Jump to content

can dostlarımız hayvanlar


amonhera

Önerilen Mesajlar

Konuyu yönetime bildiririm ancak ana başlık olması halinde içini doldurabilecek kadar çeşitli konu oluşmayacaktır. Kaldı ki, forumun içeriği gereği daha çok paylaşım yapılabilecek olan bitkilere ilişkin bir bölüm dahi yokken hayvanlara ilişkin bir bölüm açılması bana çok mantıklı gelmedi. Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmasın; kesinlikle hayvanseverim. Ama forumun da bir tarzı var... Hayvanlar alemine ilişkin başlıkları istediğiniz gibi cafe bölümünde açabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçen gün sabah arkadaşla arabayla dönüyorduk ki yol kenarında bir tilki gördüm uyuyor gibiydi. Arkadaşa hemen sağa çek tilki gördüm falan dedim arkadaş ne tilkisi ya istanbllın göbeginde tilki ne arar köpektir o falan dedi tilki olduguna emindim ve çektirdim yürüdüm yanına gittim çok yaklaşmadım yinede :D uzaktan baktım kesin tilkiydi böyle 5 adım falan mesafe olcak kadar yaklaştım ıslık falan çaldım tepki yok böyle alkış falan yaptım yok tepki hiç vermedi.. Çok üzüldüm çünkü tilkiye zaafı olan biri olarak tilkim olcak diye çok sevinmiştim.. Çok tatlı minyon bir hayvandı sanırım ölüydü yanına yaklaşamadım neden öldügünü bilmedigimden elimide sürmedim gömücek bir yer olsa gömerdim ama yapcak hiç bir şey yoktu orda yol kenarında bırakıp gittik mecbur ertesi gün içime dert oldu bari gömüyüm o hayvanı dedim gittim yine arabayla o yola artık orda yoktu. Sanırım birileri gömdü..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...