Jump to content

Çok tesirli bir büyüyü bozmak için yardım!!!???


kelebekxoxo

Önerilen Mesajlar

Zamanında annemi sevmeyen Babaannem,halam ve yengem çok tesirli bir büyü yapmıslar anneme. Sivaslı halam ve İskenderunlu yengem hem yazılı hem ekmeğe,yumurtaya,ete okuttukları büyüyü anneme yedirmis. Benim ve annemin ömrü hayatı boyunca herçesit fal,bakım büyüde çıkanlar bu yönde ve gerçeklikle uyumu beni bile büyüye inandırdı Hattabir falcı '' çok tesirli kara büyü etkisini onlarda da göstericek canlarından can gidicek vebal ödüyecekler yakınlarını kaybedecekler'' dedikten 4 sene kadar sonra küçük amcam intihar etti.

Büyü yapıldıktan sonra doğduğum için büyü en çokta beni etkilemis.

 

Ve ömrü hayatımda bir isimin rast gittiğini hatırlamıyorum. Bir insanın basına gelecek bütün belalar basımıza geldi, Dıslanmaktan bıktım. Hem fiziksel hem ruhsal doktordan gelmiyorum. Burada açıkça anlatamayacağım belalar geldi basıma dolaylı olarak aileme. Ailede kimsenin isi gücü rast gitmiyor. Herkes kendi derdiyle bir ates parçası gibi dönüyor ortalıkta.

 

Annem yasamdan okadar bıkmıs ki açık goruslu ailesine rağmen babamla evlendikten sonra sıkıntıdan kapandı, bes vakit namaza basladı her gece kuran okur kendini dine adadı. Para ve bizim yüzümüzden bosanmıyorlar. Son bakımda evinizde okadar rahmani dua ediliyor, okadar iyi ve adanmıs insanlarsınız ki okumalar etkisini kaybetmeye baslamıs dedi. Annem tövbe etti bozdurmak için bile olsa büyüyle uğrasmam diyor aynı sekilde bende. Yardım edin neler yapabilirim???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...