” şeklinde niyet edebilirsiniz. Niyetiniz sizeözeldir. Niyetlerinizi amacınıza uygun olarak kendiniz belirleyin.

Doğruşekilde niyet ettikten sonra tılsımı örtünün üstüne yerleştiriyoruz. Mumu vetütsüyü yakıyoruz. Tılsımı niyetimizi tekrarlayarak (mantrada okunabilir)kadehteki suya batırıyoruz. Yine niyetimizi ve mantrayı tekrarlayarak toprağıniçinde 1-2 dakika bekletiyoruz. Yine mantrayı ve niyeti tekrarlayarak tütsünün üstünde gezdiyoruz. Sonraki aşamada mantra ve niyeti tekrar ederek mumun üstünde gezdiriyoruz. Böylece kolyeniz 4 elementin [su, toprak, hava(tütsü),ateş (mum)] enerjisini alıyor. Sonrasında ay ışığını görecek şekilde dolunay dabir gece bekletiyorsunuz. 4 elementin ve dolunayın tılsımlı gücünü alan kolyeniz kullanıma hazır.

 

Teşekkür ederim öncelikle yardımın için :) .Fakat tahmin ediyorum ki sadece bu bakır vs üzerine işleme tılsımar için kullanabilir.Bunu söylememin nedeni ise tılsımların kağıda da çizilmesi.Sonuçta kağıda çizdiğim tılsımı bir şekilde suya sokarsam dağılacak ve kullanılmaz hale gelecektir.

 

Sanırım yeterince araştırmamış olmamdan kaynaklıdır ki Sirius'un konusu olan tılsımlar hakkındaki bir konuda şu bilgileri buldum.Aklımdaki soruya cevap niteliğinde oldu bir nebze.Şöyle bırakayım buraya da alıntı olarak :

 

Sembolün (Tılsımın) Yüklenmesi ve Kutsanması

 

Burada sembolü oluşturmanız enerjisel olarak kullanırlılığı için yeterli değildir. Aynı zamanda ona enerji yüklemeli ve onu kutsamalısınız. Kutsama ile yükleme arasında temel fark vardır. Enerji yükleme, herhangi odaklanılmış Spiritüel enerjinin o nesneye hapsedilmesidir. Kutsama ise, Spiritüel olarak onun ne niyetle yapıldığının onaylanmasını kapsar. Kutsamada genelde elementler kullanılır.

 

Sembolün Elementlerle Kutsanması

 

Sembolünüzü bir kâğıda çizdiyseniz veya metale yüklediyseniz bu aşama önemlidir. Mümkünse bir çalışmayı doğada, mümkün değilse evinizde en çok meditasyon yaptığınız odada gerçekleştirin. Küçük bir sunak oluşturun. Kuzey tarafına toprağı sembolize edecek bir nesne (Mesela doğal kristal ya da bir taş, doğadaysanız toprak yığını), doğuya havayı sembolize edecek (kuş tüyü, tütsü), güneye ateşi sembolize edecek (mum), batıya ise suyu sembolize edecek (kadeh, deniz kabuğu veya bir kapta su) nesneleri koyun. Benim burada önerim, kuzeye taş, doğuya tütsü, güneye mum ve batıya bir kap su koymanızdır.

Bu maddeleri koyduktan sonra bunların ortasına sembolünüzü alın. Zihninden saat yönünde mavi renkli bir enerjiyle çember oluşturun. Siz ve maddeler çemberin içinde kalacak. Çemberi oluşturduktan sonra ellerinizi havaya kaldırın ve mavi pırıltılı bir enerjinin yarattığınız çemberden alanın içine dolduğunu hissetin. Bu size huzur verecek bir enerjidir. Burada amaç bir enerji alanı oluşturmaktır.

 

Şimdi yavaşça kuzeye dönün toprak elementini çağırın ve kahverengi bir enerjinin çemberin kuzeyine geldiğini imgeleyin. Ardından doğuya dönün (İlerleyiş saat yönünde) hava elementini çağırın rüzgârların estiğini hissedin ve sarı renkli bir enerjinin doğudan geldiğini imgeleyin. Güneye dönün ve ateş elementini çağırın derin alevleri ve sıcaklığı hissedin. Kırmızı renkli bir enerjinin güneyden geldiğini imgeleyin. Ardından batıya dönün ve su elementini çağırın suyun ferahlığını imgeleyin ve mavi bir enerjinin batıdan geldiğini imgeleyin. Elementlerden çemberi tamamlamalarını isteyin. Böylece bütün enerjiler birleşerek saat yönünde dönmeye başlasınlar. Bu hissiyatı özümseyene kadar devam edin.

