Jump to content

Tekrar Eden Rüya ?


Aquos

Önerilen Mesajlar

Selamlar.

 

Dün gece biraz garip geçti benim için. Nedensiz bir şekilde uyuyamadım. Baya geç yatmıştım. Gece 2 tane farklı rüya gördüğümü hatırlıyorum.

 

Birinci rüya hapisle ilgiliydi. Okuldan birşeyler çaldığım için bir tane dedektif gibi birisi peşime düşüyordu. Paraşütle balkondan atlayarak kaçtım, yakaladı. Kurtulup tekrar kaçtım gene yakaladı. Ne kadar kaçarsam kaçayım beni yakalıyordu. En sonunda pes edip annemi felan aradım, ağladık. Beni yolladılar hapishaneye. Şu mahkum tulumlarından dağıttıklarını hatırlıyorum en son, hapishane hakkında bilgi veriyorlardı orada kesiliyor.

 

İkinci rüya ise beni asıl düşündüren. Arabayla geziye gidiyoruz babam ve kardeşimle birlikte. Etraf ormanlık ve dağlık bir arazideyiz. Yolda giderken sağ taraftan bir aile atlıyor önümüze bizi kurtarın diye. Peşlerinde bir yaratık olduğunu hissediyordum ancak tam hatırlamıyorum orayı. Babam hiç bakmadan yanlarından geçip gidiyor ancak kardeşimle ben ısrar edip geri döndürüyoruz, onları da alıyoruz arabaya. Bundan gerisini hatırlamıyorum. Sorun olan şey, sabah uyandığımda ilk düşündüğüm şey "ben bunu daha önce de gördüm" oldu. İnternete baktım üstünkörü bir şekilde, tekrarlayan rüyalar mesaj verilmesinin habercisidir deniliyor.

 

Yorumunuz nedir iki rüya hakkında da ? Belki ben evhamlıyımdır veya sıradan br rüyadır ama dediğim gibi, nadir anlarımdan birisiydi. Hem iki defa rüya gördüğümü anladım hem de ilk defa yataktan kalktığımda gördüklerimi parçalı parçalı da olsa kristal berraklığında hatırladım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...