Jump to content

Rakip Burçlar


GOZ

Önerilen Mesajlar

En büyük rakipler eşleştirilmiş:

 

Terazi vs Boğa

 

Yay vs Başak

 

Kova vs Yengeç

 

Oğlak vs İkizler

 

Balık vs Aslan

 

Koç vs Akrep

 

zodiacfacts.blogspot.com 'dan alıntıdır.

Aklıma bu rakiplere örnek olarak yengeç burcu Nikola Tesla'yla kova burcu Thomas Edison geldi. Tarihteki en büyük rekabetlerden biri bu ikili arasında yaşandı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki ama bunlar neye göre yazılmış? Gözüme ilk çarpan şey ateş-su, hava-toprak gibi zıt grupların eşleştiği, ama spesifik olarak nasıl yerleştirilmiş merak ettim.

Neye göre yazıldığını ben de bilmiyorum ama bana zodyakın en büyük rakiplerini bilmeye çalış deselerdi en fazla bir yanlış yapardım. Bunu fact olarak kısaca geçmişler sadece. Ben de açıklamasını merak ediyorum. Belki bilen biri nedenini yazar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu da bazı alanlara göre burçların rekabeti:

 

Yay vs Kova > Bağımsızların rekabeti

 

Yengeç vs Balık > Özverili aşıkların rekabeti

 

Oğlak vs Boğa > En başarılı olma rekabeti

 

İkizler vs Başak > Her şeyi bildiğini sananların rekabeti

 

Akrep vs Koç > Savaşçıların rekabeti

 

Aslan vs Terazi > En şık olma rekabeti

 

zodiacfacts.blogspot.com 'dan alıntı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En büyük rakipler eşleştirilmiş:

 

Terazi vs Boğa: boğa haset eder inat eder.terazinin böyle bir kaygısı yoktur.boğa kinlenir kinlenir kurar kurar kendini ama teraziden ezik hisseder bir yanını gider başkasına patlar bunu da pahalıya öder.terazi ve boğa eltilerden ikisi de yemek yapar gider terazininkini beğenirler.boğa buna anlam veremez.boğa görümce terazi gelini kıskanır kıskanır ailesini kışkırtmaya kalkar "şımartıyonuz bunu" der.sinsi sinsi,sonra kendi kazdığı kuyuya düşer cümle alemin diline düşer.boğa gelin terazi görümceye karşı kocasını doldurur.kendi evliliğinin huzurunu kendi bozar zira terazi görümcenin umrunda değildir.terazinin yargılarına daha çok güvenirler zira boğa içten pazarlıklı kısmını ne kadar saklasa da illa biri görür.

Yay vs Başak:üsttekinin benzeri olaylar harici biri süper dağınık.öbürü kendi dahil her yerdeki kılı tüyü görecek kadar pimpiriklidir.başak hala ayağı kırık köpek gibi gezen yayın neden hasta olmadığına bir anlam veremez.pasaklı yay elinde temiz kalan 3-5 kıyafetle karizmatik görünüş alkış toplarken,başak jilet gibi ütülenmiş giysisinde minik bir sökük ve leke farkederse tüm gün kendini iğrenç ve çirkin hissedecektir.ikisi de sağlık için diyet yapsa,yay diyeti yarım bırakıp spora devam eder.başak diyeti sürdürür spora devam edemez ya hastalanır yada spor yaparken bir yanını yamultur.

 

