Jump to content

Dün gece çektiğim resimler


Gamzeli

Önerilen Mesajlar

dün gece köpeklerimin resmini çekerken bir şey farkettim çok fazla orb gözüküyordu fotoğrafta ben de flashı açarak bir de gök yüzünü çektim ve gördüklerime inanamadım. her ne kadar ürkütücü olsa bile harika bir manzara bence :)

 

http://i.imgur.com/HG46b0c.jpg?1

http://i.imgur.com/0qYzJer.jpg?1

http://i.imgur.com/2QqAz2q.jpg?1

http://i.imgur.com/vaYHG9v.jpg?1

 

Tüm fotoğraflar albüm şeklinde

http://imgur.com/a/6KD16

Gamzeli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu fotoğrafları çektikten 10 dk sonra yağmur yağmaya başladı. (fotoğraftakiler yağmur değil, olsa bile köpeklerin olduğu karede gözükmezlerdi çünkü kapalı yer orası.) Neyse küçükken annemin bana söylediği bir cümle vardı. "Yağmur yağarken her yağmur tanesi kadar melek yer yüzüne iner." Demişti. Daha sonra orb ları araştırdım ve melek denildiği de oluyormuş orblara. İçerideki tozdan dolayı olabilir dedim ve son 2 resmi dışarıda çektim. toz yağmur kar tanesi kirli lens falan değil yani sebebi :) Çok ilginç ve harika bir olay. Biraz korktum ama görüntü harika geliyor bana nedense :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sadece küçük bir şakaydı herkes sakinleşsin :) fotoğrafların ve köpeklerin güzelliği konusunda hemfikiriz :)

 

büyük ihtimalle orbların sebebi havada bizim göremediğimiz kadar küçük olan uçan böcekler veya toz zerrecikleridir flash yada ışıkta böyle parlamışlardır :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orb'lar çoğu zaman bir çeşit ışık oyunu olsa da bazen gizemli şeyleri de yakalamamızı sağlayabiliyor. Bir grup, majikal çalışma yaparken çekilmiş bir fotoğraf görmüştüm. Fotoğrafta bir sürü şerit ve nokta şeklinde ışık vardı.Ortamdaki 2-3 tane mum ışığı ile bunun mümkün olabileceğini sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orb adı verilen görüntülerin metafizik varlıklara ait olduğuna inanmak zor. Bu zamana kadar hiç bir fotoğrafta metafizik varlığa rastlanamamış olmasının bilimsel bir nedeni var. Bizim metafizik varlık olarak adlandırdıklarımızı, farklı bir boyuta ait unsurlar olarak kabul ediyoruz. Üç boyutlu evrenimizin fizik kurallarına göre çalışan bir makina ile bunları tespit edemeyeceğimizi bilmemiz gerekiyor.

 

Zannedildiği gibi fotoğraf makinesi ile boyut ötesini fotoğraflayabilme gibi bir fiziksel gerçeklik olsaydı, bu gerçeklikten yola çıkarak boyut ötesine geçmenin yolunu fotoğraf makinesinin çalışma prensipleri üzerinden araştırıp bulurduk.

 

Orb denilen ışık oyununun nedeni ortamdaki nem, toz zerreleri, havada uçuşan bakteriler vs. olma ihtimali çok yüksek. Bilim insanları için bu konu, üzerinde çalışmaya değmeyecek derecede basit bir nedene dayanıyordur herhalde.

 

Kirlian fotoğrafçılığı meselesinde de bazı rus bilim adamları auranın fotoğraflanması üzerine çalışmışlar. Sonunda bunun ortamdaki nemden kaynaklandığı kanıtlanmıştır.

 

Orb hikayeleri yine insanların hayal dünyalarındaki boşlukları doldurmaya devam edecek. Taki bunun da ışık oyunu olduğu anlaşılana kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...