Jump to content

Bakisimi degistiren deneyim


philly

Önerilen Mesajlar

Merhaba,

 

Nereden baslasam bilemedim ama oncelikle suradan baslayayim, gorunmeyen varliklara ve tanri inanincina sahip degildim. Ama gecen sene yasadigim bir kalp kirginligi yuzunden bir arkadasin israri ile gittigim bir falci sayesinde bir baska dunyanin varligi ile de tanismis oldum. O deneyimim benim spiritualizm hakkinda okumama gerekce oldu ve artik o kati yaklasimim yok oldu. Merak ettigim ve fikrinizi almak istedigim birsey var. Normalde hep neseli hayat dolu biriyimdir, insanlarda beni oyle tanir. Ama bu oldukca uzgun oldugum donemde, bir akrabanin kizi (ilk defa tanisiyorum) tatil dolayisi ile yanima gelecekti. Ve annesi bana gelmeden bir yada, iki hafta once uzun bir hastalik doneminden sonra kanserden hayatini kaybetmisti. O geldiginde surekli bir lamba yanip sonuyordu, hatta bunun girgirini yapiyorduk. Kendisi lise ogrencisi gencecik biri, ve oldukca da olgun, annesinin olumunu kabullenmis gibi gozukuyordu. Neyse, villa tipi bir ev dusunun bunun bodrum katinda bu kiz uyuyacak ve okuluna geri donmeden bir onceki gece. Bu odanin icinde depo gibi kullanilan iki tane daha oda var. Bu depolardan bir tanesi benim ust katta uyudugum odanin tam altina geliyor ve kapiyi acinca sert acarsan ozellikle , yukarindan kapi sesini , depoya birinin girdigini duyuyorsun. Iste iyi geceler falan filan deyip ben yukari ciktim uyumaya, ama odama gecmeden mutfaga ugradim birseyler yapmak icin. Bir kac dakika sonra nisanlim mutfaga geldi ve sen depoya mi gittin , kapi vurma sesi gibi ama siddetli bir ses geldi dedi. O sese uyanmis cunku, ben de hayir dedim, akrabayi kontrol etmeye gittim. Gittim asagi o depoya bakiyor, ben yatmiyor musun dedim geri ciktim. Ona birsey sormadim ama herhalde deponun kapisini acti(depo diyorsam ivir zivirin kondugu bir oda dusunun)o ses yapti diye cikarimlarda bulunuyorum.Yataga gittim ben, gittikten dakikalar sonra, nisanlimin duydugu sesin aynisini duydum. Sanki yatagin altindan biri yatagi yumrukluyor gibi, gum gum diye bir ses ve vurma hali, dehset verici. Nisanlima bu ses miydi duydugun dedim evet dedi. Belki borulara hayvan girmistir diye gecistirdik(depo toprak evin toprak altinda kalan kisminda ve siginak olarak tasarlanmis) ama urkmedim degil, cunku hic duymadigim birsey.

Ertesi sabah, kahvaltida akrabaya sordum sesi duydu mu diye, ben asagi indikten sonra. Megersem o ikinci gurultuyu hic duymamis, o da nisanlim gibi ilk sesi duymus, ve depoya bakmaya bu yuzden gitmis ve ben zaten onu gormustum ilk seferde. Ikinci seferde ki sesi hic duymamis. Yani bu acayip yumruklu gurultulu sesi iki defa nisanlim, bir defa ben ve bir defa da akraba duymus. Bu nedir sizce? O gittikten sonra boyle hic birsey olmadi daha.

 

Ikincisi ise etrafimda kotu bir enerji hissediyordum ve hayatimda bana gercekci gibi gozuken ender ruyalardan birini yasadim bu donemde. Sanki ust katin merdivenlerinden, alt kata dogru gorunmeyen ama kotu birsey tarafindan kovalandigimi hatirliyorum saniyelerle sayili bir kosma. ama o ruya o kadar gercekciydi ki (belki de gercekti bilemiyorum). Sabah uyandigimda gercekmiydi o, ruyamiydi emin degildim. Sadece birinin arkamda oldugu ve kacitigimi animsiyorum ve hissettigim korkuyu animsiyorum.