Kova vs Yengeç :ikisi de zehir zemberek zeki,kovanınki akıl dense de nedense tüm akılsızllıkları yapar.hatta öyle profösyöneldir ki akılsızlıklarını akıllılık olarak gösterir.ama yengeçte o yoktur, onun zekası ilhammıdır bilinmez hani iç güdüleri ön sezileri arka sezileri fena çalışır yinede aptalca durumlara düşmekten kurtulamaz.kovaların bedduası tutar yada onlara geri dönüşü geç olurken yengeç sokakta bir yaşlının acizliğine gülerse sokağı dönmeden o pencere saksılarından biri tam kafasının tepesine iner.valla evliliklerini de görmüş biri olarak,herkes kendi dünyasında yaşamakta(zaten şu bol kovalı olan insanların dünyalarını başkaları ile birleştirdiğini görmedim),yengeç kovanın duygusu olup olmadığına karar veremeyip ruhsuz olarak nitelendirmekte,bir türlü onu adam edememektedir.çünkü kova aklı sayesinde yengecin tüm 6. hissini altüst etmektedir.kova hiçbir uyarıya kulak asmadan sallamasyon yaşamakta(bugünü bugün yaşayıp yarına Allah kerim) kadere inancı yok gibidir.yengeç birikim yapıp geleceğini düşünür,kova elindekini ogün için muhataç olana verir yarına bir şey kalmaz.bu evlilikte kovanın (aslında çoğu evlilikte) sopayı yemesi olasıdır.yapcağından geri kalmazda işte karşısındakide insan maksat stresini atsın yengeç.yengeç gelin, kova kaynanasına bir anlam veremez kaç yaşında böyle insana bu yakışır mı der.bir türlü yaranamaz gelinini pek eski püskü bulur.demode filan bulur.insanları ikna etmeyi çok sever bu iknalar sonra çamur atmaya dönüşür.oğlunu ayırmaktan çekinmez.yengeç kaynanaya da kova gelin çok soğuk gelir.elindekini tutmaz,çocuklarınla ilgilenmez görür.eve bağlanmadığını düşünür oğlunun çok özgürlük tanıdığını düşünür bakımlıysa alenen kıskanır.

 

Oğlak vs İkizler:bunlarla ilgili başlık açmıştım demekki rekabette varmış aralarında gizli gizli :D.bu rekabeti canlı görmek istediğim için pek bir şey yazmıyorum.yeni şeyler görürsem aktarırım.

 

Balık vs Aslan: ikisi de pek bir sevimlidir.ta ki ikizler yada yengeç gibi biri araya girip onları bir birine tutuşturana kadar.sonrasında balık burcuna aslanın emrivaki tavırları batmaya başlar.balık derki"beni kıskanıyor galiba"şu aslanın kinci olmamasından dolayı,pekte küsüp kurtulamaz balık.ikisi de birbirine pek tutarsız gelir. balık zaten kafasına göredir.aslanın fikrini de tırstığı insanlar çabuk değiştirir. fikrinin arkasında adam gibi duramaz.balığın gözünde aslan pek bir imansızdır.kovalak ve içi boştur. ama boş olan yanını kandırmak için kullansa da balık. bir türlü kimin galip çıkacağı belli olmaz.aslan taaruza kalkar balıksa gerilla taktiği uygulayarak düşmanı zayıflatır.o yüzden aslanın balık yüzünden pek bir ayağı bka batmıştır.

 

Koç vs Akrep: kim daha güçlü savaşı,koçun çok tanıdğı vardır.hep kendini öne atar ilk atılan taş ilk atılan kazığı o yer.çabuk düşünür çabuk karar verir.hatası ile sevabi ile ilerler hiç durmaz.yerinde de durmaz kurtlu gibi anası pekmez kazanına düşürmüş gibidir ta ki ölümüne kadar içeceği bir hastalığa tutuldıuğunda ateşi püf diye söner.akrep arkadan gelir.çok uzun düşünür çok bekler çok seçer.çok ağlar ama çok gülmez.enerjisi vardır aslında ama boş işler için harcanan enerji israftır ona. israfa yer yoktur onda.böyle herkes baktığı çerçeveden ödüm vermez.akrep koçu boş işlerinde koşturmak için kandırmaya uğraşır.koç bunu anlayınca kızsa da eğer para akrepteyse kızarak oturur poposunun üstüne.akrep gelin koç kaynanayı idare ededilir.ama koç kaynana akrep gelini kovabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zaten balık olduğumdan tanıdığım bütün aslanlarla husumetim olmuştur. Onların göklerdeki egoları hep rahatsız etmiştir beni. Ancak yükselenim de aslan olduğumdan liseden beri tanıdığım iki balığa da içten içe sinir oluyordum hep. Kaypaklıkları rahatsız ediyordu. Evet bu çok saçma bir kombinasyon ama bu çerçeveden düşününce mantıklı geliyor. Tabi bütün aslan ve balıkları kapsamıyor bu sözlerim yanlış anlaşılmasın. :D

Fakat bu açıklamalar mantıklı oldu tugse teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bazı alanlara göre burçların rekabeti:

 

Yay vs Kova > Bağımsızların rekabeti:yaydaki çingenelik nedeniyle çoğu eli yay kazanır.

