Jump to content

Maji Esnasında Posesyon Olgusu


AurorA

Önerilen Mesajlar

İnvokasyon ile bir tanrının majisyene gücünü iletmesi posesif bir olgu olarak da değerlendirilebilir. başlarda majisyenin durumu bir vecd hali yansıtsa da, omurilik ve küçük beyin bölgesinde hissedilen uyuşma, enerji patlamalarına dönüşebilir. Kaslarda sertlik ve ense kökünde ani darbe yemiş gibi kasılma ve sersemlikle beyne giden oksijenin azalması, görüşün bulanıklaşması, terleme ve adrenalin artışı ortaya çıkar.

Sinirsel aktarımlar bir ölçüde bloke edilir, ardında, neon lambasının yanıp sönmesi gibi aydınlanmaları gözlemler. Astral bedenindeki hassasiyet de had safhaya ulaşır, halüsinasyon alanına geçmeden vınlamalar duyabilir, kulakta çınlama, uğultu başladığında bunlar görüntüler ve seslere dönüşür ve tüm varlığının en küçük hücresinde bile işitip gördüğü vizyonlar haline gelir.

Artık fizik alanlarla bağı kopmuştur. Tüm iletim astraldedir. bir anda muazzam bir enerji patlaması ile dolabilir ve bir şeyleri yönlendirecek o gücü benliğinde duyup, hisseder. Aşamayı geçtiğinde, artık yapmayı istediği işi, gerçekleştirmeyi planladığı hedefi kusursuz şekilde yönetip etkileyebilir ve amacına ulaşabilir. Algı kapasitesi artar ve aldığı güçle, sevk ettiği enerji ile son derece yoğun tesirler yaratabilir.

Bu haller üç saati aşarsa elbette yorgunluk ve zihinsel durgunluk oluşur. Bu geçici bir durumdur, majisyenin dayanma gücüne bağlı olarak değişik şekilde atlatılabilir. Bir kez istenilen güçle iletişim kurup bu aşamayı bitirdikten sonra, büyük ölçüde rahat etkileme kapasitesine ulaşır ve kendinde saklı olan diğer özellikler de, ayni algısı ve şuuru gibi genişleme ve büyüme gösterir.

 

Okültizm ve Enerji

Ferda Ercan Uyulan

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...