 

Ben zaman zaman ruyalari cikan ve dedem de boyle olan( yani ruyalari net cikan biri)biriyim. Ister istemez aklima acaba annesi iletisim kurmaya mi calisiyordu diye geldi, olabilir mi boyle birsey?

Gercekten etrafimizda surekli paranormal varliklar var midir, varsa biz kotu enerjili olanlarindan nasil korunuruz?

Sizi hic gormeyen biri basininiza neler geldigini, gece uyuyup uyuyamadiginizi nasil bilebilir, bunu Turkiye de anne adini ogrenerek nasil yapiyorlar?

Karmasik yazmis olabilirim simdiden affola.

 

Tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlk önce bakışını değiştirecek bir olay yaşadığını zannetmiyorum, belki de gerçekten borulara hayvan girmiş olabilir, ikincisi sizin de ddiğiniz gibi misafir ikinci bir ses duymadığını söylemiş. Muhtemelen korktuğunuz içindir. Kötü enerji konusuna gelince pozitif düşünmenizi tavsiye ederim. Ne kadar negatif düşünceye sahip olursanız o kadar etkilenirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İşin ilginç olanı misafirin ikinci sesi duymaması zaten. Kortugum falan yoktu taki o sesi duyup sabah misafir hariç herkesin duydugunu, ilk sesi ise onun duydugunu ama ikinciyi duymadığını öğrenene kadar. Hayvan olsa herhalde o an üçümğzde aynı sesi duyardık diye duşunuyorum. Bakışımı değiltiren ise sadece bu olay değil, olaylar silsilesi. Değişen şey ise metafizik hiç birşeye inanmayan beni bambaşka bir dünyanın varolabileceği düşüncesine sevk etmesi ve okumaya itmesi. Dediğim gibi bu olaylar silsilesi, anlattığım sadece basit bir kısmı. Bunun ötesinde ölüler ile konuşan kişiler ile tanışmam, bana tanıdıklarımdan mesajlar iletmeleri ve hiç aklıma gelmeyecek birinin bu kişi ile eğer snnesine görürsem ona iletmeme için bir mesaj vermesi falan filan.Öneriniz içinde teşekkür ederim, bir dönem negatif bir enerji olayı krdinliklr vardı, biliyorum hissedebiliyordum çünkü, yalnız yaşadığım rv kalabslık bir ev , benim dışımda 6 kişi daha var. Onların kötü enerji çekmesi olayı var. Bu yüzden bir ara taşınmayı istiyordum çünkü parmağımı kıpırdatacak halim olmuyor evde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Algıda seçicilik, neyi düşünürseniz onu kendinize çekersiniz. Her şey bir anda geliştiği için yani inanmıyorken bir anda bazı şeylerin farkına vardığınız için düşünce yapınız değişmiş ve olaylar arasında yerli yersiz bağlantı kurmaya başlamışsınız.

 

Ruhlarla iletişim çok farklı bir mevzu. Falcıların çoğu aslında cinlerle bağlantı kurarak size doğru veya yanlış bilgiler sunarlar. Her insan ile etkileşim içerisinde olan cinler vardır. Cinler farklı boyutta farklı bir zamanda yaşadıkları için bilgiye bizlerden çok daha çabuk ulaşabiliyorlar. Falcıların bir anda insanların hayatlarındaki bilinmeyen noktaları haber vermelerinin sırrı bu.

 

Ölüler ile iletişim ancak mezarı başında kurulabilir, bunu da çok az insan yapabilir. Onun haricinde ölülerle konuştuğunu zannedenler cinlerin oyununa geliyorlar, iddia edenler ise yalan söylüyorlar.