 

Yengeç vs Balık > Özverili aşıkların rekabeti: birbirlerini sürekli kıskanırlar,ne olursa olsun balık bu konuda yengece on basar,balığı özverisine pişman eder.Örnek: Annem (balık), erkek kardeşim (yengeç)

 

Oğlak vs Boğa > En başarılı olma rekabeti,ikisi de çok hırslıdır kariyer konusunda,ne kadar çok çalışsalarda boğa oğlağa göre daha vefakar ve hatırnaz olduğu için çevresinden de destek alarak fark atar.

 

İkizler vs Başak > Her şeyi bildiğini sananların rekabeti: bunların muhabbeti arada para varsa bitmez.ikizlerin zekasına karşılık başağın hem çalışkanlığı hem zekası,başak kaybediyorsa bazen durgun kalmasındandır.fakat bu yarışta başak çok çalışmasına rağmen,ikizlerin kavrama becerisinin sınırında biter bu yarış.başak daha ayakları sağlam bastığı için fark atar.

 

Akrep vs Koç > Savaşçıların rekabeti komutan kim olacak kim daha iyi yönetir orduyu (insanları) kimin karizması daha etkili bunlarısorsanız ayrı ayrı hepsi kendi tarafına çeker

 

Aslan vs Terazi > En şık olma rekabeti:aslında hoş güzel geçerken günler aynı ortamda terazinin daha şık görülmesiyle birden ortalık karışır.artık onu geçicem diye aslanın üstüne takmadığı yaldız kalmaz.aslan teraziden daha şık olucam derken iticileşirken puanlar teraziye kayarken,etraftaki çakma moda ikonlarından "bizimle deyılsin" yorumlarıyla yataklara

düşürürler aslancığımızı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aralarında güç mücadelesi olan burçlar:

 

Balık ve Yay

 

Kova ve Akrep

 

Oğlak ve Terazi

 

Yay ve Başak

 

Akrep ve Aslan

 

Terazi ve Yengeç

 

Başak ve İkizler

 

Aslan ve Boğa

 

İkizler ve Balık

 

Boğa ve Kova

 

Koç ve Oğlak

 

zodiacfacts.blogspot.com 'dan alıntıdır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aralarında güç mücadelesi olan burçlar:

Balık ve Yay:aylaklık konusunda evet diyebilirim iş konusu oldu mu ikisi de ortada görünmez.ne zaman din iman ve hak hukuk konuları olur onlar orda :)

Kova ve Akrep: içlerinde gizli nefret vardır bunların birbirlerine karşı .kova akrebin hayat felsefesini acımasız ve hayvansı bulur.onun arkasından atıp tutarken kendinden geçer kendi eksiklerini unutur.akrebe göre kova boş işlerde koşar,kova kime iyilik yapsa salak yerine konur kazık yer ama kova kazık yemeğe doymaz yüzüne söylesen bile akıllanmaz.kova akrebi görünce fenalık basar bay-bayan psikolojik baskı geldi der.naparsa yapsın akrep kovanın içini karartır.

Oğlak ve Terazi:oğlak teraziye bayılır,süslensin süslenmesin,bir nevi oğlak çamaşır suyu,terazide güzel kokan yumuşatıcı gibidir.görevleri farklıdır.oğlak her şeyi kökünden halleder.terazi de ahenk katar.ikisini ortaya karıştırılırsa bir süre sonra yumuşatıcının kimyası bozulur.çamaşır suyu kokusu baskın gelir.çamaşır suyunun kökten temizliği kırılır eskisi gibi leke çıkaramaz.bu ilişkide iki tarafında bir yönü bozulur.sorunun temeli nasıl dengeyi sağladıklarıdır.ikisi de bencildir ikisi de seçtiği yoldan emindir.oğlak her şeyi düzene koyarak hayatını düzenler,terazi her istediğinden dengeli yaparak.bu yüzden oğlak iş yaparken terazinin hep onun ayağına takılıp maydonoz olduğunu düşünür panikle ve iplerin elinden kaçması korkusu ile istediklerini teraziye yaptırır ki adam olsun.bunun faydası vardır fakat terazi dışarıdan muhallebimsi görünen karakteriyle onu yemeğe çalışan keçinin dişini kırar.sanki dizginlenmiş at gibi hisseder.keçi o muhallebinin içindeki sert demire ulaşır.bundan sonra çekişme başka bir hal alır.artık oğlak için terazi bir kale gibidir ama kapısına gelip "aç ulan"dersen kapının altında kalabilir. o yüzden "açıl susam açıl" der kibarlıkla arası yoksa.aslında hala oğlak teraziye istediğini yaptırmakta ama centilmen olmayı öğrenmiştir.

