Jump to content

Şüphelenmeli miyim sizce?


Zharalketh

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. Forumda çok uzun zamandır üyeyim ve forumu çok daha uzun bir süredir takip ediyorum. İlk konumun böyle olmasını istemezdim ama içime bir şüphe düştü. Büyüden şüpheleniyorum. Bu bölümde büyüden şüphelenen arkadaşın konusunu okuduktan sonra daha da huzursuzlandım. Sebeplerim sunlar;

 

-Sürekli gusül abdestim bozuluyor. Uykuda rüyalanarak veya uykuda farkında olmadan kendim bozuyorum. En büyük şüphem bu, sanki bir varlık abdestimi bozdurarak beni savunmasız bırakmaya çalışıyor. Abdestimi kendim bozdugumda hemen alabiliyorum ama bahsettiğim durumlarda fırsatım olmuyor, ya sabah erkenden okul oluyor ya da işim oluyor. Sanki önceden bilerek planlanmış gibi. Bir çok kez abdestsiz dışarı çıkmak zorunda kaldım ki bu durumlarda savunmasız hissediyorum. İradem çok kuvvetlidir, nefsime kolay kolay yenik düşmem ama bu durum kontrolün ötesinde.

 

-Sık sık uyuyakalıyorum. Sadece bu hafta 4 ders kaçırdım. Uyanıyorum ama bayılıp gidiyorum. Ki günde 8,9 saatten aşağı uyumuyorum.

 

-Gusül sorunumla aynı vakitte başlayan temizlik sorunum var. Normalde çok titiz bir insanım çevremdekilere de baskı yaparım. Ama şimdi bir pislik var, yatağım kıyafetlerim darmadağın ve kirli. Baskı yaptığım insanlar bana temizlik dersi verir oldu.

 

-Arkadaşlık ilişkilerim ters düz oldu. 4 yıllık arkadaşlarımla bir türlü geçinemiyorum. Her ne söylersem yaparsam tersleniyorum. Ben arayı düzeltmeye çalıştıkça işler sarpa sarıyor. Ailemle görüşmek istemiyorum, arıyorlar hemen kısa kesip kapatıyorum.

 

-Derslerimde gerileme var. Üzerimde de bir tembellik hali söz konusu.

 

Bana kötülük yapmak isteyen sadece 1 kişi tanıyorum o da büyüyle uğraşmaz gibime geliyor.

 

Müslümanım. Belirttiğim sebeplerde çok paranormal bir durum olmadığının farkındayım. Üzerine gidersem halledilebilecek şeyler olduğunu da iyi biliyorum. Sadece üstüste gelmesi beni şüphelendiriyor.

 

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

canini sikan bir olay oldu mu yakin zamanda boyle baya morelini bozan ozamanlar da savunmasiz oluyorsun onlarin dikkatini cekiyormussun bide ruya anlamlarina bakma bosver fal bakma baktirmada tam davettiir bunlar buyu olsaydi daha anlasilir net olaylar gecirebilirdin ama bu sadece dikkatlerini cekmis cevrende geziniyorlar gibi geldi bana eger cok supheleniyorsan cok cok guvenilir bir medyuma gidebilirsin ama sadece sen degil birinci derece akrabalarinda gitsin cunku birinde olunca digerinide etkiliyor

 

bu olaylari dusunmek bile onlari davet ediyormus oyle bilirimmm Abdest aldigina gore inancli birisin dua et bol bol nas felak ayetelkursi oku cok oku kirk yetmis kadar filan bide evde sende dahil cekirdek ailenden olanlarda ciplak gezmesin dusa ic camasirinla gir mesela birde on ikiden sonra dusa girme banyoda cok vakit gecirme ve aklina hic getirme bol bol dua et

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...