Jump to content

Cinler bizimle mi? başka bir yerde mi (evrensel olarak)


enesrko

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar cinler nerede? dünyada olduklarını okumuştum fakat arkadaşın biri biz farklı boyuttayız onlar farklı boyutta onlar buraya mason ritüeli vs ile gönül gözü falan ile çağrılıyor demişti. Evet arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilirmi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşının dediği doğru ama kısmi olarak.. Olayı açıklamaya çalışayım size. Öncelikle evet burada yaşıyorlar. Lakin aramızda boyut farkı var. Biz 3 boyutlu bir evrende yaşıyoruz. Ve her saniye hatta salisede bile boyut değiştiriyoruz. Boyut kavramı taa ilk okulda bizlere gösterilen matematikte ki koordinat düzlemi veya fizikteki vektörler konusu ile aynıdır zaten orada da bunu anlatmak ve öğretmek için vardır.eger sıkılmadan okursanız devamı aşağıda anlatacagım. 1. Boyut sadece (.) noktadır. Koordinat düzleminde Orjin olarak adlandırılır. 2. Boyut 2 kesişen doğru dan oluşur. L harfi gibi. Yukarı çıkan (y) olarak adlandırılır sağ tarafa giden ise X olarak adlandırılır. Dikey ve Yatay düzlemden oluşur. 3. Boyut kısacası dünyamızdır. 2 boyutta ki gibi yatay X ve dikey y ye sahiptir fakat bu 3. Boyutta derinlik vardır. Bu yeni elemanın adı z olarak tanımlanır. L harfi gibi fakat 2 çizginin kesişme noktasından bir vektör çıkar. 4. Boyut. İse 3. Boyutun aynısı ama + olarak zaman kavramı vardır. Yer değiştirme faktörü oluyor yani. Bunda t olarak tanımlamaktadır. Xyzt 4 vektör birleştiginde şu anı oluşturmuş oluyor. Bizler 3 boyutlu bir evrende yaşayıp 4 boyutta yaşam sürdürüyoruz. Felsefi bir söylemdir bu. Cinler ise 5 boyutta yaşamaktadırlar. Bir çok dini metinde 5. Boyuttan bahsedilmektedir. Birebir 5. Boyut diye yazmaz ama çünkü o kavramdan muzdaripler. Fizikte ise 5. Boyut tanımlanamamakta lâkin teorik olarak nokta dır denmektedir bu da 1. Boyuta geri dönüş olmuş oluyor. Bu arada her bir boyut arası geçiş yapıldıgında o boyuta bir üst veya bir alt boyutun kesiri olmuş oluyor. 5. Boyutta var olan bu cinler bizim bu 4 boyutlu olan dünyamıza da geçiş yapabiliyorlar. Konuşup yemek yiyor aramızdan biri gibi davranabiliyor. Evleniyor ve çoğalabiliyorlar. Cinlerin insanlarla evlenmesi halvete girmesi (sex yapması) günahtır.Bir çok âlim kişi tarafından da söylenen bir bilgide şudur. Akşam vakti yani akşam ezanı okundugunda cinlerin dünyaya geçtiklerini rivayet ederler. Cinni özelliklelerini etten kemikten oluşan bedenlerinde sergileyebilirler. Cinlerin ayakları da ters değildir bu yanlış bir rivayettir kısacası şehir efsanesidir. Akşam vaktinde evden dışarı sıcak su dökülmez dışarıda destur vermeden idrar yapılmaz soğan kabugu atılmaz veya alınmaz külün üstünden geçilmez. Eğer bilerek kasti yaparsanız eger ki öğrendiniz bundan sonra vebaliniz oldu cezalandırılırsınız. Elde şişmeler kaşıntılar kabarmalar meydana gelir sıcak basar soguk terler atmanıza sebep olan sıkıntılar basmalar yaşarsınız. Eğer bir ifrité gelirseniz boğarak ölüme bile sebebiyet verebilirler.başka sorunuz varsa sorun yıllardır bu işin içindeyim forumda da pek az kişinin ilgi alanıdır. Genelde konular Copy paste alıntı :/ hayırlı akşamlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçen bir arkadaş Çok net açıklamış hoşuma gitmişti. Online oyunlarda ch 1 ch 2 falan vardır hani. Onun gibi düşün. Daha detaylı açıklama zaten yapılmış.