 

Yay ve Başak:bunların birbirine düşman olduklarını düşünüyorum.başak düzenli titiz fit olsa da yay kadar sportif değildir.çabuk hasta olur yada kendini hasta eder.yay da başağı vicdansız bulur.imanlı olup olmadığını sorgular.ikisi de değişkende değişken olduğunu kabul eden başak görmedim.ikisi de kırıcı laflar eder ama başak daha kırıcıdır.yay öylesine patavatsızdır art niyetsizdir.yayın başağa atacağı en ufak kazık ortalığı dağıtıp toplamasını ona bırakmasıdır. yay döndüğünde başağın dilini bağlasalar susmaz.

Akrep ve Aslan:aslında pek bir sempatiklerdir kendi çaplarında biri aralarına girip rekabete sokana kadar.aslan olaya vakıf olmasada konuyu ucundan anlar ve savaş başlar,akrep gerilla taktiği kullanır.aslanda hücuma kalkar,milletin yanında bağır çağır rencide eder.akrep kolay kolay ses etmez ama milleti aslanın bağırarak kendini rezil ettiğine ikna eder.bi daha ki sefere akrebe çektiği kalay ters teper aslanın.artık bağırdıkça milletin onu kazımadığını anlayıp gücenir.akrep hep kurbanı oynar.

 

Terazi ve Yengeç: bu rekabeti yengeç yaratır aslında,yengeç nedense her şeyle barış içinde olan teraziyı kıskanır.diğer burçlar gibi sözünü de geçiremez,sürekli onu kavga etmek için kışkırtır.terazi istifini bozmasa da yengeç kalkıp tepki verene kadar terazi sessizce mesajını verir.hiç bir sebep yokken bile yengeç terazinin yanında kendini zavallı güçsüz hisseder.

Başak ve İkizler:başak ile ikizler demek otomatiğe bağlanmış çene savaşı demek.yine de bu savaştan ikizler çene farkıyla galip çıkar.başak onu en sonunda ar damarı çatlamış ilan eder.hiç adam gibi tartışma yapmazlar.bir birini ebeleyen çocuklar gibi uzar gider o muhabbet.

 

Aslan ve Boğa: bunlar baştan pek bir sıkı fıkı olur.sonrasında ikiside birbirinin ödün vermediği alanları bulunca savaş başlar.aslan "hadi harakete geçelim".boğa "dur bi şartlar olgunlaşsın".aslan"hadi dışarda yiyelim" boğa "evin suyu mu çıktı olmazsa ben yaparım yemeği paramızı ne aleme yedircez sen ne meraklısın para harcamaya" diye bir otur bir kalk diye aslan çileden çıkana kadar yada boğa sessizce terkedene kadar böyle gider.

İkizler ve Balık:ikisi de melektir bunların niyetler temiz de yalnız ikisi de birbirinin üç kağıt yaptığını düşünür yüze gülüp arkadan konuşmalar bitmez.birbirleri ile yüzleştirilince de 3. kişi suçlu olur bunlar bizi kavga ettirmeye çalışıyorlar derler.

 

Boğa ve Kova:kova hep boğanın geç cevap verdiğini düşünür onda kendisi gibi hızlı keskin bir zeka göremez.ama iş para oldu mu.kova sınıfta kalır boğanın kimse eline su dökemez.boğada çekiciliğini kullanarak ikna ederek hep kovadan kendisine bir şeyler ısmarlamasını ister sonunda başa çıkamaz bakar boğa doymak bilmez. dalga geçer boğayla bakar laflarını sanki duvara çarpıyor.artık kazık atma fırsatı varsa bir mavera ile kazık atıp kaybolur yada direk boğayı şutlar.

