Jump to content

Ted talks


darqrose

Önerilen Mesajlar

Sevilen sıkıcı olmayan TED videolarını paylaşmaya özen göstericem. Programı anlama çabamın sebebi Elif Şafak' ın konuşması oldu. Bir kadın olarak ve türk olduğu için gözümde büyüdü büyüdü ve program sonunda bir Türk yazardan bu kadar etkilendiğim için şaşırmıştım. Oysa ki bizim bütün öğretilerimiz amerikan filmlerinde ve dizilerindeki esas repliklerden ibaretti. Benim ülkemde hala ışık var mı bilmiyorum belki ölene kadar bir ışıkta ben yakarım belki de Denizin annesi olurum. Bu bile bana yeter.:D

Dan Gilbert: 'Gelecekteki ben' psikolojisi | Talk Video | TED.com

 

 

Ekran Alıntısı.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz kendi içimize yönelelim dedik bilmek sorumluluktur bu yüzden kimse bilmeyi istemez ama bilirsek sınırların ötesine geçeriz sınırların ötesi korkunçtur kesinlikle ama orda size ait bir dünya var ve neyi en çok yapmaya korkuyorsak en çok onu yapmak zorundayızdır bunları yapmadan anlamanın ve anlatmanın imkansız olduğu gerçek.

Bu ülkede yetişen insanların en büyük düşmanı aileleridir bunu bütün samimiyetimle söylüyorum tanıdığım en gerçek ve en çok kendisi olan kişiler ailelerine karşı gelebilen kişilerdi çok güzel zamanlardı kendi gerçeğini özünü yaşamak için ben bunu yapacağım sen istesende istemesende diyebilme cesarettir. Aileleri olmadan varolamayacağını düşünen insanlar var. Şu bir gerçek ki aileler çocukları hakkında basit düşünür sizin neyi mutlu edeceğini en güzel şeylerin sizi mutsuz edebileceğini asla düşünemez zengin olmanızı o kapasite yoksa zengin biriyle evlenmenizi ister bu kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...