Jump to content

Bana musallat mı oldular yoksa psikolojik mi ?


GameManiac89

Önerilen Mesajlar

Burada uzun uzun başımdan geçenleri anlatmak istemiyorum. yaklaşık 13 yıldır obsesif-kompulsif tedavisi görüyorum. Son 3 yıldır bu dünyada cehennemi yaşıyorum diyebilirim. Tedavilerden sonuç alamadım. Hatta özel bir klinikte yattım, ama faydası olmadı. Kendimi bildim bileli doğaüstü olaylar hep ilgimi çekmiştir. Çocukluğumdan beri belki yüzlerce kez fincan daveti denedim. Sadece 2 yada 3 yıl önce yaptığım bir davette sonuç aldım. Tabi öncekilerde de belki davet başarılı olmuştur ama ben farketmemişimdir onu bilemem. Bir ara da evp ile uğraşıyordum. Tedavilere cevap alamadığım için şüphelenmeye başladım. Acaba bu davetlerden birinde gelen bir varlık bana musallat mı oldu diye. Aradaki farkı nasıl anlayabilirim? Eğer yardım ederseniz çok sevinirim. Çünkü bütün hayatım mahvoldu, okul hayatım bitti, geleceğim için elimde hiçbir şey kalmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle aradan 3 ay gibi bi zaman geçmiş.umarım şuan durumun iyidir.gelelim soruna özellikle bu tarz davet işleriyle uğraşan insanlarda mutlaka psikolojik bir etki gözlemlenmiştir.davetten sonuç aldım yazmışsın ancak ne tarz bi sonuç aldığını bildirmemişsin .yani konuştunmu konuştuysan neler konuştun neler yaşadın açıkçası anlatmamışsın. sana kısa yoldan söyleyeyim eğer sana bi varlığın musallat olduğunu anlamak istiyorsan seni bi yerlere çağıran davet eden söz yada görüğntü görüyorsan mutlaka musallat durumu vardır. çünkü cinsi adı ne olursa olsun bu alemde en güçlü varlık sensin bunun temeli inaçlardan önce sahip olduğun ruhun enerjisi ve gücüyle alakalıdır. bu yüzden eğer bu tarzda olaylar yaşıosan belki sana yardımcı olabilirim ama diğer durumların çoğu psikolojiktir ve mutlaka profesyonel doktor terapisi şarttır. yaşadığın her kötü olayı o duruma yordukça artık bi noktadan sonra iradeni ve mantığını tamamen kaybedersin ve halisülasyonlar görmeye başlarsın beynin kendisi otomatik olarak böyle algılamaya başlar......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konu biraz eski ama ben bu konuda bir musallat durumu olduğunu düşünmüyorum nedense. Çünkü o tür durumlar daha karışık ve ilginç bir boyutta oluyor. Şahsi fikrim psikolojik rahatsızlığınızın gerekli tedaviyi almamasından dolayı ilerlemesi ve sizi daha kötü bir duruma sürüklemesi. Ki yapı olarak bir musallat olayına istekli görünmeniz ayrım yapmanızı zorlaştırıyor doğal olarak ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...