Koç ve Oğlak:ikisi de çok bilmiş,ikisinin de dediği önce olacak ancak koç oğlağın kafasını kırarsa dediğini yaptırır.oğlak koçun hiçbir lafını uygulamak istemez çünkü koç her şeyi kaba kuvvetle çözer.oğlak koçtan korkuyorum demez gurur yapar koça,yusuf yusuf yapsa da inadından vazgeçmez.koçta inatçıdır ama oğlakla beraber daha bir bilenir inadı.oğlakla keçilik yarışına girer. genelde koç herşeye önden atladığı için hep zarardadır.koç dediğimi yap yaptığımı yapma insanıdır.oğlak dediğimi yap yaptığımı yap insanıdır.o yüzden koçun dediklerine hak vermez bana karışıyor der.müdahale ediyor der doğru olsa bile.ona göre insanlık dediğini yaparsan ortaya çıkar.koçun fetvası ona batar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aklıma gelmişken, Balık-Aslan rekabetine örnek olabilecek ünlü ikili Steve Jobs ve Steve Wozniak.
balık aslanı kaba olmakla suçlar.ikiside birbirini güvenilmezlikle suçlar.aslan balığın sürekli kaytarmasına sinir olur.ikiside kendi yöntemlerinin doğru olduğunu düşünürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konu ağır bir saçmalık gibi duruyor ilk bakışta. Hani gevurların bir tabiri vardır, bullseaaaat şeklinde, bu da öyle. Açık rekabet dediğin 7. ev konusudur, karşına çıkan hedefi indirirsin ve istediğin her neyse alırsın.

 

İlk mesajda mantıklı gelmiş Göztepe. Özetle demiş ki (Yay ve Başak hariç) aralarında 150 derece bulunun burçlar birbiri ile rekabet halindedir. Mantıklı geldi. 6. ve 8. eve düşen burçlar ilkel ve gelişmiş formları temsil eder. Örneğin toplumsal çalışmayı temsil eden Kova'nın 6. evi Yengeçtir, Yengeç Kova'nın temsil ettiği konunun daha derinden olanını temsil eder. (Kafa uykusuzluktan bir milyon, kelime seçecek halim yok idare edin.) Ya da Boğa hazza ulaşmayı temsil ediyorsa, Terazi bu amaç için insanları kullanmasını iyi becerir. Biraz incelediğiniz zaman bu yaklaşımın zekice olduğuna erişirsiniz. (Kafanıza yatmayan bir eşleştirme olursa anlatırım uzun uzun.) Zaten ben hemen önceden çakmışım, astrolojiyle ilk kez ilgilenirken direkt 6. evi ifade eden bir şey atmışım. Ne deniyordu ona... Teori denmez herhalde.

 

Göztepe'nin ikinci mesajı ciddiye alınası bir mesaj değil. Bildiğin birbiri ile müttefik olan burçları ortak konuları taşıyor diye rakip ilan etmiş, ayıp.

 

Tugse? Tugse going to full tugse.

 

Sonra güç mücadelesi diye 90 derecelik burçların rekabetinden bahsetmiş. Eh, kabul edilebilir. 90 derecelik açılar burçların birbirinin enerjisini bitirdiğini temsil eder. Yay burcunun temsil ettiği teorik alt yapı Balık burcunun nihilizmine gömülür. Balık burcunun dünyayı tanımlama arzusu ise İkizler burcunda motor yeteneklerle sona erer. Bu yüzden her burç kendi 4. evini ortadan kaldırmaya çalışırken 10. eviyle de sık sık zıtlaşma arzusundadır.

 

Neyse gençler... Uzun lafın kısası gidin adam akıllı astroloji öğrenin böyle saçma sapan şeylere vakit harcamayın. Harita açmak zor iş değil, üstelik her şey burç da değil. Neyse kaçtım ben.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya canim sıkıldı yeni eski tum konulari hortlatiyorum ayrica zevkli oluyor okumaaakkk yalan yanlis bosveeerrr .)

Rakip olmak burctan cok karakter meselesi bence...

