Jump to content

Andre rieu


sidar

Önerilen Mesajlar

 

 

Andre Rieu KONSERİ BAŞLIYOR ! ve yeniden Andre Rieu İstanbul ilinde Sevenleriyle Buluşuyor, Müziğin güçlü isimlerinden olan Andre Rieu 27 Kasım 2014 Akşamı İstanbul Şehrinde Konser Veriyor.

 

Popüler Sanatçılardan olan Andre Rieu 27 Kasım 2014 Akşamı 21:00 saatin de İstanbul İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu Mekanın da Konser için sahne alıyor, Sevenleriyle bu sefer İstanbul şehrinde buluşacak olan başarılı sanatçı birbirinden güzel yeni, ve popüler şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Yoğun ilginin beklendiği Andre Rieu konser Etkinliğine katılabilmek için yerinizi önceden almanızı tavsiye ederiz. “Andre Rieu KONSERİ” detaylarını bu sayfanın altında bulabilirsiniz. Bu konseri kaçırdıysanız aşağıdaki linkten diğer Andre Rieu konserlerine göz atabilirsiniz.Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, yoğun istek üzerine dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası ile birlikte yeniden İstanbul’a geliyor. MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye’ye gelecek olan André Rieu, bu kez 27 Kasım 2014‘te Sinan Erdem Spor Salonu‘nda ve 29 Kasım 2014‘te Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak.Biletler BİLETİX de.

Etkinlik Adı : Andre Rieu KONSERİ

Konser Tarihi : 27 Kasım 2014 21:00

Konser Yeri : Sinan Erdem Spor Salonu

Konser Adresi : Zuhuratbaba Mh.ATAKÖY / İstanbul,TÜRKİYE

 

 

Sanatçı : Andre Rieu

Bilet Fiyatı : 210 – 800 TL

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...