Jump to content

paralel evrenim mi?


pisces

Önerilen Mesajlar

bu sene okul değiştirdim , okula ilk defa gittiğim halde sınıfta yeni geçen bir olayı verdiğim tepkileri, çizdiğim resime kadar önceden yaşadığıma eminim, dejavu dediğimiz olay önceden de olurdu ama bu yeni girdiğim ortamda sürekli olması kafamı karıştırıyor . Bunun bir açıklaması var mıdır ? paralel evren olayı olma ihtimali var mı yoksa farklı bir şey mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belki doğuştan bi durugörü yeteneğine sahip olabilirsin emin değilim bilgilide değilim ama durugörünün bi tipinde geleceği görme sansımızın olduğunu biliyorum istersen sitede olması lazımdı gerekli bilgilerin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herşeyde illa metafizik birşey arıyorsunuz ya psikolojik veya akıl sağlığıyla ilgilide birşey olabilir.Tıbben dejavu denilen olayın açıklaması ve tedavisi mevcuttur.Beyniniz hasar görmüş olabilir.Bilgileri daimi saklamayla alakalı bir zarar görmüştür sanki sürekli çok önceden yaşamışsınız hisside veriyor olabilir.Gidin bir bakılsın,tedavi gerekiyorsa olun ondan sonra hala devam ederse metafiziktir.Zaten akıl sağlığıyla ilgili değilde gerçekten paralel evren vb. birşeyse hiç bir tıbbi tedavi bunu geçiremez.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...