 

Bu cin mevzuları sıktı artık. 21 yy da hala bunların oyuncağı olan insanların olması çok yazık. Maalesef bunların oyuncağı olan kapalı bilinçler, düşük farkındalıklı bilinçler çok fazla. Her halde en büyük etkiyi televizyon sağlıyor. insanları hep düşük seviyede tutuyor, düşünce üretecek beyinleri beklemeye alıyor. Bir TV show programını, salyalar akıtarak saatlerce hipnoz seansları düzenliyor gibi izliyoruz, farkında olmadan. Bu da bu tür etkileri artırıyor. Olayları sağlıklı analiz edemiyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle bir bir kaç konuya açıklık getirebiliriz..

 

1. Işıkların sönmesi veya ışığın göz kırpması diye tabir edilen yanıp sönmesi tekrar yanması ; Elektriksel bir problemdir. ani voltaj değişimi buna sebeptir. Voltaj regülatörü ile elektrik sabitlenir ve voltaj dalgalanması önlenir.

2. Lambalar veya ampüller elektriği yaktıgı için duy tarafı yani lambanın aleminyum kısmı çok ısınır metal oldugu için ısıdan genleşme söz konusu olabilir. bu da bazen lambanın duy kısmında temassızlık meydana getirebilir ve yanıp söner.

3. Gerçekten yüksek bir aurası olan bir kızdı belki de akrabanız. Elektrik ne de olsa üzerimizde ki elbiseler bile statik elektrik oluşturuyor . Bu enerji çok yüksek olduğunda elektiriği emme söz konusu oluyor. yani bir nevi mıknatıslanma.. Beyaz eşya tv gibi malzemeleri üreten firmaların çalışanları bu statiklenmeyi önlemek için topraklama bileziklerini çalışanlarına dağıtıyor. ve çalışırken kullanıyorlar (zorunludur)

4.Artık en son ihtimal (ki eninde sonunda yok olamaz diyecek kişide yok) evinizde sizinle uğraşan kötü ruh vardır (filmlerde ki gibi örneğin Paranormal aktivity

 

5.. Gümleme seslerine pek birşey diyemeyeceğim çünkü evin neresinden ne borusu geçiyor . kapılar nasıl açılıp nasıl kapanıyor bilmiyorum.. Görmeden de birşey diyemem yani mantık yürütemem.. Hani şöyle birşey var belki aalt katın camı açıktır üst kattanda birisi o an kapı veya camı açmıştır cereyan eder ve kapı bam diye kapanır. Veya içeri siz fark etmeden fare veya kedi girmiştir kapı arkasında duran bir objeyi devirmiştir ve kapının sert kapanmasına sebep olmuştur . Veya veya... Akrabanız bir şaka yapmış olabilir ve siz korkunca da söylememiş olabilir.. yada söyleyememiş.. Çünkü sesleri duyma da sıkıntı var biriniz iki diyor biriniz 1.. yani bilgide dezenformasyon mevcut.. bu yüzden doğru bilgiye ulaşılamaz.

Yine en son ihtimal yukarıda ki belirttiğim gibi kimse yoktu diyemeyeceği için bir ruh cin vs bir şey buna sebep olmuş olabilir

..

 

şimdi siz bu yazdıklarımı okuduğunuzda hangilerine ihtimal veriyorsunuz şeçin bi.. hangileri aklınıza yatıyor.. Bakın bazen gerçekten bizim mantığımız bizi yanıltıyor. Örneğin bir ilizyonistin gözümüzün önünde kocaman kadını anında yok etmesi gibi veya ikiye bölmesi yada orasından burasında 10 larca kuş tavşan çıkarması gibi . şov yapan kişi öyle bir ustalıkla yapar ki siz onun olmayacağını bildiğiniz halde inanmak durumunda olursunuz .. Her ne kadar ip var onda desenizde beyin aldatılarak size ikram edilen kandırmacayı doğru olarak kabul edersiniz. tıpkı bu olayda sizin yaşadığınız olaya benzemektedir.

