Jump to content

Olmayan bir sesi duyup uyanmak ?(galiba rüyanın sonunda)


celali

Önerilen Mesajlar

Bu sabah saat 6'da Kapı zilinin çalması sesi ardından annemin'' 'ismim' kalk kapıyı aç'' demesiyle uyandım kalktım kimse yok anne dedim ses yok huylandım kapıya gittim delikten baktım kimse yok.Öyle bir şey denmemiş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz rüyada duydum desem rüya hatırlamıyorum.Bu olay başımdan geçince geçen yıllar içindeki bir olay da alıma geldi 1-2 yıl önceydi heralde.Odamda oturuyordum annemin Adımla seslendiğini duydum.Odamın kapısını açtım Anne diye seslendim 2 kere felan ,sonra gittim baktım annemde babamda uyuyorlar !

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uykuya dalmadan önce, dinlenirken, başka bir deyişle beyin dalgalarınız düşük frekansa sahip olduğu bir anda, sanki biri adınızı söylüyormuş gibi bir ses duyarsınız kafanızın içerisinde.

 

İşte bu etki, metafizik bir etkidir. Sebebi üzerine kafa yormaya gerek yok aslında.

 

Ortamda bulunan sinmiş enerjiler, ses dalgaları vs gibi unsurların bir etkisi, annenizin geçmiş zamanda size seslenmiş olması ve bu ses dalgalarının izlerinin silinmemiş olması vs. gibi unsurların bir etkisi olabileceği gibi, mekan bakımından sizden çok uzaklardan yayınlanan ses dalgasının alıcılarınıza takılmış olması gibi unsurların bir etkisi olabilir.

 

Benim de sık karşılaştığım ve üzerinde durmadığım bir durum. Çoğunlukla uykuya dalmadan hemen önce meydana geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Olur böyle şeyler çok takılma :D . Ben her sabah çığlık atan bir kadın sesiyle uyanıyordum :D. Kapının çaldığını uyanıkken bile duyduğum olmuştu ya da adımın seslenildiğini. Beynin mavi ekran hatası veriyor bi format attır geçer :D . İlaçlardan sonra bu dediğim olayların hiçbiri kalmadı bende. Sanırım bu sorunu cevaplamıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bilemedim, yorumsuz;

senaryolar ve varsayımlar üretmeyi denedim ama bunlar senaryolar ve varsayımlar olmaktan öteye gitmez herhalde;

ama şöyle yapalım,

birincisi olağan bi durum ya da fenomen olsun; (olağan derken fiziksel-zihinsel açıklanabilir makul bi şey ya da sapma ya da rüyanın kendisi ve bi his belki)

ikincisinde paranormal bi durum ya da fenomen olsun; (bu durumda üretilebilecek şeyler sıklaşıyor ve sonsuzlaşıyor)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşım. bu küçükken bende çok olurdu. şöyle ki,tam uyuyacağım zaman biri ismim söylerdi. bir seferinde bu durum 10larca defa tekrarlandı. uyumayı başaramamıştım.

Ve geçtiğimiz günlerde ,rüyada olduğumun farkına vardım. ve karanlık bir yere düştüm. rüya bitti yani. devam edeyim diye önerilen bazı taktikleri uyguladığımda ise kız kardeşimin sesini duydum. kendimi uyandırdım. lakin ben evden çook uzaktaydım yani o ses gerçek değildi. böyle şeyler olur ,mühim değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...