 

Sembolünüzü alın ve önce kuzeydeki taşa getirin “Toprak elementi, toprağın yaşam gücü ve bereketi lütfen sembolümü kutsa” deyin. Ve kahverengi enerjinin sembole aktığını imgeleyin. Ardından sembolünüzü tütsüye getirin ve biraz tütsülerken “Hava elementi, havanın bilgeliği lütfen sembolümü kutsa” deyin. Sarı bir enerjiyle tütsünün dumanıyla, enerji dolduğunu imgeleyin. Ardından mum alevine getirin ve biraz alevin üzerinde tutun ve “ateş elementi, ateşin aşkı ve engin duyguları lütfen sembolümü kutsa” diyerek ateşle birlikte kırmızı renkli bir enerjinin sembolünüze dolduğunu imgeleyin. Son olarak batıya koyduğunuz suya dönün ve “Su elementi, suyun şifası ve akışkanlığı lütfen sembolümü kutsa” diyerek hafif su serpin, suyun mavi enerjisiyle dolduğunu imgeleyin.

Buraya kadar elementlerle sembolü kutsamış oluyorsunuz. Elementleri kullanmamızın sebebi, Dünya’nın döngüsünde dört elementin var olması ve bu dört elementin beşinci element olan ruh enerjisini tamamlamasıdır. En eski geleneklerden günümüze kadar elementler üzerine meditasyonlar ve çalışmalar yapıla gelmiştir. Özellikle bu tür bilinçaltı sembolleri oluşturulurken elementlerin bilincinden yararlanmak önemlidir.

 

http://indigodergisi.com/wp-content/uploads/2015/04/semboller_ezoterik_ezoterizm.jpg

 

Sembolün Yüklenmesi

 

Elementlerle kutsadıktan sonra, ellerinizi havaya kaldırın. Taç çakranızdan içeri altın parıltılarla kaplı beyaz bir ışığın girdiğini imgeleyin. Işığı, taç çakranızdan alın çakranıza oradan kalp çakranıza doğru indirin. Sonra tüm enerjiyi kollarınızdan ellerinize doğru aktarın. Şimdi elleriniz altın parıltılı beyaz bir ışıkla parlıyor.

Yavaşça parmaklarınızla sembole dokunun ve tüm bu ışığın sembole dolduğunu imgeleyin. Artık kâğıdınız bu enerjiyle parlıyor. Şimdi kağıdı elinize alıp sembole odaklanarak meditasyon yapın.

 

Eğer kağıda veya metale çizmediyseniz sadece zihinsel olarak kullanacaksanız en az 7 en fazla 21 gün o sembol üzerine meditasyon yapmalısınız. O sembole ve niyete odaklanarak sembole enerji yüklemesi yapmalısınız.

 

 

Konunun orjinali :

http://www.gnoxis.com/olusturulmus-bilincalti-sembolleri-kendi-tilsiminizi-nasil-yaratacaksiniz-45573.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Flood yapmak istemezdim fakat bunu sormak durumundayım.Okuduğum tüm e-book lar vs üstün körü geçmiş durumda konuyu.Merak ettiğim nokta şu bu tılsımları bir spell yada ritüel ile nasıl kombine edebiliriz.Örnek venüs tılsımı verilmiş burada onun üzerinden örnek gideyim demek istediğim tam anlaşılsın.Poppetlar üzerinden yapılan bir aşk bağlama ne derseniz artık onu içeren bir ritüel üzerinden giderken böyle bir ritüel elimde mevcut iken bu ritüeli güçlendirmek adına bu tılsımları nasıl kombine hala getirebilirim?

Mumların üzerine çizerek mi? Altarımın bulunduğu alana, yere mi?(Tebeşir-kursun kalem vs ile) Duvara mı? Yada basitçe altarın üstünde bulundurmam yeterli olur mu? Düşüncelerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...