 

İyi günler dilerim.. Akrabanız içinde başınız sağolsun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fikirleriniz icin tesekkurler. Algida secicilik falan degil benimkisi cunku ne pinpirikli biriyimdir ne de gerekli gereksiz korkulari olan. Birbiri arasinda baglanti olmayan olaylari birlestirmiyorum,iki farkli sey hakkinda fikir belirtmenizi istiyorum. Evde uc kisiyiz bu olaylar olurken ve ilginc sekilde farkli anda farkli sesler duyuyoruz ve ucumuzde metafizik konulara ilgisi ve inanci olmayan insanlariz. Konusmalar zaten gece gecmiyor sabah uyandigimizda konustugumuz seyler ve kimsenin birbirinin korkmasindan cekindigi bir durum yoktu pek boyle inanclarimiz ve korkularimiz olmadigi icin benim yeni baslayan paranomal ilgim disinda. Neyse ne idiyse akrabam ile geldi ve gitti. negatif enerji ise uzun sure hissedilen birseydi lakin o da artik gecti, sadece merak ettigim icin nedir ne degildir, fikrinizi almak istedim. Lamba konusunda haklisiniz o na pek takilmadim zaten.

 

Ruhlarla iletisim konusunda birsey diyemeyecegim , cunku herkes kendi inancina gore ruhlarla iletisim konusunda fikir beyan eder. Kimisi bu iletisim sekline kesinlikle olmaz, cinlerdir bunlar derken , digerleri bunun mumkun oldugunu iddia edebilir. Neyse degerli fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglicakla kalin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İşin ilginç olanı misafirin ikinci sesi duymaması zaten. Kortugum falan yoktu taki o sesi duyup sabah misafir hariç herkesin duydugunu, ilk sesi ise onun duydugunu ama ikinciyi duymadığını öğrenene kadar. Hayvan olsa herhalde o an üçümğzde aynı sesi duyardık diye duşunuyorum. Bakışımı değiltiren ise sadece bu olay değil, olaylar silsilesi. Değişen şey ise metafizik hiç birşeye inanmayan beni bambaşka bir dünyanın varolabileceği düşüncesine sevk etmesi ve okumaya itmesi. Dediğim gibi bu olaylar silsilesi, anlattığım sadece basit bir kısmı. Bunun ötesinde ölüler ile konuşan kişiler ile tanışmam, bana tanıdıklarımdan mesajlar iletmeleri ve hiç aklıma gelmeyecek birinin bu kişi ile eğer snnesine görürsem ona iletmeme için bir mesaj vermesi falan filan.Öneriniz içinde teşekkür ederim, bir dönem negatif bir enerji olayı krdinliklr vardı, biliyorum hissedebiliyordum çünkü, yalnız yaşadığım rv kalabslık bir ev , benim dışımda 6 kişi daha var. Onların kötü enerji çekmesi olayı var. Bu yüzden bir ara taşınmayı istiyordum çünkü parmağımı kıpırdatacak halim olmuyor evde.

 

