Türkiye’deki Yasal Eroin Fabrikaları
-
Similar Topics
-
Telif Haklarına İlişkin Yasal Uyarı
Son yıllarda özellikle internet ortamında -çoğu zaman farkında dahi olunmadan- ihlal edilen telif hakları ile ilgili bir duyuru düşmek farz oldu... Bildiğiniz üzere, oluşturulan bir eserin tüm telif hakları o eseri oluşturan kişi ya da onun bu haklarını devrettiği kişi/kurum ya da kuruluşlara aittir. Bu nedenle eser sahibi ya da telif haklarını elinde bulunduran bu kişi/kurum ya da kuruluşların izni olmaksızın bu eserlerin paylaşılması yasaktır ve kanunlarımıza göre suç kapsamındadır., Yer: Haber ve Duyurular
-
Türkiyedeki Cadılık Tarikatı
1701 yılında kurulmuş olan bi tarikat felandan bahsediyor videoda gerçekliği var mıdır böyle bi oluşum var mı acaba ?, Yer: Witchcraft
-
Türkiyedeki Bankaların Sahipleri
türkiyedeki bankalar kime ait , türkiyedeki bankaların sahipleri , türkiyedeki bankalar ve sahipleri http://n1305.hizliresim.com/19/h/n2pd7.jpg Bir Tane bile Türk yok hayret verici !, Yer: İlginç ve Komik Resimler
-
Türkiyedeki eğitim sisteminden şikayetçiyim
Günümüzdeki eğitim/öğretim sisteminde öğretmen olmak için KPSS ye girip KPSS yi kazanmak,KPSS'den yüksek bir not almak ile öğretmen olarak atanıyor.Gerekli,geçerli hakka sahip hemen hemen her ülkemiz vatandaşı insan. Bu pek yanlış.Ben bir lise öğrencisiyim ve adeta her ipini koparan öğretmen oluyor günümüzde.Zaten eğitim/öğretim sisteminden eğitimi çıkartalım. Neden veya nelerden ötürü böyle,bunları düşünüyor olmamı merak ediyorsanız; Bu durum Eğitim/Öğretim sistemindeki çöküşün başlıca sebep, Yer: Şikayetçiyim
-
Eroin / Christiane F.'nin Korkunç Anıları
http://3.bp.blogspot.com/_mR8EauwaTBE/Rf-sUm0DCTI/AAAAAAAAAHM/CScGn4CUMhQ/s320/43313_2.jpg Özgün Adı: Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo Yazarı: Christiane F. Özgün Dili: Almanca Çeviren: Erol Özbek, Ümit Kıvanç Yayınevi: Altın Kitaplar/Meşhur Romanlar Dizisi Kitabın Arka Kapağından... Bu, bir roman değil, Christiane'nin kelimesi kelimesine gerçek, yaşanmış tüyler ürpertici öyküsü... Bu kitabı oluşturan anılarını anlattığında Christiane 16 yaşındaydı. 12 yaşında esrara,
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.