Jump to content

bahçemdeki hayvanlar


polatburda

Önerilen Mesajlar

öncelikle merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu foruma gelmemiştim ancak yaklaşık 3 gün önce yaşadığım bi olay hakkında araştırma yapıyordum tekrar bu foruma gelmek nasip oldu.bende yaşadığım ve bana ilginç gelen olayı paylaşmak istedim.

evim giriş katında ve üstü kapalı ufak bir bahçem var ,bahçe derken kömürlük gibi kullandığımız beton bi yer .yan tarafındada ufak bir boş arsa var bahçede kertenkele sümüklü böcek gibi çok hayvan gezer hatta çocuklarım çok korkardı . yaklaşık 10 gün önce bizim oralarda gugukçuk yada yusufçuk kuşu denilen 2 tane kuş bahçemdeki eski tuvaletin üstüne yuva yaptı 2 tane ufak yavrusuyla misafirimiz oldu hatta resimlerini çekip misafirlerim diye paylaştım. neyse uzatmayalım geceleri genelde uyumam geç saatlere kadar otururum film izlerim internete takılırım . çocuklarımı rahatsız etmesin diye hep bahçede sigara içerim ve çok içtiğim içinde çok sık bahçeye çıkarım . son bir haftadır bahçemin lambasının üstünde kuşların tünediğini fark ettim ilk başlarda pek umursamadım ama sonradan dikkatli bakınca kuşların bana çok sert baktığını gördüm hatta bi keresinde uyutmuyorum diye kızıonuz dimi diye seslenmiştim.neyse geçen internette bi sitede cinlerle ilgili bi yazıda görmüştüm.peygamberimizin (s.a.v) hadisiydi .evinizde yada bahçenizde bir hayvan görürseniz 3 kere ALLAH rızası için git diyin eğer cinse gider yoksa öldürün diyordu.bende okuyunca bahçeye çıktım sigaramı yaktım ve etrafta gezen sümüklü böceklere ve yerinde tünemiş kuşlara baktım .kuşlar her zamankinden daha sinirli bakıyordu sanki. aklıma geldi ve 3 defa eğer burda cin varsa ALLAH RIZASI İÇİN GİDİN diye sesli sesli söyledim.ister inanın ister inanmayın 2 gündür ne o kuşlardan ne sümüklü böceklerden nede beyaz kertenkelelerden biz iz var .bana garip geldi ve paylaşmak istedim yorumu olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Polatburda merhabalar.

Hayvanların yüz ifadelerinin böyle olması gerçekten garibime gitti.

İlk defa böyle bir yaşanmışlık okuyorum.

Sizinde bildiğiniz veya bildiğiniz halde aklınıza gelmeyen bir kaç tavsiye vereceğim.

Gündüz böyle şeyler pek olmaz, ne olursa büyük oranla gece ve hava kararınca olmaya başlar.

O odaya Fatiha, Felak ve Naz surelerini bol bol okuyup üfleyiniz.

Eğer Arapça biliyorsanız Ayetel Kürsi yi 3 kere yazıp orada bulundurunuz.

Öyle bir imkanınız yoksa ya yazıcıyla 3 defa yazılmış çıkarta bilirsiniz.

(Bunlar tamamen benim inancım doğrultusunda işe yarayacağını umut ettiğim metotlardır)

Allah ın izniyle Fatiha, Felak, Naz ve Ayet el Kürsi nin üstünde hiç bir üstünlük yoktur.

Hala gitmemişler se, canı gönülden Bakara suresini okuyunuz.

Sadece Hz. Muhammed (Aleyhisselatı Vesselam) Arştan özel olarak indirilen Suredir. Bakara nın üstünlüğü Dünyanın üstünlüğünden fazladır elbet.

Derdi veren Allah, dermanını da verir elbet. Bunda da bir ibret vardır. İnşallah kurtulursunuz ve bunda ki hikmetide düşünerek bulursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...