Jump to content

Unutkanlık, dikkatsizlik, anlama güçlüğü


TheKing

Önerilen Mesajlar

Normal bir hayat yaşarken bir gün bir dikkatsizlik ile başladı herşey. Normalde önemsenmeyecek bir durum olmasına karşın benim hiç yapmadığım bir hataydı. Bu dikkatimi çekti. Bir hafta sonra bir dikkatsizlik daha, sonrasında 4,3 günde bir olmaya başladı. Şuan ise günde defalarca olan bir durum.

 

Örnek vermek gerekirse kapıyı yanlış tarafa doğru açmaya çalışıyorum, musluğu yanlış yönde açmaya çalışmak, alışverişlerde para vermeden çıkmak veya parayı ödeyip eşyaları bırakıp gitmek, sürekli eşyaları biryerlerde unutmak, yürürken insanların ayağına basmak, pek çok şeyi unutmak, 6 aydır ismini bildiğim kişilerin isimlerini unutmak, cümle kurmada zorlanmak, sohbetlerde cümleleri anlamamak veya geç anlamak, dilimin bazı kelimeleri döndürememesi, bazı sesleri çıkartamamak, klavyeyi eskisi kadar iyi kullanamamak.

 

Bu durum yüzünden çok iyi bir işimden çıkmak zorunda kaldım. Dershanede bu durum bana başarısızlık yarattı. Cümle kuramadığımdan insanlarla iletişimden kaçınıyorum. Defalarca nöroloji, psikoloji ve psikiyatri bölümlerine gittim. 7 testten geçtim ama bana birşey bulamadıklarını çözemediklerini söylediler.

 

Çevremdeki insanlardan unutkanlık ile ilgili şikayetleri olduğunu duydum. Bunları yazmamın bir nedeni benim durumumda olanlar varsa yardımlaşmak sorunun kaynağını çözmek. Diğer bir neden buradaki bilgili kişilerden yorum yardım almak.

 

Çözüme yardımı olabilecek tıbbi sorunları üstte yazdım. Parapsikoloji alanı ile ilgili olabilecek kısımları da belirteceğim. Bununla bir ilgisi varsa da öğrenmek isterim.

 

Annen uzun yıllardır fal bakıyor şehir dışından sık sık fal baktırmaya gelirler. Kendisi havas ile de uğraştı. Bizim ailede bu tip uygulamak yaygın. Ben ise 5 sene önce lucid ruya görüp ne olduğunu araştırmaya başladım. Ordan parapsikoloji bölümünü gördüm ve bu konularda denemeler yaptım. Annemin havas kitaplarından uygulamak yaptım. Internet'ten subliminal içerikli sesleri dinledim. Yönlendirmeli meditasyon kasetleri dinledim. Idoser kullandım. Şifalı taşlar, tütsüler, çaylar, otlar hepsinden alıp kullandım. 2 yıl önce de bunlardan uzaklaştım. Ve son 1,5 yıldır bu haldeyim kariyerim okul hayatım bitmiş durumda. Bir çıkış arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...