Jump to content

Cuma gecesi yaşadığım olayı yorumlar mısınız?


fkartal0010

Önerilen Mesajlar

İyi akşamlar abilerim ablalarım, öncelikle belirtmek istiyorum okuduğum olayların çoğunu inandırıcı bulmamışsınız vs. yalan söylemekten ve yalan söyleyen insandan nefret ederim sadece tarafsız bir şekilde yorumlarsanız sevinirim.

Cuma gecesi saat sabah 5 civarı yatmaya hazırlanıyordum laptopumla yatağımda uzanıyordum. Kapıdan anahtar sesi geldi dedim herhalde yamuk durmuş düzelmiştir 1 oldu 2, 3 korktum haliyle başıma hiç böyle bir şey gelmemişti neyse laptopu topladım yatağıma yattım telefonla sosyal medyada dolaşıyordum uyumadan bakıyım dedim bir takım sesler duydum perdenin sesi, kapı gıcırdaması (O vakitte evde birisinin uyanması söz konusu bile olamaz bizim evde kimse kalkmaz.) neyse her gece yaptığım gibi zihnimi boşaltıp uykuya dalmayı bekledim ve dalmışım en sonunda o gece bitmeden aniden uyandım yani uyandığımı düşündüm hızlı bir şekilde doğruldum ve havadaydım ayaklarım yere basıyor sanıyorum korktum kapattım hemen gözlerimi yatmak için zorladım bedenimi yatırdığımı hissettim fakat fiziksel beden olmadığına eminim benim yorumum astral beden. Vücudumu hissetmeye başladığımda uyuşuk olduğunu hissettim her yerim, başım çatlıyor resmen bedenim yattı fakat ayaklarım hala yukarıya doğru kalkık bir şekilde anlamsızca o korkuyla tekrar uyumak için zorladım kendimi ve o gün çok talihsizlik geldi başıma bardak kırmalar, takılıp düşmeler, arkadaşlarımla kavgalar belki birbirleriyle ilişkisiz ama siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence istemsiz bir şekilde astral seyahate çıkmışssın..Astral seyatain ne oldugunu bilmiyorken banada aynısı olmuştu..Havadayım ve yüzüm tavana dönük bir şekilde ama çok farklı bir duygu ,anlatılmaz,tabi o aralar ben karabasanlarla haşır neşir oldugum için,dedim karabasan geldi kendimi kasa kasa zar normale döndürdüm :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belkide istemsiz astral seyahat yaşamışsınızdır. Korkmasaydınız biraz daha kalabilirdiniz belki. Ne hissettiniz bedeniniz aşağıdayken korkmak dışında hafifleme bedeninizin ağırlığının yok olması ?

Korkmadan önce bilinçsizlik hali ne olduğunu anlama aşaması olmadımı ?

Havadayım dediğinizde aşağıda kendi bedeninizi gördünüzmü ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...