Ben her burca rakibim dedim mesela ama bazi burclar var ki hayatimda rakip mi kardesim kardesss ^-^

Bilgilendirme icinde tesekkurler cilgin seniii ^-^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya canim sıkıldı yeni eski tum konulari hortlatiyorum ayrica zevkli oluyor okumaaakkk yalan yanlis bosveeerrr .)

Rakip olmak burctan cok karakter meselesi bence...

Ben her burca rakibim dedim mesela ama bazi burclar var ki hayatimda rakip mi kardesim kardesss ^-^

Bilgilendirme icinde tesekkurler cilgin seniii ^-^

 

Yok senin canın sıkılıyor onu anlamak zor değil :D Ortaya konuşuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Göztepe lakabı bana komik veya yaratıcı gelmedi. GOZ denilmesini tercih ederim. Ben zodiacfacts'ten alıntı yaptım ve böyle bir rekabet olabileceği aklıma yattı. Çünkü aklıma bu burçlarla ilgili çok örnek geldi. Tabi bunu neye dayanarak koyduklarını bilmiyorum, hiçbir açıklama yoktu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aralarında güç mücadelesi olan burçlar:

 

Balık ve Yay:birbirlerine traş yapıp arkalarından konuştuklarına şahit oldum

 

Kova ve Akrep:şahit olduğum kavga yok ama ortalık yanabilir öfkeden

 

Oğlak ve Terazi:belkide teraziyi dinlemesi gereken konularda dinlemeyip tersini yapark tüm fesatlığını ortaya dökmekte oğlak maddi sebep olmadıkça pek paldır küldür kavga görmedim oğlaklardan

 

Yay ve Başak:kim kime laf çakabilirse.genelde olgun kararkterli olduğunu göstermek amacı ile bir süre sonra yay pek sallamaz karşılık ver.başak alamadığı karşılığın stresi ile tırnaklarını kemirebilir.

 

Akrep ve Aslan:bunlarda çok pis fesatlanır birbirlerine birbirlerine yaptıkları suçlamaları iki tarafta yapar.bu didişme sonununda canı sıkılan akrep devrim yada suikast yapma planları kurabilir diyorum.

 

Terazi ve Yengeç: ay mekikle aya yollayalım yengeçleri noluur.çünkü yengeç kardeşim kendi kaosunda beni boğmak istemekte.anamı sanki haraç mezat satacaz müzayede bu da rekabet eden alıcı gibi ıyy.

 

Başak ve İkizler:aynı işte yada ortak işte çalışmadıkları sürece birbirlerine yakın olduklarını muhatap olduklarını pek görmedim.

 

Aslan ve Boğa:bunlar bolluktan evleniyordu en son. ikisi içinden ben onu kandırırım deyip icraate geçmemişlerdi.konu nerde patladı acaba?

 

İkizler ve Balık:ikili ilişkiler ve diğer ilişkilerde ikizler, balığın duygularını toz bezi yapıyor sanırım.yoksa ikizler kendini fena aşık ettirir.

 

Boğa ve Kova:bu burçların arasında da mı sessiz bir rekabet var acaba?belkide kova,boğayı tanıdıkça arkadaş olarak kalmalarını daha uygun görmüştür.

 

Koç ve Oğlak:bu mücadelede koç oğlağın kendinden daha ayakları yere basan ve kalıcı olduğunu anlayınca fesatlığından kuduruyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lethal'e ek olarak, derinden olanını temsil edişinin sorun teşkil etmesi çok çalışıp az değer görmekle ilişkilendirilebilir. 6. evin klasik adı köleler evidir, düşmanlar evi de derler. Kişinin zayıf düştüğü yerdir. 8. ev egonun ölümünü konu edindiği gibi, kişinin korkularını ve içsel motivasyonunu nereden aldığını gösterir. Örneğin 8. evi Balık olan Aslan'ın korkusu çaresiz kalmaktır. 8. evi Aslan olan Oğlak'ın korkusu otoritesini kaybetmektir, bir Aslan gibi kendisini açıkça ortaya koyup sahneye çıkmaktan endişe duyar ama bu korkusu tetiklenerek motivasyona dönüşür. Kendisinin 8. evinde taşıdığını Güneş'inde kaygısızca taşıyan biriyle karşı karşıya gelmek istemez.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...