Başınıza gelen olayların sizi okumaya ve araştırmaya itmesi çok güzel bir olay, bizim insanımızın en büyük eksikliği ise bu,hiç bir konuyu ,konu ne olursa olsun araştırmaması...İnanıyorumki ufkunuz çok genişleyecek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz geç bir yanit olacak benimki ve muhtemelen sorunu çoktan çözmüşsünüzdür. Kovalanmanıza ilişkin rüya/gerçek karışımı olayın benzerini çok fazla yaşadım ben de. Hala bunun psikolojik mi yoksa gerçekten bir şeylerin dadanması mı olduğunu bilmiyorum ancak sorunu aştım. Düzenli meditasyon yapıyordum (yapabildiğim kadar) ve meditasyon sırasında hep mavi bir ışıkla dolduğumu imajine ediyordum... Bir tanıdığımın uyarısı üzerine sitedeki (ışık kulesiydi sanırim) korunma yöntemlerinden birini imsjine etmeye başladım ve yine bir akşam uyku/uyanıklık arasında üzerime çullanan her ne ise onu sağlam şekilde hirpalayarak gönderdim. O gunden beri ben varlıklarla iletişime geçmek için uğraşmıyorum ve bu tür rüya/gerçek arası olaylar da bitti. Enerjinizi ve zarar görmeyeceğinize ilişkin inancınızı yükseltmeniz işe yarayacaktır. Psikolojik bir yanılsama ise de yarar sağlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim öncelikle. Yok hayır yaşamıyorum artık öyle seyler zaten bir kaç deneyim dışında yaşamadım böyle şeyler. O zaman da rüya gibi olan gercek gibi olan şeyi pek ayırt edememiştim doğrusu.Varlıklarla iletişim kurmaya zaten çalışmadım inanmıyordum da dedıgım gıbı kısa evreydi geçti, ben onlardan uzak dürüyorum varsa onlarda benden uzak dursun:)

 

Biraz geç bir yanit olacak benimki ve muhtemelen sorunu çoktan çözmüşsünüzdür. Kovalanmanıza ilişkin rüya/gerçek karışımı olayın benzerini çok fazla yaşadım ben de. Hala bunun psikolojik mi yoksa gerçekten bir şeylerin dadanması mı olduğunu bilmiyorum ancak sorunu aştım. Düzenli meditasyon yapıyordum (yapabildiğim kadar) ve meditasyon sırasında hep mavi bir ışıkla dolduğumu imajine ediyordum... Bir tanıdığımın uyarısı üzerine sitedeki (ışık kulesiydi sanırim) korunma yöntemlerinden birini imsjine etmeye başladım ve yine bir akşam uyku/uyanıklık arasında üzerime çullanan her ne ise onu sağlam şekilde hirpalayarak gönderdim. O gunden beri ben varlıklarla iletişime geçmek için uğraşmıyorum ve bu tür rüya/gerçek arası olaylar da bitti. Enerjinizi ve zarar görmeyeceğinize ilişkin inancınızı yükseltmeniz işe yarayacaktır. Psikolojik bir yanılsama ise de yarar sağlar :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Psikoloji okuyan biri olarak seslerin varlığından gelen akrabanızı bence sorumlu tutun. Kanser sadece hastaya değil eş zamanlı hasta yakınlarına da suçluluk ve çaresizlik hissi yükler. Hasta vefat ettiği zaman hasta yakınlarında hafif ve orta şiddet de nevrotik davranışlar kendini gösterir. Sizin yanınıza geldiğinde ihtiyaç duyduğu ilgiyi alabilmek için, ki burada birincisi bu ilgiyi nişanlınızla paylaşma zorunluluğu onu tetiklemiş olabilir ikincisi onun kaldığı oda ile depo odasının aynı katta olduğunu siz de yazmışsınız, kapıyı kendi de çarpmış olabilir. Hatta ikinci kapı çarpma eylemini de kendi gerçekleştirmiş ve duymadım deme ihtimali çok yüksektir. Elbette ki soru ben duydum ama nişanlım duymadı kısmında. Beyin bazen ya algıda seçicilik yapar ya da algılamak istemediği şeyi panik nedeniyle öteler. Keşke akrabanızı bir psikiyatriste götürseydiniz. Dışarıdan göründüğü kadar sakin olmayabilir ve travmayı atlatamamış olabilir. Işık durumuna gelince paranormalliğin söz konusu olması için evdeki tek bir lambanın hep aynı zamanda değil, farklı zaman ve mekanlarda bu tarz görünümlerin vuku bulması gerekir. Farklı bir bakış açısı ile bakarsanız eminim ki sizde düşüncelerinizdeki yoğunlukta sıyrılıp daha sakin yaşadığınız bu deneyimi değerlendirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...