Jump to content

Bu kadarıda tesadüf olamaz..


programmer

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar gerçekten bu konuda yardım edebilecek biri - birilerine ihtiyacım var..

 

Öncelikle konunun rüya ile alakası yok ama öncelikle rüyadan başlamak istiyorum. Kaza ile rüya bölümüne gitmesin konu. :)

 

Rüyamda eski sevgilimin öldüğünü görüyorum. Evine falan gidiyorum, yaşadığım anılar gözümde canlanıyor ağlıyorum falan ve uyanıyorum. Buraya kadar herşey gayet normal.. Rüya der geçersiniz. Fakat uyandıktan sonra telefonu elime aldım ve en yakın arkadaşımdan mesaj gelmiş. Mesajı aynen aktarıyorum..

 

Kanka senle x'i rüyamda gördüm(x sevgilim bu arada). Uyandığımda avcumun içi bu haldeydi..

 

2 tane resim göndermiş avuçlarının içi kan. Arkadaşım kan olarak yorumladı ama emin değiliz kına gibi bir şeyde olabilir. (Yakın zamanda kına ile ilgili açılmış bir başlık var.) Ben tabi gördüğüm rüyanın üstüne bu mesajı görünce şok oldum. Hemen arkadaşı aradım ne gördün rüyanda diye. Sen ben ve x bir cafede oturuyoruz ama hiç konuşmuyoruz. Uyandığımda elim bu haldeydi. Elinde veya vücudunda herhangi bir yara yok fakat elinde kan var ilginç..

 

Olayı ablama anlattım. Aynı gün ablamda bir rüya gördüğünü söyledi. Rüyasında ben ve rüyayı gören arkadaşımı bir cafede otururken görmüş ve içeri girmiş. Selam vermiş napıyorsunuz gençler diye. Bizde kızları bekliyoruz diye cevap vermişiz. İçinden bana kızmış, şuraya bak ya insan bi buyur eder gibisinden. O sırada yangın çıkmış. Herkes kaçmaya başlamış.. Ablam o sırada beni gözden kaybetmiş. Nerdesin diye bağırıyormuş ben burdayım diye cevap veriyormuşum ama beni görmüyormuş. Uyandığında sabah ezanı okunuyormuş..

 

Bu 3 rüyanın tesadüf olmadığını düşündüm ve araştırmaya başladım. Ablamda aynı şeyi düşünerek böyle falcı tipli bir arkadaşı var değişik bir tip. Ona anlatmış durumu isim vermeden. Kadın arkadaşımın avcunun resmini görmüş ve kızın adı x'mi diye sormuş. Ablam nerden anladın dediğinde çok dikkatli bakıldığında kızın ismi yazıyor elinde demiş. Çok dikkatli incelendiğinde gerçekten belli oluyor isim.

 

Kadın bende küçüklüğünden gelen bi musallat olduğunu, Kızada gayrimüslim cinlerin aşık olduğunu ve bizim beraber olmamızı engellediklerini söylemiş. Arkadaşımda beni kız arkadaşım konusunda çok teşfik ettiğinden ara konuş vs diye cinlerin arkadaşıma uyuz olduğunu ve o yüzden ona böyle bir şey yaptığını söylemiş. Olabilitesi yüksek. Bu durumda ben hayatıma sürekli etki eden bir varlıkla yaşamak istemiyorum. Bunun için ne yapılabilir ? Kız için ne yapılabilir ? Arkadaşlar kadının söylediklerine ne kadar güvenilebilir ? Yardımcı olmanızı rica ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadasimmmm sadece bir olayla musallat oldugu belli olmazz o islerinn el kinalama olaylari cok olan bir durum sitede de basliklar var onlari arastir iyiceee sor sorusturr kendi deneyimlerimden de biliyorum kiii ileri seviyede bir musallat olsaydii baska sekilde de fark ederdniz vicud agrilari sanssizlik vs isterse isim bilsin isterse annenin kizlik soyadini cogu medyum vs hocalarin dediklerinde ki yalan dogrularindan daha cok kimseye de guvenme bu sefer hakikaten icinden cikilmaz bir hal alirr

 

akliniza bu butun olayi yasayanlar bunlari getirmesin hic cunku onlari dusunmek bile davettir uzuntulu insanlarda davettir korkuyla beslenirler cunku hep pozitif dusunun ve inanciniz neyse ona yonelik korunma duvalarni akliniza ne zaman gelirse tekrar edin cevsen takabilirsiniz asik olunan kiside evde ciplak filan gezmesin gece onikiden sonra dus almasin hatta dusta bile ic camasiri ile filan girsinn yasadiginiz evleri temiz tutun sirkeli suyla evi yikayinn bol bol dua edinn

 

eger asik olma olayi varsa birde gayrimuslimlerse cidden ciddi olarak ki bunu kiza sorular sorarak ogrene bilirsinnn forumda arat musallat olunan kiside gorulen rahatsizliklar diye varmiymis kizda boyle seylerr bu kotu bir durum ozaman guvenilirrr bir hocaya basvurun ama varlik gayrimuslim oldugu icin musluman duvalarini kaliye almadiklari olabiliyor bunun icinde cok kuvetli bir hocadan yardim alman gerekiyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...