Jump to content

Bana neler oluyor ?


D3aN

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar ben doğuştan duyma engelliyim fakat doğduğumdan 27 yaşıma kadar paranormal olaylar devamlı başıma geliyor.Doğduğumda daha 5-6 aylık iken bizim eve yıldırım düşmüş evdeki tüm elektronik cihazlar yanmış 8-9 yaşımdayken halamla birlikte kitapçıya girdiğimizde sanki ne alacağımı biliyormuş gibi büyü kitabı almışım sonra kitaptan bir kaç büyü okuyup uygulamaya başladım ama nasıl bir büyü yaptım hatırlamıyorum.19 yaşlarında garip rüyalar görmeye başladım beyaz ışıklar,rüyadan adam gelip bana sayılar veriyordu ne anlamı var bilmiyorum.21 yaşında tarot bakmaya başladım tanımadığım kişilere baktığımda bile hayretler içerinde kalıyordu doğru çıkıyordu baktığım fallar sonra üzerime bir el dokunurmuş gibi ağırlık çöküyordu omzuma daha sonra çok kızdığımda ampülü düşüncemle patlamasını istiyorum diyip patlattım tesadüf belkide ama o anda patlaması sanmıyorum.24 yaşında Astral seyahat denedim ilk denemelerimde salona kadar gidebildim.Daha sonra karanlık gölgeler görmeye başladım beni odamın kapısında bekleyen gölgeler için cin kovma duasını okuyup gidiyorlardı.26 yaşında telekinezi ile uğraştım cisimleri hareket ettirdim 3-4 defa başardım.27 yaşına geldim ve üstümde bir güç var ve gitmiyor gibi hissediyorum veya kader artık çözemedim bulamıyorum neden bunlar başıma geliyor kader belkide ama bulamıyorum bana neler oluyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sorunun ne olduğunu anlayamadım. Seni güçlerinden dolayı rahatsız eden varlıklar mı var ? Yoksa yapabildiğini söylediğin şeylerden mi şikayetçisin. Eğer varlıklardan şikayetçi özelden mesaj yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...