 

Nevermore admin ordakini daha önce okumuştum fakat orada çocukları korkutan cinlerin varlığınıda söylemişti ve yalnış hatırlamıyorsam en düşük leveli olanlar çocuk korkutandı bunlar dünyamıza gelebiliyorsa ifritlerde gelebilir değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

durduk yere hiç bir varlık diğer alemden bu tarafa gelmez . Mutlak suretle bi vesile vardır . Çocuk korkutan cinler de tamamen şehir efsanesi . Niçin onca zahmete katlanıp çocuk korkutup gitsinler ki ? Düşük enerjili yüksek enerjili varlıkları enerjisel düzeyde değilde varlığının tekamülüne eş değer şekilde ayırmakta fayda var .Kapıları bilinçsizce açarsanız varlıkları çocukları değil spartacusu bile korkutabilir . Ancak bu '' SAKINILMASI GEREKEN'' anlamına gelmiyor elbette .

Çeşitli çalışmalar kontrol ve korunma çalışmaları majikal çalışmalar yada bilinçli yapılan celseler ve/ya invokasyon evokasyon çalışmaları ile iletişime geçilen varlığın birde ait olduğu yere gitmesine izin verme gönderme hususu var ki asıl mesele bu .

Basitçe yapılan bir ruh çağırma seansı arkadaşlar arasında fincanla yapılan tamamen eğlence amaçlı yapılan bir çalışma nasıl hiç beklenmedik sorunları beraberinde getirebilirse çok ciddi bir majikal anlaşma seromonikal ritüel varlık çalışmaları da son derece normal seyrinde devam edip bitebilir. Bu tamamen çalışmayı yapan kişi yada kişilerin bilgi ve tecrübesi ile doğru orantılıdır . Yoksa hiç bir '' cin '' hadi gidip çocuk korkutalım diye gelip çocuklara öcüüüüü demez :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaş sanırsam ilk etapta geldiği anda gitmiyorsa nasıl göndericem diye sormuş.Her davetin kendine özgü davet kapatma yöntemleri vardır yaptığın daveti sadece davet olarak araştırma daveti kapatma yönteminide araştır ki sorun yaşamayasın.Daveti kapattığında tekrar ortamda olduğunu işaret ediyorsa farklı ritüeller yaparak gönderebilirsin.nevermore iyi açıklamış hiç bir cin canı sıkılınca bizim boyutumuza gelip şu çocuğu korkutalım girişiminde bulunmazlar.Şöyle örnekleyebilirim;

 

Öğrenci evinde yaşıyosun hiç paran yok çarşıya çıkıp kendine bişeyler alamıyosun haliyle ama ailenden veya çalıştığın yerden parayı alınca çıkıp istediğini alabiliyosun paran bittiği zaman gene evine dönüyosun ama aldığın şeyler yanında kalıyor.Sen aldığın kıyafeti mesela ona zarar gelicek şekilde kullanırsan oda sana zarar verir (yırtığı vs. kötü gösterir) iyi kullanırsan sorun yaşamazsın.Ama baktın yıkanınca çekti yani zorluk çıkartıyor gidip aldığın yere geri verirsin kıyafet senden kurtulmuş olur sen kıyafetten kurtulmuş olursun.Ama bazı mağazalar geri almadığı için zorluk çıkartabiliyor gidip dil döküyorsun vesaire.Bu örneklendirmemi ince detayıyla düşünürsen işin içinden çıkabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...